Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара з вершками - популярне італійське блюдо, завоювали всесвітню любов у всьому світі. Рецепт спагетті в соусі карбонара має безліч різних варіацій. Ми розглянемо з вами кілька різновидів цієї страви і сподіваємося, що ви виберіть для себе найбільш підходящий!
Традиційно цей ніжний вершковий соус готують спеціально для пасти, яка носить таку ж назву.
Інгредієнти:
бекон - 350 г;
яйце - 4 шт.;
часник - 2 зубчики;
вершки - 1 ст.;
сир «Пармезан» - 100 р.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати карбонару з вершками. Отже, спочатку чистимо часник, дрібно шаткуємо його і обсмажуємо в оливковій олії 1 хвилину. Потім додаємо в сковороду подрібнений невеликими кубиками бекон і обсмажуємо все разом ще хвилинки 3 або 5. Після цього акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків і збиваємо їх разом з вершками. Переливаємо суміш в сотейник, викладаємо туди ж бекон і злегка підігріваємо на слабенькому вогні. В кінці приготування додаємо натертий сир, перемішуємо. Подаємо готовий соус карбонара з вершками відразу ж після приготування, рясно полив їм свежесваренние спагетті.
Інгредієнти:
макарони - 200 г;
бекон - 150 г;
яйце - 2 шт.;
вершки - 150 мл;
сир «Пармезан» - 200 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
зелений базилік;
сіль, мускатний горіх, перець - за смаком.
Приготування
Отже, соус і макарони готуємо паралельно. Для приготування соусу, подрібнений часник і шматочки бекону гарненько обсмажуємо на оливковій олії. В окремій мисочці змішуємо яйця, охолоджені вершки, тертий сир, чорний мелений перець, мускатний горіх і дрібно нарізаний базилік. Всі злегка збиваємо вінчиком або виделкою. Зварені в підсоленій воді макарони обережно викладаємо в сковороду з обсмаженим беконом, заливаємо зверху приготованим соусом і вимикаємо вогонь. Все ретельно перемішуємо, додаємо трохи води, в якій варилися макарони і закриваємо на 15 хвилин кришкою. Ось і все, паста карбонара з вершками готова. Розкладаємо страву на підігріті тарілки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
спагетті - 1 упаковка;
панчетта - 250 г;
яйце - 3 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сир «Пекоріно» - 100 г;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати пасту карбонара з вершками. Включаємо вогонь, ставимо велику каструлю, наливаємо воду і чекаємо, поки вона закипить. Цим часом нарізаємо поки бекон панчетту і злегка обсмажуємо на оливковій олії, а потім перекладаємо в миску. Додаємо яйця, тертий сир, трохи води, солимо за смаком і перчимо, добре перемішуємо. У киплячу воду кидаємо спагетті і варимо приблизно 15 хвилин. Після цього кладемо в соус гарячі макарони, і знову як слід, перемішуємо. Ось і все, паста карбонара з вершками і беконом готова. Подаємо на красивих тарілках, посипавши за бажанням, свіжою зеленню.
Інгредієнти:
спагетті - 1 упаковка;
бекон - 250 г;
яєчні жовтки - 4 шт.;
сир «Пармезан» - 150 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сухе біле вино - 05 ст.;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Бекон шаткуємо тонкою соломкою і обсмажуємо разом з видавленим через прес часником на оливковій олії. Після цього обережно вливаємо вино і злегка випариваем, щоб вийшов весь алкоголь. Тертий сир змішати з яєчними жовтками. Гарячі макарони викладаємо в миску з приготовленим соусом, додаємо обсмажений бекон, перчимо й перемішуємо.
Рецепт соусу карбонара з вершками
Традиційно цей ніжний вершковий соус готують спеціально для пасти, яка носить таку ж назву.
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати карбонару з вершками. Отже, спочатку чистимо часник, дрібно шаткуємо його і обсмажуємо в оливковій олії 1 хвилину. Потім додаємо в сковороду подрібнений невеликими кубиками бекон і обсмажуємо все разом ще хвилинки 3 або 5. Після цього акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків і збиваємо їх разом з вершками. Переливаємо суміш в сотейник, викладаємо туди ж бекон і злегка підігріваємо на слабенькому вогні. В кінці приготування додаємо натертий сир, перемішуємо. Подаємо готовий соус карбонара з вершками відразу ж після приготування, рясно полив їм свежесваренние спагетті.
Класичний рецепт карбонара з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, соус і макарони готуємо паралельно. Для приготування соусу, подрібнений часник і шматочки бекону гарненько обсмажуємо на оливковій олії. В окремій мисочці змішуємо яйця, охолоджені вершки, тертий сир, чорний мелений перець, мускатний горіх і дрібно нарізаний базилік. Всі злегка збиваємо вінчиком або виделкою. Зварені в підсоленій воді макарони обережно викладаємо в сковороду з обсмаженим беконом, заливаємо зверху приготованим соусом і вимикаємо вогонь. Все ретельно перемішуємо, додаємо трохи води, в якій варилися макарони і закриваємо на 15 хвилин кришкою. Ось і все, паста карбонара з вершками готова. Розкладаємо страву на підігріті тарілки і подаємо до столу.
Паста карбонара по - домашньому
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати пасту карбонара з вершками. Включаємо вогонь, ставимо велику каструлю, наливаємо воду і чекаємо, поки вона закипить. Цим часом нарізаємо поки бекон панчетту і злегка обсмажуємо на оливковій олії, а потім перекладаємо в миску. Додаємо яйця, тертий сир, трохи води, солимо за смаком і перчимо, добре перемішуємо. У киплячу воду кидаємо спагетті і варимо приблизно 15 хвилин. Після цього кладемо в соус гарячі макарони, і знову як слід, перемішуємо. Ось і все, паста карбонара з вершками і беконом готова. Подаємо на красивих тарілках, посипавши за бажанням, свіжою зеленню.
Традиційний варіант спагетті карбонара
Інгредієнти:
Приготування
Бекон шаткуємо тонкою соломкою і обсмажуємо разом з видавленим через прес часником на оливковій олії. Після цього обережно вливаємо вино і злегка випариваем, щоб вийшов весь алкоголь. Тертий сир змішати з яєчними жовтками. Гарячі макарони викладаємо в миску з приготовленим соусом, додаємо обсмажений бекон, перчимо й перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми
Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві