Паста з помідорами
Паста з помідорами і сиром є однією з найпоширеніших світі. Перевагою цієї страви є швидкість приготування і легкість, а також відмінний смак. Найголовніше, щоб приготувати італійську пасту не потрібно володіти особливими навиками кулінарії, потрібно тільки вибрати хороші продукти. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачну пасту з помідорами.
Інгредієнти:
макаронні вироби - 250 г;
помідори - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сир твердий (краще пармезан)- 100 г;
куряче філе - 150 г;
оливкова олія;
сіль, чорний перець;
сухі приправи (базилік, орегано, кмин).
Приготування
Готуємо соус, для цього на сковороду наливаємо оливкову олію і кладемо туди два зубчики часнику. Він необхідний для того, щоб масло отримало приємний часниковий аромат. Як тільки часник підрум'янився, прибираємо його зі сковороди. Далі в тому ж маслі обсмажуємо цибулю нарізану півкільцями. Філе нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо його до цибулі. Помідори теж нарізаємо кубиками і відправляємо в сковороду, солимо, перчимо й залишаємо гаситися на повільному вогні.
Тепер варимо макарони, закипілу воду додаємо макарони і проварюємо їх 6-7 хвилин. За цей час вони зваряться до напівготовності, що вважається корисніше, ніж зварені макарони до готовності, зливаємо їх на друшляк, але не промиваємо, додаємо оливкову олію і перемішуємо. Макарони викладаємо на тарілки і заливаємо їх заправкою з помідорами. Зверху посипаємо натертим сиром і дрібно порізаною петрушкою. Страву подаємо до столу в теплому вигляді.
Інгредієнти:
печериці - 150 г;
макаронні вироби - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
томати - 4 шт.;
часник - 1 зубчик;
сир пармезан - 50 г;
чорний мелений перець;
орегано;
базилік;
оливкова олія.
Приготування
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, часник теж очистимо й наріжемо уздовж. Печериці миємо й нарізаємо їх середніми шматочками. У сковороді спочатку обсмажуємо часник до золотистого кольору (потім його відразу викидаємо). Далі в тому ж маслі обсмажуємо гриби і цибулю. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх дрібними кубиками. Додаємо їх в сковороду до цибулі і грибів. Все це тушкуємо протягом 10 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо дрібку орегано і листочки базиліка.
Тепер займемося макаронами, варимо їх стільки скільки вказано на упаковці без кришки і не додаючи масла. Готові спагетті відкидаємо на друшляк і відправляємо в сковороду до нашої суміші. Після цього відразу ж знімаємо сковороду з вогню, додаємо тертий сир і добре перемішуємо. Викладаємо все на тарілку, посипаємо зверху сиром і базиліком. Паста готова, подаємо до столу в теплому вигляді.
Інгредієнти:
макарони - 100 г;
часник - 3 зубчики;
рукола - 50 г;
плавлений сир - 50 г;
пармезан - 50 г;
в'ялені помідори - 50 р.
Приготування
Варимо макарони на одну хвилину менше, ніж зазначено в інструкції. Тепер підготуємо інші інгредієнти. Подрібнюємо часник і злегка обсмажуємо на оливковій олії разом з в'яленими помідорами (буквально 2 хвилини, до приємного аромату), рукколу добре промиємо, пармезан натираємо на тертці.
Коли макарони майже зварені, зливаємо з них воду, але не всю, залишаємо буквально пару столових ложок. Ставимо каструльку з макаронами на самий маленький вогонь. Додаємо до макаронів рукколу і плавлений сир . Туди ж додаємо помідори і обсмажений часник, все це перемішуємо. Прогріваємо нашу пасту на повільному вогні, поки рідина не випарується. Викладаємо на тарілку і посипаємо тертим сиром пармезан.
Паста з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо соус, для цього на сковороду наливаємо оливкову олію і кладемо туди два зубчики часнику. Він необхідний для того, щоб масло отримало приємний часниковий аромат. Як тільки часник підрум'янився, прибираємо його зі сковороди. Далі в тому ж маслі обсмажуємо цибулю нарізану півкільцями. Філе нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо його до цибулі. Помідори теж нарізаємо кубиками і відправляємо в сковороду, солимо, перчимо й залишаємо гаситися на повільному вогні.
Тепер варимо макарони, закипілу воду додаємо макарони і проварюємо їх 6-7 хвилин. За цей час вони зваряться до напівготовності, що вважається корисніше, ніж зварені макарони до готовності, зливаємо їх на друшляк, але не промиваємо, додаємо оливкову олію і перемішуємо. Макарони викладаємо на тарілки і заливаємо їх заправкою з помідорами. Зверху посипаємо натертим сиром і дрібно порізаною петрушкою. Страву подаємо до столу в теплому вигляді.
Паста з грибами і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, часник теж очистимо й наріжемо уздовж. Печериці миємо й нарізаємо їх середніми шматочками. У сковороді спочатку обсмажуємо часник до золотистого кольору (потім його відразу викидаємо). Далі в тому ж маслі обсмажуємо гриби і цибулю. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх дрібними кубиками. Додаємо їх в сковороду до цибулі і грибів. Все це тушкуємо протягом 10 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо дрібку орегано і листочки базиліка.
Тепер займемося макаронами, варимо їх стільки скільки вказано на упаковці без кришки і не додаючи масла. Готові спагетті відкидаємо на друшляк і відправляємо в сковороду до нашої суміші. Після цього відразу ж знімаємо сковороду з вогню, додаємо тертий сир і добре перемішуємо. Викладаємо все на тарілку, посипаємо зверху сиром і базиліком. Паста готова, подаємо до столу в теплому вигляді.
Паста з в'яленими помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Варимо макарони на одну хвилину менше, ніж зазначено в інструкції. Тепер підготуємо інші інгредієнти. Подрібнюємо часник і злегка обсмажуємо на оливковій олії разом з в'яленими помідорами (буквально 2 хвилини, до приємного аромату), рукколу добре промиємо, пармезан натираємо на тертці.
Коли макарони майже зварені, зливаємо з них воду, але не всю, залишаємо буквально пару столових ложок. Ставимо каструльку з макаронами на самий маленький вогонь. Додаємо до макаронів рукколу і плавлений сир . Туди ж додаємо помідори і обсмажений часник, все це перемішуємо. Прогріваємо нашу пасту на повільному вогні, поки рідина не випарується. Викладаємо на тарілку і посипаємо тертим сиром пармезан.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми
Макарони з куркою
Хто ж з нас не пробував макарони?! Це швидко, ситно і смачно. Варіантів приготування пасти дуже багато. І сьогодні ми з вами поговоримо про цікаві
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Макарони з шинкою
Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний
Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,