Паста з помідорами

Паста з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо соус, для цього на сковороду наливаємо оливкову олію і кладемо туди два зубчики часнику. Він необхідний для того, щоб масло отримало приємний часниковий аромат. Як тільки часник підрум'янився, прибираємо його зі сковороди. Далі в тому ж маслі обсмажуємо цибулю нарізану півкільцями. Філе нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо його до цибулі. Помідори теж нарізаємо кубиками і відправляємо в сковороду, солимо, перчимо й залишаємо гаситися на повільному вогні.
Тепер варимо макарони, закипілу воду додаємо макарони і проварюємо їх 6-7 хвилин. За цей час вони зваряться до напівготовності, що вважається корисніше, ніж зварені макарони до готовності, зливаємо їх на друшляк, але не промиваємо, додаємо оливкову олію і перемішуємо. Макарони викладаємо на тарілки і заливаємо їх заправкою з помідорами. Зверху посипаємо натертим сиром і дрібно порізаною петрушкою. Страву подаємо до столу в теплому вигляді.
Паста з грибами і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, часник теж очистимо й наріжемо уздовж. Печериці миємо й нарізаємо їх середніми шматочками. У сковороді спочатку обсмажуємо часник до золотистого кольору (потім його відразу викидаємо). Далі в тому ж маслі обсмажуємо гриби і цибулю. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх дрібними кубиками. Додаємо їх в сковороду до цибулі і грибів. Все це тушкуємо протягом 10 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо дрібку орегано і листочки базиліка.
Тепер займемося макаронами, варимо їх стільки скільки вказано на упаковці без кришки і не додаючи масла. Готові спагетті відкидаємо на друшляк і відправляємо в сковороду до нашої суміші. Після цього відразу ж знімаємо сковороду з вогню, додаємо тертий сир і добре перемішуємо. Викладаємо все на тарілку, посипаємо зверху сиром і базиліком. Паста готова, подаємо до столу в теплому вигляді.
Паста з в'яленими помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Варимо макарони на одну хвилину менше, ніж зазначено в інструкції.

Коли макарони майже зварені, зливаємо з них воду, але не всю, залишаємо буквально пару столових ложок. Ставимо каструльку з макаронами на самий маленький вогонь. Додаємо до макаронів рукколу і плавлений сир . Туди ж додаємо помідори і обсмажений часник, все це перемішуємо. Прогріваємо нашу пасту на повільному вогні, поки рідина не випарується. Викладаємо на тарілку і посипаємо тертим сиром пармезан.
Рекомендуємо добрі рецепти

Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми

Макарони з куркою
Хто ж з нас не пробував макарони?! Це швидко, ситно і смачно. Варіантів приготування пасти дуже багато. І сьогодні ми з вами поговоримо про цікаві

Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте

Макарони з шинкою
Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний

Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,