Паста з сьомгою
Хочете побалувати себе чимось смачним на вечерю, нехай це буде паста з сьомгою. У компанії з келихом улюбленого вина, така страва стане чудовим завершенням дня.
Рецепт пасти з сьомгою
Інгредієнти:
паста - 450 г;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
часник - 1-2 зубчики;
червоний цибуля - 2 шт.;
сьомга - 450 г;
вершки - 300 мл;
петрушка.
Приготування
Відварюємо Пасту згідно інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.
Поки цибуля готується, філе сьомги нарізаємо кубиками. Відправляємо рибу на сковороду і заливаємо все вершками. Через 5 хвилин шматочки сьомги повинні повністю приготуватися.
Змішуємо пасту з соусом, не забувши попередньо приправити його сіллю і перцем за смаком. Готову страву посипаємо зеленню петрушки.
Рецепт пасти фетучіні з сьомгою і з помідорами
Інгредієнти:
паста фетучіні - 225 г;
оливкова олія;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
сушений орегано - 1 ч. ложка;
філе сьомги - 300 г;
помідори - 500 г;
сухе біле вино - 1/4 ст.;
сир пармезан - 1 /4 ст.
Приготування
Відварюємо Пасту в киплячій підсоленій воді і заправляємо невеликою кількістю оливкової олії.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо до нього сіль, перець, орегано і шматочки сьомги . Обсмажуємо сьомгу протягом пари хвилин, після чого додаємо нарізані кубиками томати і заливаємо все вином. Доводимо рідина на сковороді до кипіння і випариваем вино хвилин 10. Змішуємо готовий соус з пастою і посипаємо блюдо сиром.
За аналогією така паста з сьомгою готується і в мультиварці. Скористайтеся режимом "Випічка" при готуванні соусу.
Паста з солоною сьомгою
Інгредієнти:
спагетті - 225 г;
сіль, перець - за смаком;
цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
кедрові горіхи - 1 /4 ст.;
вершки - 1/4 ст.;
лимонний сік і цедра - за смаком;
слабосолона сьомга - 140 г;
сухе біле вино - 1/3 ст.
Приготування
Відварюємо спагетті в підсоленій воді. Готову пасту заправляємо олією. На сковороді обсмажуємо цибулю з часником, заливаємо їх вином, лимонним соком і додаємо цедру. Як тільки рідина випарується наполовину - додаємо вершки. Через 3-4 хвилини, змішуємо пасту з вершковим соусом і скибочками сьомги. Перед подачею пасту зі слабосоленої сьомгою слід посипати кедровими горішками.
Паста з сьомгою і брокколі
Інгредієнти:
суцвіття брокколі - 1 ст.;
паста відварна - 2 ст.;
сьомга - 200 г;
молоко - 1 ст.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
борошно - 1 ч. ложка;
мускатний горіх - щіпка.
Приготування
Суцвіття брокколі готуємо на пару. Пасту варимо згідно інструкції. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно. Змішуємо обсмажену муку з молоком, додаємо дрібку мускатного горіха. Даємо соусу покипіти до загустіння і кладемо в нього шматочки сьомги і брокколі. Як тільки сьомга буде готова, соус змішуємо з пастою.
Паста з креветками і сьомгою
Інгредієнти:
креветки - 500 г;
сьомга - 300 г;
сік і цедра 1/2 лимона;
часник - 2 зубчики;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
вершки - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
паста.
Приготування
Відварюємо Пасту згідно з вказівками на упаковці. На вершковому маслі швидко обсмажуємо часник і додаємо до нього креветки з сьомгою. Готуємо все 1-2 хвилини. Додаємо на сковороду лимонний сік і цедру, заливаємо морепродукти вершками. Через 2-3 хвилини приправляємо все за смаком і змішуємо соус з пастою. Подаємо блюдо гарячим, посипавши пасту тертим пармезаном.
Рецепт пасти з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту згідно інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.
Поки цибуля готується, філе сьомги нарізаємо кубиками. Відправляємо рибу на сковороду і заливаємо все вершками. Через 5 хвилин шматочки сьомги повинні повністю приготуватися.
Змішуємо пасту з соусом, не забувши попередньо приправити його сіллю і перцем за смаком. Готову страву посипаємо зеленню петрушки.
Рецепт пасти фетучіні з сьомгою і з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту в киплячій підсоленій воді і заправляємо невеликою кількістю оливкової олії.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо до нього сіль, перець, орегано і шматочки сьомги . Обсмажуємо сьомгу протягом пари хвилин, після чого додаємо нарізані кубиками томати і заливаємо все вином. Доводимо рідина на сковороді до кипіння і випариваем вино хвилин 10. Змішуємо готовий соус з пастою і посипаємо блюдо сиром.
За аналогією така паста з сьомгою готується і в мультиварці. Скористайтеся режимом "Випічка" при готуванні соусу.
Паста з солоною сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті в підсоленій воді. Готову пасту заправляємо олією. На сковороді обсмажуємо цибулю з часником, заливаємо їх вином, лимонним соком і додаємо цедру. Як тільки рідина випарується наполовину - додаємо вершки. Через 3-4 хвилини, змішуємо пасту з вершковим соусом і скибочками сьомги. Перед подачею пасту зі слабосоленої сьомгою слід посипати кедровими горішками.
Паста з сьомгою і брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Суцвіття брокколі готуємо на пару. Пасту варимо згідно інструкції. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно. Змішуємо обсмажену муку з молоком, додаємо дрібку мускатного горіха. Даємо соусу покипіти до загустіння і кладемо в нього шматочки сьомги і брокколі. Як тільки сьомга буде готова, соус змішуємо з пастою.
Паста з креветками і сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту згідно з вказівками на упаковці. На вершковому маслі швидко обсмажуємо часник і додаємо до нього креветки з сьомгою. Готуємо все 1-2 хвилини. Додаємо на сковороду лимонний сік і цедру, заливаємо морепродукти вершками. Через 2-3 хвилини приправляємо все за смаком і змішуємо соус з пастою. Подаємо блюдо гарячим, посипавши пасту тертим пармезаном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
Паста з креветками - рецепт
Паста з креветками - італійське блюдо, яке не залишить байдужим жодного людини. Ви можете приготувати його і на своїй кухні, відтворивши не тільки