» » Паста з сьомгою

Паста з сьомгою

Паста з сьомгою
Хочете побалувати себе чимось смачним на вечерю, нехай це буде паста з сьомгою. У компанії з келихом улюбленого вина, така страва стане чудовим завершенням дня.
Рецепт пасти з сьомгою
Інгредієнти:

  • паста - 450 г;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • часник - 1-2 зубчики;

  • червоний цибуля - 2 шт.;

  • сьомга - 450 г;

  • вершки - 300 мл;

  • петрушка.


  • Приготування
    Відварюємо Пасту згідно інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.
    Поки цибуля готується, філе сьомги нарізаємо кубиками. Відправляємо рибу на сковороду і заливаємо все вершками. Через 5 хвилин шматочки сьомги повинні повністю приготуватися.
    Змішуємо пасту з соусом, не забувши попередньо приправити його сіллю і перцем за смаком. Готову страву посипаємо зеленню петрушки.
    Рецепт пасти фетучіні з сьомгою і з помідорами
    Інгредієнти:

  • паста фетучіні - 225 г;

  • оливкова олія;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • сушений орегано - 1 ч. ложка;

  • філе сьомги - 300 г;

  • помідори - 500 г;

  • сухе біле вино - 1/4 ст.;

  • сир пармезан - 1 /4 ст.


  • Приготування
    Відварюємо Пасту в киплячій підсоленій воді і заправляємо невеликою кількістю оливкової олії.
    На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо до нього сіль, перець, орегано і шматочки сьомги . Обсмажуємо сьомгу протягом пари хвилин, після чого додаємо нарізані кубиками томати і заливаємо все вином. Доводимо рідина на сковороді до кипіння і випариваем вино хвилин 10. Змішуємо готовий соус з пастою і посипаємо блюдо сиром.
    За аналогією така паста з сьомгою готується і в мультиварці. Скористайтеся режимом "Випічка" при готуванні соусу.
    Паста з солоною сьомгою
    Інгредієнти:

  • спагетті - 225 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • кедрові горіхи - 1 /4 ст.;

  • вершки - 1/4 ст.;

  • лимонний сік і цедра - за смаком;

  • слабосолона сьомга - 140 г;

  • сухе біле вино - 1/3 ст.


  • Приготування
    Відварюємо спагетті в підсоленій воді. Готову пасту заправляємо олією. На сковороді обсмажуємо цибулю з часником, заливаємо їх вином, лимонним соком і додаємо цедру. Як тільки рідина випарується наполовину - додаємо вершки. Через 3-4 хвилини, змішуємо пасту з вершковим соусом і скибочками сьомги. Перед подачею пасту зі слабосоленої сьомгою слід посипати кедровими горішками.
    Паста з сьомгою і брокколі
    Інгредієнти:

  • суцвіття брокколі - 1 ст.;

  • паста відварна - 2 ст.;

  • сьомга - 200 г;

  • молоко - 1 ст.;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • борошно - 1 ч. ложка;

  • мускатний горіх - щіпка.


  • Приготування
    Суцвіття брокколі готуємо на пару. Пасту варимо згідно інструкції. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно. Змішуємо обсмажену муку з молоком, додаємо дрібку мускатного горіха. Даємо соусу покипіти до загустіння і кладемо в нього шматочки сьомги і брокколі. Як тільки сьомга буде готова, соус змішуємо з пастою.
    Паста з креветками і сьомгою
    Інгредієнти:

  • креветки - 500 г;

  • сьомга - 300 г;

  • сік і цедра 1/2 лимона;

  • часник - 2 зубчики;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • Паста з сьомгою

  • вершки - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком;

  • паста.


  • Приготування
    Відварюємо Пасту згідно з вказівками на упаковці. На вершковому маслі швидко обсмажуємо часник і додаємо до нього креветки з сьомгою. Готуємо все 1-2 хвилини. Додаємо на сковороду лимонний сік і цедру, заливаємо морепродукти вершками. Через 2-3 хвилини приправляємо все за смаком і змішуємо соус з пастою. Подаємо блюдо гарячим, посипавши пасту тертим пармезаном.
    Додав: admin | 21-03-2015, 21:09
    Переглядів: 957