Паста з креветками - рецепт
Паста з креветками - страва споконвічно італійське не тільки у зв'язку зі своїм походженням, але і завдяки тій теплій і річної атмосфері домашньої італійської кухні, яка його оточує.
Справжня італійська паста з креветками обов'язково повинна бути приготована al dente, тобто так, щоб залишитися бути щільною, але не жорсткою всередині - це найважливіше правило. Також, хороша паста обов'язково доповнюється смачним соусом зі свіжих овочів, молока або вершків і креветок, останні, до речі, рекомендується купувати в панцирі і очищати безпосередньо перед приготуванням.
Приготування пасти з креветками не вимагає особливих кулінарних навичок, а про невеликих підводних каменях у приготуванні це страви ми розповімо вам в цій статті.
Інгредієнти:
спагетті - 450 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
вино сухе біле - 1/2 ст.;
базилік - 1 1/2 ст. ложки;
майоран - 1 ч. ложка;
помідори - 3-4 шт.;
мідії - 600 г;
креветки - 600 г;
сіль, перець - за смаком.
Інгредієнти:
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору, за 30 секунд до кінця приготування засмажки додаємо рубаний часник. Тепер час підлити в сковороду трохи сухого білого вина, додати спецій і покіпятіть близько 1 хвилини. За хвилину ми помідори очищаємо від шкірки бланшируя їх (надрізаємо шкірку хрестиком і обдаємо окропом) і нарізаємо довільно великими шматками.
Надіслані на сковороду томати слід протушкувати 5-7 хвилин під кришкою, а потім можна сміливо додавати морепродукти: першими йдуть мідії - їм знадобиться близько 3 хвилин, щоб злегка схопиться. Через 3 хвилини закладаємо креветки ще на 3 хвилини. За час гасіння морепродуктів паста вже встигла зваритися до необхідної твердості, і все що залишилося - це з'єднати її з соусом.
Наша смачна паста з креветками, мідіями і помідорами прикрашається базиліком і подається до столу.
Інгредієнти:
паста «пір'я» - 450 г;
оливкова олія - 1/2 ст.;
креветки - 450 г;
часник - 4 зубчики;
сир «Пармезан» - 200 г;
томати у власному соку - 200 г;
вершки (жирні) - 3/4 ст.;
біле вино - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком;
базилік, петрушка - за смаком.
Приготування
Відварюємо Пасту в киплячій підсоленій воді 8-10 хвилин. У глибокій товстостінній посуді обсмажуємо креветки і часник, не забувши додати спеції, на все про все - 3 хвилини. Тепер креветки прибираємо в окремий посуд, а в сковороду відправляємо крупно подрібнені помідори і зелень, все це тушкуємо, помішуючи, 2 хвилини. Додаємо вино і вершки, доводимо соус до кипіння, після зменшуємо вогонь і чекаємо, поки маса загусне (8-10 хвилин). У готовий гарячий соус засипаємо «Пармезан», готову пасту і ретельно перемішуємо.
Вершкова паста з креветками перед подачею посипається додатковою порцією «Пармезану» і зеленню.
Паста з креветками і томатами, приготована у вашому виконанні за наступним рецептом, припаде до смаку не тільки гурмана, але і, що найголовніше, будь-справжньому італійцеві.
Інгредієнти:
спагетті - 450 р.
Для креветок:
креветки - 400 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
лимонна цедра - 1 ч. ложка;
орегано - 1 /2 ч. ложки;
сіль, перець - щіпка.
Для соусу:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цибуля - 1/2 шт.;
часник - 2 зубчики;
томати у власному соку - 800 г;
сир «Фета» - 1/3 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим, як готувати пасту з креветками, самі морепродукти необхідно замаринувати в оливковій олії з часником, прянощами і цедрою, а потім поставити в духовку запікатися до рожевого кольору. У сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору, потім додаємо часник і подрібнені томати, даємо суміші загуснути хвилин 7-10 тим часом варимо пасту.
Коли соус буде готовий, залишається тільки додати «Фету», гарненько перемішати все з пастою і викласти поверх готового страви креветки. Приємного апетиту!
Справжня італійська паста з креветками обов'язково повинна бути приготована al dente, тобто так, щоб залишитися бути щільною, але не жорсткою всередині - це найважливіше правило. Також, хороша паста обов'язково доповнюється смачним соусом зі свіжих овочів, молока або вершків і креветок, останні, до речі, рекомендується купувати в панцирі і очищати безпосередньо перед приготуванням.
Приготування пасти з креветками не вимагає особливих кулінарних навичок, а про невеликих підводних каменях у приготуванні це страви ми розповімо вам в цій статті.
Паста з мідіями і креветками
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору, за 30 секунд до кінця приготування засмажки додаємо рубаний часник. Тепер час підлити в сковороду трохи сухого білого вина, додати спецій і покіпятіть близько 1 хвилини. За хвилину ми помідори очищаємо від шкірки бланшируя їх (надрізаємо шкірку хрестиком і обдаємо окропом) і нарізаємо довільно великими шматками.
Надіслані на сковороду томати слід протушкувати 5-7 хвилин під кришкою, а потім можна сміливо додавати морепродукти: першими йдуть мідії - їм знадобиться близько 3 хвилин, щоб злегка схопиться. Через 3 хвилини закладаємо креветки ще на 3 хвилини. За час гасіння морепродуктів паста вже встигла зваритися до необхідної твердості, і все що залишилося - це з'єднати її з соусом.
Наша смачна паста з креветками, мідіями і помідорами прикрашається базиліком і подається до столу.
Паста з креветками і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту в киплячій підсоленій воді 8-10 хвилин. У глибокій товстостінній посуді обсмажуємо креветки і часник, не забувши додати спеції, на все про все - 3 хвилини. Тепер креветки прибираємо в окремий посуд, а в сковороду відправляємо крупно подрібнені помідори і зелень, все це тушкуємо, помішуючи, 2 хвилини. Додаємо вино і вершки, доводимо соус до кипіння, після зменшуємо вогонь і чекаємо, поки маса загусне (8-10 хвилин). У готовий гарячий соус засипаємо «Пармезан», готову пасту і ретельно перемішуємо.
Вершкова паста з креветками перед подачею посипається додатковою порцією «Пармезану» і зеленню.
Паста з креветками і томатами - рецепт
Паста з креветками і томатами, приготована у вашому виконанні за наступним рецептом, припаде до смаку не тільки гурмана, але і, що найголовніше, будь-справжньому італійцеві.
Інгредієнти:
Для креветок:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як готувати пасту з креветками, самі морепродукти необхідно замаринувати в оливковій олії з часником, прянощами і цедрою, а потім поставити в духовку запікатися до рожевого кольору. У сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору, потім додаємо часник і подрібнені томати, даємо суміші загуснути хвилин 7-10 тим часом варимо пасту.
Коли соус буде готовий, залишається тільки додати «Фету», гарненько перемішати все з пастою і викласти поверх готового страви креветки. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,