Макарони з креветками - рецепт
У нашій статті піде мова про істинно італійському блюді - макаронах з креветками. Обов'язково спробуйте його приготувати, виходить смачно і вишукано.
Інгредієнти:
макарони твердих сортів - 250 г;
тигрові креветки - 200 г;
солодкий перець (червоний) - 1 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
петрушка - за смаком;
сіль, цукор, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Макарони відварюємо в підсоленій воді до готовності, а поки займаємося соусом і креветками. На сковороді з оливковою олією обсмажуємо подрібнений часник до золотистого кольору, потім його викидаємо. У креветках відокремлюємо хвостики від голови, хвостики чистимо, а голови злегка обсмажуємо в часниковому маслі, після чого викидаємо їх. Тепер додаємо в сковороду солодкий перець, нарізаний кубиками, обсмажуємо 3 хвилини, потім додаємо томатну пасту, близько 50 мл води, перемішуємо, потім викладаємо попередньо очищені хвостики креветок і тушкуємо до готовності, в кінці додаємо сіль, цукор і перець за смаком. Кладемо макарони на тарілку, поливаємо соусом з креветками і посипаємо подрібненою зеленню петрушки.
Інгредієнти:
макарони - 200 г;
креветки - 200 г;
вершкове масло - 50 г;
вершки 10%-ної жирності - 50 мл;
часник - 1 зубчик;
сіль, мелений чорний перець - за смаком.
Приготування
Макарони (це можуть бути також спагетті) відварюємо до готовності. Розігріваємо вершкове масло в сотейнику, додаємо в нього пластинки часнику, обсмажуємо близько хвилини, а потім часник витягуємо. Вливаємо вершки, прогріваємо близько хвилини, викладаємо очищені креветки, прогріваємо всі разом 5 хвилин на мінімальному вогні. Готові макаронні вироби викладаємо в сотейник і перемішуємо їх з соусом. Якщо потрібно, за смаком додаємо сіль і приправляємо свіжомеленим чорним перцем.
Інгредієнти:
макарони - 250 г;
вершки - 200 мл;
креветки - 250 г;
біле сухе вино - 100 мл;
часник - 2 зубчики;
вершкове масло - 30 г;
петрушка - 50 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Варимо макарони до готовності. Готуємо соус: у вершковому маслі обсмажуємо часник, потім додаємо очищені креветки, обсмажуємо приблизно хвилину і вливаємо вино, коли воно закипить, додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Даємо соусу прокипіти, поки він не почне густіти. З'єднуємо макарони з соусом і зверху посипаємо петрушкою.
Як приготувати макарони з креветками в томатному соусі?
Інгредієнти:
Приготування
Макарони відварюємо в підсоленій воді до готовності, а поки займаємося соусом і креветками. На сковороді з оливковою олією обсмажуємо подрібнений часник до золотистого кольору, потім його викидаємо. У креветках відокремлюємо хвостики від голови, хвостики чистимо, а голови злегка обсмажуємо в часниковому маслі, після чого викидаємо їх. Тепер додаємо в сковороду солодкий перець, нарізаний кубиками, обсмажуємо 3 хвилини, потім додаємо томатну пасту, близько 50 мл води, перемішуємо, потім викладаємо попередньо очищені хвостики креветок і тушкуємо до готовності, в кінці додаємо сіль, цукор і перець за смаком. Кладемо макарони на тарілку, поливаємо соусом з креветками і посипаємо подрібненою зеленню петрушки.
Рецепт макаронів з креветками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Макарони (це можуть бути також спагетті) відварюємо до готовності. Розігріваємо вершкове масло в сотейнику, додаємо в нього пластинки часнику, обсмажуємо близько хвилини, а потім часник витягуємо. Вливаємо вершки, прогріваємо близько хвилини, викладаємо очищені креветки, прогріваємо всі разом 5 хвилин на мінімальному вогні. Готові макаронні вироби викладаємо в сотейник і перемішуємо їх з соусом. Якщо потрібно, за смаком додаємо сіль і приправляємо свіжомеленим чорним перцем.
Макарони з креветками, вершками і вином
Інгредієнти:
Приготування
Варимо макарони до готовності. Готуємо соус: у вершковому маслі обсмажуємо часник, потім додаємо очищені креветки, обсмажуємо приблизно хвилину і вливаємо вино, коли воно закипить, додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Даємо соусу прокипіти, поки він не почне густіти. З'єднуємо макарони з соусом і зверху посипаємо петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Як посмажити макарони на сковороді?
Коли нам потрібно що-небудь швиденько приготувати, нас, звичайно ж, виручають макарони. Це, безумовно, відварні макарони. А сьогодні ми розповімо про
Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
Фарфалле
Фарфалле - це вид італійської пасти. Готується вона з куркою, овочами, рибою і морепродуктами. Як раз про рецепти цих поєднань і піде мова в