Як посмажити макарони на сковороді?
Макарони - звичне і улюблене багатьма блюдо. Готуються вони швидко, тому часто виручають, коли потрібно терміново щось приготувати. Але, як правило, всі ми знайомі з відварними макаронами . А ми вам зараз розповімо, як приготувати смажені макарони. Запевняємо вас, вийде дуже смачно.
Інгредієнти:
макарони - 05 кг;
томатний соус - 4 ст. ложки;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
відварене куряче філе - 1 шт.;
сіль, паприка - за смаком.
Приготування
На суху розігріту сковороду висипаємо макарони і обсмажуємо, помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Після цього додаємо вершкове масло, перемішуємо, викладаємо томатний соус, куряче філе, нарізане шматочками і знову перемішуємо. Вливаємо окріп, його має бути стільки, щоб макарони були покриті. Сіль і спеції додаємо за смаком. Вогонь зменшуємо і тушкуємо під закритою кришкою до випаровування всієї води.
Інгредієнти:
макарони - 100 г;
яйця курячі - 2 шт.;
вершкове масло;
сіль - за смаком.
Приготування
Засипаємо макарони у киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому макарони протягом 2-3 хвилин. Після цього додаємо яйця і добре перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин на невеликому вогні, після чого макарони з яйцями готові!
Інгредієнти:
макарони твердих сортів - 120 г;
каррі - 1 ч. ложка;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
кріп, лавровий лист - за смаком;
оливкова олія - 30 мл;
вода - 2 склянки.
Приготування
На сковороду наливаємо оливкову олію, розігріваємо, потім додаємо карі і чорний мелений перець. Спеції обсмажуємо секунд 30. Після цього висипаємо сирі макарони і обсмажуємо хвилини 3. Вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо лавровий лист і збільшуємо вогонь до максимуму. Під закритою кришкою готуємо близько 10 хвилин. Готові смажені макарони посипаємо подрібненим кропом.
Інгредієнти:
макарони - 05 кг;
соняшникова олія - 60 мл;
вершкове масло - 80 г;
вода - 2 склянки;
сіль - 1 ч. ложка;
чорний мелений перець - щіпка.
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо олію, перемішуємо і прогріваємо. Висипаємо макарони. Помішуючи, обсмажуємо їх, поки вони не стануть золотистого кольору. Тепер перекладаємо макарони в каструлю, солимо за смаком і заливаємо водою. Вона повинна покривати макарони приблизно на 1 см На середньому вогні варимо, поки не википить вода, потім вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.
Макарони, смажені на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
На суху розігріту сковороду висипаємо макарони і обсмажуємо, помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Після цього додаємо вершкове масло, перемішуємо, викладаємо томатний соус, куряче філе, нарізане шматочками і знову перемішуємо. Вливаємо окріп, його має бути стільки, щоб макарони були покриті. Сіль і спеції додаємо за смаком. Вогонь зменшуємо і тушкуємо під закритою кришкою до випаровування всієї води.
Макарони з яйцями на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Засипаємо макарони у киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому макарони протягом 2-3 хвилин. Після цього додаємо яйця і добре перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин на невеликому вогні, після чого макарони з яйцями готові!
Як смажити макарони на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороду наливаємо оливкову олію, розігріваємо, потім додаємо карі і чорний мелений перець. Спеції обсмажуємо секунд 30. Після цього висипаємо сирі макарони і обсмажуємо хвилини 3. Вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо лавровий лист і збільшуємо вогонь до максимуму. Під закритою кришкою готуємо близько 10 хвилин. Готові смажені макарони посипаємо подрібненим кропом.
Макарони на сковороді по-вірменськи
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо олію, перемішуємо і прогріваємо. Висипаємо макарони. Помішуючи, обсмажуємо їх, поки вони не стануть золотистого кольору. Тепер перекладаємо макарони в каструлю, солимо за смаком і заливаємо водою. Вона повинна покривати макарони приблизно на 1 см На середньому вогні варимо, поки не википить вода, потім вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Макарони в духовці - рецепт
Макарони, приготовлені в духовці досить смачне і ситне блюдо, а якщо їх ще нафарширувати який-небудь начинкою - вийде страва, просто пальчики
Макарони з ковбасою
Хто з нас не любить макарони та сосиски?! Це ж 2 таких смачних продукту, хоч і не зовсім корисних. Але, коли немає часу на готування - це один з
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися