Макарони в духовці - рецепт
Макарони , приготовлені в духовці, виходять досить ситними і смачними. А якщо їх ще начинити який-небудь оригінальною начинкою, то від гостей не буде відбою, і все обов'язково попросять добавки.
Інгредієнти:
великі макарони - 250 г;
м'ясний фарш - 300 г;
вода - 3 л;
гриби - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
сир - 200 г;
куркума - 1 ч. ложка;
мелена паприка - 1 ч. ложка;
сіль - за смаком;
вершки - 200 мл;
вершкове топлене масло - 30 р.
Приготування
Рецепт запечених в духовці макаронів досить проста і не відніме багато часу. Отже, спочатку наливаємо в каструльку воду для макаронів, ставимо на плиту, включаємо вогонь сильніше і чекаємо, поки вона закипить. Потім беремо макарони для фарширування, зазвичай вони досить щільні, кидаємо їх в киплячу воду і заважаємо, щоб вироби не злиплися між собою. Варимо макарони хвилинки 4 а потім обережно зливаємо воду, поливаємо їх рослинним маслом і даємо повністю охолонути.
Цим часом, чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо півкільцями. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, кладемо цибулю і підсмажити його до прозорого стану. Тим часом обробляємо і подрібнюємо гриби. Коли цибуля стане повністю прозорим, викладаємо в сковороду мелену паприку і куркуму, солимо до смаку, перемішуємо і викладаємо гриби. Можете додати рубаний часник і свіжу зелень для більш пікантного смаку і аромату. Після цього кладемо в овочеву обжарку м'ясний фарш, ретельно перемішуємо і смажимо все на середньому вогні з відкритою кришкою до повної готовності фаршу і випаровування рідини.
Далі акуратно перекладаємо готову начинку в пиалку і залишаємо остигати. Потім фаршируємо макарони викладаємо їх у форму для запікання, заливаємо вершками, посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Рецепт фаршированих макаронів в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт запечених в духовці макаронів досить проста і не відніме багато часу. Отже, спочатку наливаємо в каструльку воду для макаронів, ставимо на плиту, включаємо вогонь сильніше і чекаємо, поки вона закипить. Потім беремо макарони для фарширування, зазвичай вони досить щільні, кидаємо їх в киплячу воду і заважаємо, щоб вироби не злиплися між собою. Варимо макарони хвилинки 4 а потім обережно зливаємо воду, поливаємо їх рослинним маслом і даємо повністю охолонути.
Цим часом, чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо півкільцями. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, кладемо цибулю і підсмажити його до прозорого стану. Тим часом обробляємо і подрібнюємо гриби. Коли цибуля стане повністю прозорим, викладаємо в сковороду мелену паприку і куркуму, солимо до смаку, перемішуємо і викладаємо гриби. Можете додати рубаний часник і свіжу зелень для більш пікантного смаку і аромату. Після цього кладемо в овочеву обжарку м'ясний фарш, ретельно перемішуємо і смажимо все на середньому вогні з відкритою кришкою до повної готовності фаршу і випаровування рідини.
Далі акуратно перекладаємо готову начинку в пиалку і залишаємо остигати. Потім фаршируємо макарони викладаємо їх у форму для запікання, заливаємо вершками, посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з грибами
Якщо ви є прихильницею макаронних виробів або просто хочете урізноманітнити звичне меню новим блюдом, то рецепт макаронів з грибами доведеться вам до
Макарони з куркою
Хто ж з нас не пробував макарони?! Це швидко, ситно і смачно. Варіантів приготування пасти дуже багато. І сьогодні ми з вами поговоримо про цікаві
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Як правильно варити макарони?
Як з'ясувалося, далеко не кожна, навіть сама досвідчена господиня, вміє правильно варити макарони. «А що тут уміти?» - запитаєте ви. І будете
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися