Макарони - звичне і улюблене багатьма блюдо. Готуються вони швидко, тому часто виручають, коли потрібно терміново щось приготувати. Але, як правило, всі ми знайомі з відварними макаронами . А ми вам зараз розповімо, як приготувати смажені макарони. Запевняємо вас, вийде дуже смачно.
Макарони, смажені на сковороді
Інгредієнти: макарони - 05 кг; томатний соус - 4 ст. ложки; вершкове масло - 3 ст. ложки; відварене куряче філе - 1 шт.; сіль, паприка - за смаком. Приготування На суху розігріту сковороду висипаємо макарони і обсмажуємо, помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Після цього додаємо вершкове масло, перемішуємо, викладаємо томатний соус, куряче філе, нарізане шматочками і знову перемішуємо. Вливаємо окріп, його має бути стільки, щоб макарони були покриті. Сіль і спеції додаємо за смаком. Вогонь зменшуємо і тушкуємо під закритою кришкою до випаровування всієї води.
Макарони з яйцями на сковороді
Інгредієнти: макарони - 100 г; яйця курячі - 2 шт.; вершкове масло; сіль - за смаком. Приготування Засипаємо макарони у киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому макарони протягом 2-3 хвилин. Після цього додаємо яйця і добре перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин на невеликому вогні, після чого макарони з яйцями готові!
Як смажити макарони на сковороді?
Інгредієнти: макарони твердих сортів - 120 г; каррі - 1 ч. ложка; сіль, чорний мелений перець - за смаком; кріп, лавровий лист - за смаком; оливкова олія - 30 мл; вода - 2 склянки. Приготування На сковороду наливаємо оливкову олію, розігріваємо, потім додаємо карі і чорний мелений перець. Спеції обсмажуємо секунд 30. Після цього висипаємо сирі макарони і обсмажуємо хвилини 3. Вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо лавровий лист і збільшуємо вогонь до максимуму. Під закритою кришкою готуємо близько 10 хвилин. Готові смажені макарони посипаємо подрібненим кропом.
Макарони на сковороді по-вірменськи
Інгредієнти: макарони - 05 кг; соняшникова олія - 60 мл; вершкове масло - 80 г; вода - 2 склянки; сіль - 1 ч. ложка; чорний мелений перець - щіпка. Приготування У сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо олію, перемішуємо і прогріваємо. Висипаємо макарони. Помішуючи, обсмажуємо їх, поки вони не стануть золотистого кольору. Тепер перекладаємо макарони в каструлю, солимо за смаком і заливаємо водою. Вона повинна покривати макарони приблизно на 1 см На середньому вогні варимо, поки не википить вода, потім вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.