Гнізда з макаронів з фаршем
Чудово, коли страви не тільки смачні, але і красиво оформлені. Такий обід і поліпшить апетит, і настрій підніме. Про одному з таких страв ми зараз і поговоримо і розповімо, як готувати гнізда з макаронів з фаршем.
Інгредієнти:
фарш - 400 г;
макаронні гнізда - 500 г;
сир - 100 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
сметана - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Цибулю дрібно кришимо, а моркву тремо на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажуємо половину цибулі і моркву до стану напівготовності. Тепер вливаємо в сковороду з овочами 400 мл води, додаємо сметану і за смаком підсолюємо. Доводимо соус практично до кипіння, як тільки з'явилися перші бульбашки, знімаємо сковороду з вогню.
У фарш додаємо другу половину цибулі, сіль і перець, вимішуємо. Макаронні гнізда опускаємо в киплячу підсолену воду приблизно на 1 хвилину. Важливо, щоб вони не розвалилися і тримали форму. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо в неї макаронні гнізда, в центр кожного з них кладемо фарш, зверху поливаємо соусом і посипаємо тертим сиром. Запікаємо гнізда з макаронів з фаршем в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Інгредієнти:
гнізда з макаронів - 5 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
свино-яловичий фарш - 200 г;
морква - 1 шт.;
томатна паста - 3 ст. ложки;
вершки 20 %-ної жирності - 3 ст. ложки;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
У глибоку сковороду викладаємо макаронні гнізда. У фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль і спеції за смаком, а потім перемішуємо. Викладаємо отриману масу в центр кожного гнізда. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці.
З'єднуємо вершки, томатну пасту, спеції і сіль. Гнізда посипаємо цибулею і морквою, а потім заливаємо отриманим соусом. Доливаємо воду, її має бути стільки, щоб гнізда були практично покриті нею. Ставимо гнізда в сковороді на вогонь, як тільки рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і доводимо страва з макаронів до готовності.
Інгредієнти:
гнізда з макаронів - 6 шт.;
фарш яловичий - 400 г;
плавлений сир - 100 г;
цибуля - 1 шт.;
сіль, перець, зелень - за смаком.
Приготування
Подрібнюємо цибулю. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього цибулю і підготовлений фарш. Обсмажуємо до готовності. На великій тертці натираємо плавлений сир. Якщо він занадто м'який, то попередньо його можна потримати хвилин 10 в морозилці. У готовий фарш додаємо 50 мл води, тертий плавлений сир, сіль і спеції за смаком. Гарненько перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
У підсоленій воді з додаванням рослинної олії відварюємо макаронні гнізда до готовності. Стежте, щоб вони не розвалилися, перетравлювати їх не можна. Потім викладаємо їх на тарілки, зверху розміщуємо начинку, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
макаронні гнізда - 8 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
свинина - 400 г;
яйця - 1 шт.;
сир твердий - 120 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Свинину разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо у фарш яйце, сіль і перець. Ретельно перемішуємо отриману масу. На дно мультиварки викладаємо макаронні гнізда, зверху кладемо фарш, вливаємо воду, щоб вона покрила наші гнізда, підсолюємо за смаком. Кришку мультиварки закриваємо, вибираємо режим «Плов». Як тільки пролунав сигнал, що сповіщає про закінчення процесу приготування, посипаємо гнізда тертим на дрібній тертці сиром. Хвилини через 2-3 блюдо буде готово.
Любите макарони, тоді можна урізноманітнити меню новим блюдом і приготувати спагетті з фаршем .
Рецепт макаронів «Гнізда з фаршем»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно кришимо, а моркву тремо на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажуємо половину цибулі і моркву до стану напівготовності. Тепер вливаємо в сковороду з овочами 400 мл води, додаємо сметану і за смаком підсолюємо. Доводимо соус практично до кипіння, як тільки з'явилися перші бульбашки, знімаємо сковороду з вогню.
У фарш додаємо другу половину цибулі, сіль і перець, вимішуємо. Макаронні гнізда опускаємо в киплячу підсолену воду приблизно на 1 хвилину. Важливо, щоб вони не розвалилися і тримали форму. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо в неї макаронні гнізда, в центр кожного з них кладемо фарш, зверху поливаємо соусом і посипаємо тертим сиром. Запікаємо гнізда з макаронів з фаршем в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Гнізда з макаронів з фаршем на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку сковороду викладаємо макаронні гнізда. У фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль і спеції за смаком, а потім перемішуємо. Викладаємо отриману масу в центр кожного гнізда. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці.
З'єднуємо вершки, томатну пасту, спеції і сіль. Гнізда посипаємо цибулею і морквою, а потім заливаємо отриманим соусом. Доливаємо воду, її має бути стільки, щоб гнізда були практично покриті нею. Ставимо гнізда в сковороді на вогонь, як тільки рідина закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і доводимо страва з макаронів до готовності.
Гнізда з макаронів з фаршем і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього цибулю і підготовлений фарш. Обсмажуємо до готовності. На великій тертці натираємо плавлений сир. Якщо він занадто м'який, то попередньо його можна потримати хвилин 10 в морозилці. У готовий фарш додаємо 50 мл води, тертий плавлений сир, сіль і спеції за смаком. Гарненько перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
У підсоленій воді з додаванням рослинної олії відварюємо макаронні гнізда до готовності. Стежте, щоб вони не розвалилися, перетравлювати їх не можна. Потім викладаємо їх на тарілки, зверху розміщуємо начинку, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Гнізда з макаронів з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо у фарш яйце, сіль і перець. Ретельно перемішуємо отриману масу. На дно мультиварки викладаємо макаронні гнізда, зверху кладемо фарш, вливаємо воду, щоб вона покрила наші гнізда, підсолюємо за смаком. Кришку мультиварки закриваємо, вибираємо режим «Плов». Як тільки пролунав сигнал, що сповіщає про закінчення процесу приготування, посипаємо гнізда тертим на дрібній тертці сиром. Хвилини через 2-3 блюдо буде готово.
Любите макарони, тоді можна урізноманітнити меню новим блюдом і приготувати спагетті з фаршем .
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з грибами
Якщо ви є прихильницею макаронних виробів або просто хочете урізноманітнити звичне меню новим блюдом, то рецепт макаронів з грибами доведеться вам до
Рагу з яловичини
Сьогодні ми будемо радувати всіх любителів російської кухні простими і цікавими рецептами рагу з яловичини. Гаряче м'ясне блюдо неодмінно здивує
Гнізда з грибами
Гнізда з грибами - чудове і смачне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі та друзі. Вони бувають макаронні, картопляні, м'ясні. Ми з вами
М'ясні «гнізда»
М'ясні гнізда нагадують котлети з м'ясного фаршу круглої форми з поглибленням в середині. У неї поміщають начинки з різноманітних продуктів. Таке
Як правильно варити макарони?
Як з'ясувалося, далеко не кожна, навіть сама досвідчена господиня, вміє правильно варити макарони. «А що тут уміти?» - запитаєте ви. І будете
Спагетті з фаршем
Спагетті - відоме італійське блюдо, яке вже багато років готують наші господині. Ми вам пропонуємо простий, нехитрий рецепт спагетті з фаршем. Блюдо