Гнізда з грибами
Гнізда бувають різні. Найпростіше приготувати макаронні. З картопляними і м'ясними доведеться повозитися трохи довше. Але який би ви не вибрали рецепт, це блюдо порадує вас не тільки смаком, але і своїм незвичайним виглядом!
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
яйце - 1 шт.;
масло вершкове - 05 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
сухарі панірувальні - 100 г;
сіль - 1 ч. ложка.
Для начинки:
філе куряче - 200 г;
печериці (свіжі) - 100 г;
цибуля - 1 шт.;
сметана - 100 г;
сир твердий - 100 г;
каррі - 025 ч. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
З картоплі готуємо пюре, додаємо в нього вершкове масло, перемішуємо і даємо трохи охолонути. Для начинки спочатку пасеруємо до прозорості нарізану півкільцями цибулю, потім засипаємо до нього накрошенние пластинками гриби. Обсмажуємо, поки не випарується вся виділилася рідина. Потім додаємо сметану. Солимо, перчимо. Прикручуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо ще хвилин 10. На іншій сковороді обсмажуємо до золотавості нарізане невеликими шматочками куряче філе. Не забуваємо посолити і приправити каррі.
У пюре вбиваємо яйце, додаємо борошно і ретельно вимішуємо. Ділимо картопляне «тісто» на 7 кульок. Кожен обвалюємо в панірувальних сухарях , приплющиваем, надаємо форму «гнізда» і кладемо на змащений маслом деко. До «гніздечка» закладаємо по кілька шматочків курочки, а зверху - гриби. Ставимо їх у розігріту до 200 градусів духовку. Через 20 хвилин дістаємо, присипаємо тертим сиром - і знову в духовку до утворення рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
спагетті-гнізда - 6 шт.;
печериці (свіжі) - 300 г;
вершки (жирність 10 %) - 1 ст.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 05 шт.;
сир твердий - 80 г;
борошно - 1 ст. ложка;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Макаронні гнізда відварюємо в підсоленій киплячій воді рівно половину часу, зазначеного на упаковці. Потім акуратно виловлюємо і викладаємо в глибоке деко або форму для запікання.
Для начинки спочатку злегка обсмажуємо дрібно покришену цибулю. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву, а через пару хвилин - нарізані дрібними кубиками гриби. Солимо, перчимо і смажимо до готовності. Присипаємо борошном, перемішуємо і витримуємо на вогні ще 1-2 хвилинки. Потім тонкою цівкою вливаємо вершки. Прогріваємо, постійно помішуючи, не даючи вершків закипіти. Грибну начинку закладаємо в гнізда. Доливаємо в деко на 2 пальці окропу і поставити на 20 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів. Потім присипаємо тертим сиром і красиво плавим його в духовій шафі.
Інгредієнти:
філе куряче - 200 г;
м'якоть свинини - 200 г;
булочка біла - 1 шт.;
молоко - 03 ст.;
яйце - 1 шт.;
гливи - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
сир твердий - 100 г;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
часник - 1 зубок;
орегано (сухий) - 1 щіпка;
олія оливкова - для смаження;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
М'ясо з цибулею, часником і розмоченої в молоці булочку перекручуємо на фарш. Вбиваємо до нього яйце. Солимо, перчимо. Гарненько вимішуємо, закриваємо зверху плівкою і залишаємо на годину в холодильнику. А тим часом обсмажуємо на оливковій олії накрошенние соломкою гриби. Трохи додаємо сіль і додаємо дрібку орегано.
Фарш ділимо на 6 частин. З кожної формуємо досить товстий корж і викладаємо на змащене олією деко. В коржиках робимо поглиблення, щоб вийшло щось на зразок «гнізда» і викладаємо туди гриби, а зверху - по шматочку вершкового масла.
З харчової фольги вирізаємо і складаємо в три рази, для жорсткості, довгі смужки. Ними обертаємо по периметру кожне «гніздо». Присипаємо тертим сиром і відправляємо на півгодини запікатися в розігріту до 220 градусів духовку.
Картопляні «гнізда» з куркою і грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
З картоплі готуємо пюре, додаємо в нього вершкове масло, перемішуємо і даємо трохи охолонути. Для начинки спочатку пасеруємо до прозорості нарізану півкільцями цибулю, потім засипаємо до нього накрошенние пластинками гриби. Обсмажуємо, поки не випарується вся виділилася рідина. Потім додаємо сметану. Солимо, перчимо. Прикручуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо ще хвилин 10. На іншій сковороді обсмажуємо до золотавості нарізане невеликими шматочками куряче філе. Не забуваємо посолити і приправити каррі.
У пюре вбиваємо яйце, додаємо борошно і ретельно вимішуємо. Ділимо картопляне «тісто» на 7 кульок. Кожен обвалюємо в панірувальних сухарях , приплющиваем, надаємо форму «гнізда» і кладемо на змащений маслом деко. До «гніздечка» закладаємо по кілька шматочків курочки, а зверху - гриби. Ставимо їх у розігріту до 200 градусів духовку. Через 20 хвилин дістаємо, присипаємо тертим сиром - і знову в духовку до утворення рум'яної скоринки.
Макаронні гнізда з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Макаронні гнізда відварюємо в підсоленій киплячій воді рівно половину часу, зазначеного на упаковці. Потім акуратно виловлюємо і викладаємо в глибоке деко або форму для запікання.
Для начинки спочатку злегка обсмажуємо дрібно покришену цибулю. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву, а через пару хвилин - нарізані дрібними кубиками гриби. Солимо, перчимо і смажимо до готовності. Присипаємо борошном, перемішуємо і витримуємо на вогні ще 1-2 хвилинки. Потім тонкою цівкою вливаємо вершки. Прогріваємо, постійно помішуючи, не даючи вершків закипіти. Грибну начинку закладаємо в гнізда. Доливаємо в деко на 2 пальці окропу і поставити на 20 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів. Потім присипаємо тертим сиром і красиво плавим його в духовій шафі.
Гнізда з фаршу з грибами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо з цибулею, часником і розмоченої в молоці булочку перекручуємо на фарш. Вбиваємо до нього яйце. Солимо, перчимо. Гарненько вимішуємо, закриваємо зверху плівкою і залишаємо на годину в холодильнику. А тим часом обсмажуємо на оливковій олії накрошенние соломкою гриби. Трохи додаємо сіль і додаємо дрібку орегано.
Фарш ділимо на 6 частин. З кожної формуємо досить товстий корж і викладаємо на змащене олією деко. В коржиках робимо поглиблення, щоб вийшло щось на зразок «гнізда» і викладаємо туди гриби, а зверху - по шматочку вершкового масла.
З харчової фольги вирізаємо і складаємо в три рази, для жорсткості, довгі смужки. Ними обертаємо по периметру кожне «гніздо». Присипаємо тертим сиром і відправляємо на півгодини запікатися в розігріту до 220 градусів духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з грибами
Якщо ви є прихильницею макаронних виробів або просто хочете урізноманітнити звичне меню новим блюдом, то рецепт макаронів з грибами доведеться вам до
Картопляні котлети з грибами
Коли хочеться приготувати на вечерю щось не дуже складне, але смачне і корисне, то варто подумати про картопляні котлети з грибами. Це блюдо можна
Гнізда з макаронів з фаршем
Макарони - це такий смачний продукт, який обожнюють багато без перебільшення. Страв з їх використанням досить багато. І сьогодні ми приготуємо не
Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
М'ясні «гнізда»
М'ясні гнізда нагадують котлети з м'ясного фаршу круглої форми з поглибленням в середині. У неї поміщають начинки з різноманітних продуктів. Таке
Котлети з грибами
Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і