Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фаршировані макарони - рецепт

Фаршировані макарони - рецепт

21-03-2015, 21:09
4 301
Фаршировані макарони - рецепт
З появою у продажу каннеллоні, листів для лазаньї і великих черепашок, на наших столах також з'явилися і традиційні італійські фаршировані макарони. Ситне і смачне блюдо чудово підходить для приготування до вечері з келихом вина.

Рецепт макаронів, фаршированих фаршем


Цей класичний рецепт приготування великих фаршированих макаронів каннеллоні, виручить вас в тому випадку, якщо до званого вечері потрібно подати гарантовано смачне і просте у приготуванні блюдо.
Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 1 кг;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 4 зубчики;

  • томатний соус - 1 л;

  • цукор - за смаком;

  • каннеллоні - 400 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • борошно - 50 р;

  • молоко - 600 мл;

  • сир м'який - 140 г;

  • пармезан - 140 р.


  • Приготування
    Яловичий фарш обсмажуємо на сухій сковороді близько 10 хвилин. Готовий фарш прибираємо зі сковороди, а на його місце вливаємо олію і кладемо подрібнену цибулю. До цибулі кладемо пропущений через прес часник і готуємо ще хвилину. Заливаємо вміст сковороди томатним соусом, додаємо трохи цукру і тушкуємо все разом хвилин 20.
    Для другого соусу на сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому борошно протягом хвилини. Борошняну суміш заливаємо молоком і залишаємо все покипіти пару хвилин. Як тільки молоко загусне, додаємо до нього м'який сир і перемішуємо, щоб соус став однорідним.
    Половину готового соусу виливаємо у форму для випікання. Яловичим фаршем начиняємо наші каннеллоні і викладаємо їх поверх основи з соусу. Зверху покриваємо макарони залишилися червоним соусом і білим сирним соусом. Посипаємо верхівку страви тертим пармезаном і ставимо в блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
    Рецепт фаршированих макаронів в мультиварці також досить простий. Каннеллоні поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і залишаємо готуватися в режимі "Випічка" 1 год. Варто зауважити, що в цьому випадку попереднє відварювання трубочок каннеллоні також не потрібно.

    Рецепт макаронів черепашок, фаршированих фаршем


    Рецепт фаршированих макаронів черепашок аналогічний попереднім рецептом, але тут вже готовий фарш ми будемо використовувати у складі м'ясного рагу з безліччю спецій, що володіє куди більш яскравим смаком і ароматом.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • часник - 6-8 зубчиків;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • сушений орегано - 2 ч. ложки;

  • сушений базилік - 1 ст. ложка;

  • яловичий фарш - 500 г;

  • черепашки - 500 г;

  • соус томатний - 1 л;

  • курячий бульйон - 250 мл;

  • шпинат заморожений - 500 г;

  • сир - 3 ст.;

  • мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;

  • тертий пармезан - 1/2 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • сир моцарелла - 300 р.


  • Приготування
    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичий фарш до золотистого кольору. Приправляємо фарш усіма спеціями і травами зі списку інгредієнтів.
    Фаршировані макарони - рецепт
    Окремо підрум'янюємо ріпчасту цибулю з часником. Пасеровані овочі додаємо до фаршу і перемішуємо. Заливаємо фарш томатним соусом , курячим бульйоном і тушкуємо на середньому вогні близько 10-15 хвилин.
    Черепашки відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Розморожуємо Шпинат і розтираємо з сиром і яйцем. Додаємо до сиру половину натертого сиру моцарелла. Сирну начинку заправляємо сіллю і перцем.
    На дно форми виливаємо половину соусу. Черепашки починаємо сирною сумішшю і кладемо у форму. Зверху виливаємо залишки м'ясного соусу, посипаємо блюдо залишилися сиром. Запікаємо черепашки в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Подаємо страву до столу гарячим.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Макарони в мікрохвильовці
    Макарони в мікрохвильовці
    Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
    Фаршировані макарони в мультиварці
    Фаршировані макарони в мультиварці
    Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися
    Каннеллоні фаршировані
    Каннеллоні фаршировані
    Каннеллоні - приголомшливо смачне італійське блюдо. Хочете здивувати всіх своїми кулінарними талантами і знаннями - приготуйте італійський обід і
    Каннеллоні з фаршем - рецепт
    Каннеллоні з фаршем - рецепт
    Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Лазанья з яловичини
    Лазанья з яловичини
    Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів