Фаршировані макарони - рецепт
З появою у продажу каннеллоні, листів для лазаньї і великих черепашок, на наших столах також з'явилися і традиційні італійські фаршировані макарони. Ситне і смачне блюдо чудово підходить для приготування до вечері з келихом вина.
Цей класичний рецепт приготування великих фаршированих макаронів каннеллоні, виручить вас в тому випадку, якщо до званого вечері потрібно подати гарантовано смачне і просте у приготуванні блюдо.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 1 кг;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
томатний соус - 1 л;
цукор - за смаком;
каннеллоні - 400 г;
вершкове масло - 50 г;
борошно - 50 р;
молоко - 600 мл;
сир м'який - 140 г;
пармезан - 140 р.
Приготування
Яловичий фарш обсмажуємо на сухій сковороді близько 10 хвилин. Готовий фарш прибираємо зі сковороди, а на його місце вливаємо олію і кладемо подрібнену цибулю. До цибулі кладемо пропущений через прес часник і готуємо ще хвилину. Заливаємо вміст сковороди томатним соусом, додаємо трохи цукру і тушкуємо все разом хвилин 20.
Для другого соусу на сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому борошно протягом хвилини. Борошняну суміш заливаємо молоком і залишаємо все покипіти пару хвилин. Як тільки молоко загусне, додаємо до нього м'який сир і перемішуємо, щоб соус став однорідним.
Половину готового соусу виливаємо у форму для випікання. Яловичим фаршем начиняємо наші каннеллоні і викладаємо їх поверх основи з соусу. Зверху покриваємо макарони залишилися червоним соусом і білим сирним соусом. Посипаємо верхівку страви тертим пармезаном і ставимо в блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Рецепт фаршированих макаронів в мультиварці також досить простий. Каннеллоні поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і залишаємо готуватися в режимі "Випічка" 1 год. Варто зауважити, що в цьому випадку попереднє відварювання трубочок каннеллоні також не потрібно.
Рецепт фаршированих макаронів черепашок аналогічний попереднім рецептом, але тут вже готовий фарш ми будемо використовувати у складі м'ясного рагу з безліччю спецій, що володіє куди більш яскравим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
оливкова олія - 3 ст. ложки;
часник - 6-8 зубчиків;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
сушений орегано - 2 ч. ложки;
сушений базилік - 1 ст. ложка;
яловичий фарш - 500 г;
черепашки - 500 г;
соус томатний - 1 л;
курячий бульйон - 250 мл;
шпинат заморожений - 500 г;
сир - 3 ст.;
мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;
тертий пармезан - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
сир моцарелла - 300 р.
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичий фарш до золотистого кольору. Приправляємо фарш усіма спеціями і травами зі списку інгредієнтів. Окремо підрум'янюємо ріпчасту цибулю з часником. Пасеровані овочі додаємо до фаршу і перемішуємо. Заливаємо фарш томатним соусом , курячим бульйоном і тушкуємо на середньому вогні близько 10-15 хвилин.
Черепашки відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Розморожуємо Шпинат і розтираємо з сиром і яйцем. Додаємо до сиру половину натертого сиру моцарелла. Сирну начинку заправляємо сіллю і перцем.
На дно форми виливаємо половину соусу. Черепашки починаємо сирною сумішшю і кладемо у форму. Зверху виливаємо залишки м'ясного соусу, посипаємо блюдо залишилися сиром. Запікаємо черепашки в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Подаємо страву до столу гарячим.
Рецепт макаронів, фаршированих фаршем
Цей класичний рецепт приготування великих фаршированих макаронів каннеллоні, виручить вас в тому випадку, якщо до званого вечері потрібно подати гарантовано смачне і просте у приготуванні блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш обсмажуємо на сухій сковороді близько 10 хвилин. Готовий фарш прибираємо зі сковороди, а на його місце вливаємо олію і кладемо подрібнену цибулю. До цибулі кладемо пропущений через прес часник і готуємо ще хвилину. Заливаємо вміст сковороди томатним соусом, додаємо трохи цукру і тушкуємо все разом хвилин 20.
Для другого соусу на сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому борошно протягом хвилини. Борошняну суміш заливаємо молоком і залишаємо все покипіти пару хвилин. Як тільки молоко загусне, додаємо до нього м'який сир і перемішуємо, щоб соус став однорідним.
Половину готового соусу виливаємо у форму для випікання. Яловичим фаршем начиняємо наші каннеллоні і викладаємо їх поверх основи з соусу. Зверху покриваємо макарони залишилися червоним соусом і білим сирним соусом. Посипаємо верхівку страви тертим пармезаном і ставимо в блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Рецепт фаршированих макаронів в мультиварці також досить простий. Каннеллоні поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і залишаємо готуватися в режимі "Випічка" 1 год. Варто зауважити, що в цьому випадку попереднє відварювання трубочок каннеллоні також не потрібно.
Рецепт макаронів черепашок, фаршированих фаршем
Рецепт фаршированих макаронів черепашок аналогічний попереднім рецептом, але тут вже готовий фарш ми будемо використовувати у складі м'ясного рагу з безліччю спецій, що володіє куди більш яскравим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичий фарш до золотистого кольору. Приправляємо фарш усіма спеціями і травами зі списку інгредієнтів. Окремо підрум'янюємо ріпчасту цибулю з часником. Пасеровані овочі додаємо до фаршу і перемішуємо. Заливаємо фарш томатним соусом , курячим бульйоном і тушкуємо на середньому вогні близько 10-15 хвилин.
Черепашки відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Розморожуємо Шпинат і розтираємо з сиром і яйцем. Додаємо до сиру половину натертого сиру моцарелла. Сирну начинку заправляємо сіллю і перцем.
На дно форми виливаємо половину соусу. Черепашки починаємо сирною сумішшю і кладемо у форму. Зверху виливаємо залишки м'ясного соусу, посипаємо блюдо залишилися сиром. Запікаємо черепашки в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Подаємо страву до столу гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися
Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - приголомшливо смачне італійське блюдо. Хочете здивувати всіх своїми кулінарними талантами і знаннями - приготуйте італійський обід і
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів