Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - класична італійська паста у формі великих, порожнистих трубочок, які зазвичай заповнюють начинкою і запікають під соусом. Альтернативою каннеллоні можуть послужити відварені листи для лазаньї, обгорнені навколо начинки.
Каннеллоні фаршировані м'ясом, птицею, морепродуктів, сиром або овочами - просте в приготуванні блюдо, яке ідеально підійде як для простого сімейного вечері, так і для урочистого бенкету. Фаршировані каннеллоні, запечені з сиром і соусами, подають до столу, окропивши оливковою олією.
Якщо магазинні каннеллоні не припали вам до смаку, спробуйте приготувати власні, запевняємо - це дуже просто!
Інгредієнти:
яйце - 2шт.;
вода (кімнатної температури) - 1 ст.;
борошно - 2 ст.;
сіль - щіпка.
Приготування
Змішайте борошно з сіллю, в центрі зробіть лунку і вбийте туди яйця. Потихеньку збийте яйця виделкою, поступово захоплюючи з країв лунки трохи борошна. Коли масу стане важко змішувати виделкою, почніть місити тісто руками до тих пір, поки воно не перестане бути липким. Сформуйте з тіста кульку і накрийте його плівкою або рушником. Дайте тісту відпочити, принаймні, 30 хвилин. Після, відріжте невеликий шматочок і качалкою сформуйте з нього тонкі млинчики невеликого діаметру. Готові млинчики варіть в підсоленій воді протягом 2 хвилин, а потім помістіть на кілька секунд в миску з крижаною водою (щоб зупинити процес приготування).
Підсушені каннелоні збризніть оливковою олією.
Соуси до каннеллоні
З каннеллоні обов'язково подають 2 класичних соусу: томатний і Бешамель.
Томатний соус
Інгредієнти:
томат - 2 шт.;
цибулина - 1шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
чебрець сушений - 1 ст. ложка;
оливкова олія;
сіль, перець за смаком.
Приготування
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю і часник до золотистого кольору. Додаємо натерту моркву і пасеруємо суміш близько 5 хвилин. Помідори очищаємо від шкірки, подрібнюємо, додаємо до нашої пассировке разом з чебрецем, сіллю і перцем і тушкуємо 30 хвилин.
Соус Бешамель
Інгредієнти:
вершкове масло - 60 г;
борошно - 1/3 ст.;
молоко - 4 ст.;
сир «Пармезан» - 75 г;
сіль, перець, мускатний горіх - по щіпці.
Приготування
Підсмажуємо борошно на вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо молоко, готуємо до загустіння 10 хвилин, з додавання спецій. Після додаємо тертий «Пармезан».
Італія славиться своєю пастою і морепродуктів, так чому б не спробувати це дивовижне поєднання? Вам воно обов'язково припаде до смаку.
Інгредієнти:
креветки - 400 г;
сир «Моцарелла» - 150 г;
часник - 1 зубчик;
цибулина - 05 шт.;
біле сухе вино - 200 мл
Приготування
Порубаний лук і часник обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо вино і тушкуємо близько хвилини. Додаємо очищені креветки і тушкуємо їх вини 5 хвилин. Коли начинка охолола, трохи подрібнюємо її і фаршируємо наші каннеллоні. Викладаємо їх у форму, заливаємо соусами, посипаємо «Моцарелою» і запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.
Каннеллоні фаршировані грибами і сиром - рецепт, який припаде до смаку любителям класичних смакових поєднань.
Інгредієнти:
сир «Рікотта» - 580 г;
сир «Пармезан» - 100 г;
білі гриби - 500г;
яйце - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
листя чебрецю - 1 ст. ложка;
сіль, перець, оливкова олія - за смаком.
Приготування
«Рікотта» і тертий «Пармезан» змішуємо з 2 яєчними жовтками. На оливковій олії підсмажуємо цибулю і часник, додаємо гриби, трави та спеції, смажимо 7-10 хв до випарювання рідини. Змішуємо гриби з сирною масою і фаршируємо наші каннеллоні. Готуємо в духовці 30 хв при 180 градусах.
Інгредієнти:
курячий фарш - 500 г;
шпинат свіжий - 600 г (або шпинат заморожений - 250г);
цибулина - 05 шт.;
часник - 2 зубчики;
базилік рубаний - 2 ст. ложки.
Приготування
Обсмажуємо цибулю і часник, додаємо курячий фарш, спеції, трави і підсмажуємо протягом 4-5 хв. Вимкніть плиту та додайте свіжий шпинат, перемішайте (якщо ви використовуєте заморожений шпинат, смажте його одночасно з куркою). Постигла сумішшю начиняйте каннеллоні. Готуйте фаршировані каннеллоні, попередньо заливши соусами і посипавши тертим пармезаном, 30 хв при 180 градусах.
Інгредієнти:
шинка - 200 г;
сир «Пармезан» - 150 г;
гілочка розмарину - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
оливкова олія.
Приготування
Розігрійте на сковороді оливкове масло і додайте в нього гілочку свіжого розмарину і цілий зубчик часнику, обсмажте їх поки не піде запах, потім вийміть і обсмажте на цьому маслі дрібно нарізану шинку до золотистого кольору. Дайте шинці охолонути і додайте тертого «Пармезану» - начинка готова! Тепер можна запекти страву в духовці і подати до столу.
Каннеллоні фаршировані м'ясом, птицею, морепродуктів, сиром або овочами - просте в приготуванні блюдо, яке ідеально підійде як для простого сімейного вечері, так і для урочистого бенкету. Фаршировані каннеллоні, запечені з сиром і соусами, подають до столу, окропивши оливковою олією.
Готуємо каннеллоні
Якщо магазинні каннеллоні не припали вам до смаку, спробуйте приготувати власні, запевняємо - це дуже просто!
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте борошно з сіллю, в центрі зробіть лунку і вбийте туди яйця. Потихеньку збийте яйця виделкою, поступово захоплюючи з країв лунки трохи борошна. Коли масу стане важко змішувати виделкою, почніть місити тісто руками до тих пір, поки воно не перестане бути липким. Сформуйте з тіста кульку і накрийте його плівкою або рушником. Дайте тісту відпочити, принаймні, 30 хвилин. Після, відріжте невеликий шматочок і качалкою сформуйте з нього тонкі млинчики невеликого діаметру. Готові млинчики варіть в підсоленій воді протягом 2 хвилин, а потім помістіть на кілька секунд в миску з крижаною водою (щоб зупинити процес приготування).
Підсушені каннелоні збризніть оливковою олією.
Соуси до каннеллоні
З каннеллоні обов'язково подають 2 класичних соусу: томатний і Бешамель.
Томатний соус
Інгредієнти:
Приготування
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю і часник до золотистого кольору. Додаємо натерту моркву і пасеруємо суміш близько 5 хвилин. Помідори очищаємо від шкірки, подрібнюємо, додаємо до нашої пассировке разом з чебрецем, сіллю і перцем і тушкуємо 30 хвилин.
Соус Бешамель
Інгредієнти:
Приготування
Підсмажуємо борошно на вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо молоко, готуємо до загустіння 10 хвилин, з додавання спецій. Після додаємо тертий «Пармезан».
Каннеллоні з креветками
Італія славиться своєю пастою і морепродуктів, так чому б не спробувати це дивовижне поєднання? Вам воно обов'язково припаде до смаку.
Інгредієнти:
Приготування
Порубаний лук і часник обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо вино і тушкуємо близько хвилини. Додаємо очищені креветки і тушкуємо їх вини 5 хвилин. Коли начинка охолола, трохи подрібнюємо її і фаршируємо наші каннеллоні. Викладаємо їх у форму, заливаємо соусами, посипаємо «Моцарелою» і запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.
Каннеллоні з грибами і сиром
Каннеллоні фаршировані грибами і сиром - рецепт, який припаде до смаку любителям класичних смакових поєднань.
Інгредієнти:
Приготування
«Рікотта» і тертий «Пармезан» змішуємо з 2 яєчними жовтками. На оливковій олії підсмажуємо цибулю і часник, додаємо гриби, трави та спеції, смажимо 7-10 хв до випарювання рідини. Змішуємо гриби з сирною масою і фаршируємо наші каннеллоні. Готуємо в духовці 30 хв при 180 градусах.
Рецепт каннеллоні з куркою та шпинатом
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо цибулю і часник, додаємо курячий фарш, спеції, трави і підсмажуємо протягом 4-5 хв. Вимкніть плиту та додайте свіжий шпинат, перемішайте (якщо ви використовуєте заморожений шпинат, смажте його одночасно з куркою). Постигла сумішшю начиняйте каннеллоні. Готуйте фаршировані каннеллоні, попередньо заливши соусами і посипавши тертим пармезаном, 30 хв при 180 градусах.
Каннеллоні з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте на сковороді оливкове масло і додайте в нього гілочку свіжого розмарину і цілий зубчик часнику, обсмажте їх поки не піде запах, потім вийміть і обсмажте на цьому маслі дрібно нарізану шинку до золотистого кольору. Дайте шинці охолонути і додайте тертого «Пармезану» - начинка готова! Тепер можна запекти страву в духовці і подати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
Суп мінестроне
Суп мінестроне - класичне італійське перше блюдо. Воно представляє із себе густий овочевий суп. Овочі беруться ті, що є - адже в Італії вони
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні