Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Каннеллоні фаршировані

Каннеллоні фаршировані

4-01-2015, 20:39
944
Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - класична італійська паста у формі великих, порожнистих трубочок, які зазвичай заповнюють начинкою і запікають під соусом. Альтернативою каннеллоні можуть послужити відварені листи для лазаньї, обгорнені навколо начинки.
Каннеллоні фаршировані м'ясом, птицею, морепродуктів, сиром або овочами - просте в приготуванні блюдо, яке ідеально підійде як для простого сімейного вечері, так і для урочистого бенкету. Фаршировані каннеллоні, запечені з сиром і соусами, подають до столу, окропивши оливковою олією.

Готуємо каннеллоні


Якщо магазинні каннеллоні не припали вам до смаку, спробуйте приготувати власні, запевняємо - це дуже просто!
Інгредієнти:

  • яйце - 2шт.;

  • вода (кімнатної температури) - 1 ст.;

  • борошно - 2 ст.;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Змішайте борошно з сіллю, в центрі зробіть лунку і вбийте туди яйця. Потихеньку збийте яйця виделкою, поступово захоплюючи з країв лунки трохи борошна. Коли масу стане важко змішувати виделкою, почніть місити тісто руками до тих пір, поки воно не перестане бути липким. Сформуйте з тіста кульку і накрийте його плівкою або рушником. Дайте тісту відпочити, принаймні, 30 хвилин. Після, відріжте невеликий шматочок і качалкою сформуйте з нього тонкі млинчики невеликого діаметру. Готові млинчики варіть в підсоленій воді протягом 2 хвилин, а потім помістіть на кілька секунд в миску з крижаною водою (щоб зупинити процес приготування).
    Підсушені каннелоні збризніть оливковою олією.
    Соуси до каннеллоні
    З каннеллоні обов'язково подають 2 класичних соусу: томатний і Бешамель.
    Томатний соус
    Інгредієнти:

  • томат - 2 шт.;

  • цибулина - 1шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • чебрець сушений - 1 ст. ложка;

  • оливкова олія;

  • сіль, перець за смаком.


  • Приготування
    На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю і часник до золотистого кольору. Додаємо натерту моркву і пасеруємо суміш близько 5 хвилин. Помідори очищаємо від шкірки, подрібнюємо, додаємо до нашої пассировке разом з чебрецем, сіллю і перцем і тушкуємо 30 хвилин.
    Соус Бешамель
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 60 г;

  • борошно - 1/3 ст.;

  • молоко - 4 ст.;

  • сир «Пармезан» - 75 г;

  • сіль, перець, мускатний горіх - по щіпці.


  • Приготування
    Підсмажуємо борошно на вершковому маслі до золотистого кольору, додаємо молоко, готуємо до загустіння 10 хвилин, з додавання спецій. Після додаємо тертий «Пармезан».

    Каннеллоні з креветками


    Каннеллоні фаршировані
    Італія славиться своєю пастою і морепродуктів, так чому б не спробувати це дивовижне поєднання? Вам воно обов'язково припаде до смаку.
    Інгредієнти:

  • креветки - 400 г;

  • сир «Моцарелла» - 150 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • цибулина - 05 шт.;

  • біле сухе вино - 200 мл


  • Приготування
    Порубаний лук і часник обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо вино і тушкуємо близько хвилини. Додаємо очищені креветки і тушкуємо їх вини 5 хвилин. Коли начинка охолола, трохи подрібнюємо її і фаршируємо наші каннеллоні. Викладаємо їх у форму, заливаємо соусами, посипаємо «Моцарелою» і запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.

    Каннеллоні з грибами і сиром


    Каннеллоні фаршировані грибами і сиром - рецепт, який припаде до смаку любителям класичних смакових поєднань.
    Інгредієнти:

  • сир «Рікотта» - 580 г;

  • сир «Пармезан» - 100 г;

  • білі гриби - 500г;

  • яйце - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • листя чебрецю - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець, оливкова олія - за смаком.


  • Приготування
    «Рікотта» і тертий «Пармезан» змішуємо з 2 яєчними жовтками. На оливковій олії підсмажуємо цибулю і часник, додаємо гриби, трави та спеції, смажимо 7-10 хв до випарювання рідини. Змішуємо гриби з сирною масою і фаршируємо наші каннеллоні. Готуємо в духовці 30 хв при 180 градусах.

    Рецепт каннеллоні з куркою та шпинатом


    Інгредієнти:

  • курячий фарш - 500 г;

  • шпинат свіжий - 600 г (або шпинат заморожений - 250г);

  • цибулина - 05 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • базилік рубаний - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Обсмажуємо цибулю і часник, додаємо курячий фарш, спеції, трави і підсмажуємо протягом 4-5 хв. Вимкніть плиту та додайте свіжий шпинат, перемішайте (якщо ви використовуєте заморожений шпинат, смажте його одночасно з куркою). Постигла сумішшю начиняйте каннеллоні. Готуйте фаршировані каннеллоні, попередньо заливши соусами і посипавши тертим пармезаном, 30 хв при 180 градусах.

    Каннеллоні з шинкою і сиром


    Інгредієнти:

  • шинка - 200 г;

  • сир «Пармезан» - 150 г;
  • Каннеллоні фаршировані

  • гілочка розмарину - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Розігрійте на сковороді оливкове масло і додайте в нього гілочку свіжого розмарину і цілий зубчик часнику, обсмажте їх поки не піде запах, потім вийміть і обсмажте на цьому маслі дрібно нарізану шинку до золотистого кольору. Дайте шинці охолонути і додайте тертого «Пармезану» - начинка готова! Тепер можна запекти страву в духовці і подати до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фаршировані макарони - рецепт
    Фаршировані макарони - рецепт
    Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
    Кальмари фаршировані сиром
    Кальмари фаршировані сиром
    Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
    Макарони в мікрохвильовці
    Макарони в мікрохвильовці
    Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
    Суп мінестроне
    Суп мінестроне
    Суп мінестроне - класичне італійське перше блюдо. Воно представляє із себе густий овочевий суп. Овочі беруться ті, що є - адже в Італії вони
    Каннеллоні з фаршем - рецепт
    Каннеллоні з фаршем - рецепт
    Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
    Лазанья з морепродуктів - рецепт
    Лазанья з морепродуктів - рецепт
    З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні