Суп мінестроне

Як приготувати мінестроне? У різних регіонах Італії, природно, існують свої традиції і варіації приготування овочевого супу мінестроне. В нього можна додавати ті чи інші інгредієнти, наприклад, шматочки обсмаженої шинки - так суп стає ситніше і набуває характерний присмак. Можна додати в готовий суп соус песто і/або тертий пармезан з дрібно нарізаною зеленню (базилік, петрушка, коріандр та інші). Нас, зрозуміло, цікавить, як приготувати суп мінестроне правильно.
Курячий мінестроне
Інгредієнти:
Приготування:
Вимиту курячу грудку помістимо в каструлю і заллємо холодною водою (приблизно 2 літри). Доведемо до кипіння на сильному вогні. Знімемо шум і убавим вогонь до середнього. Підсолимо і відваримо (протягом хвилин 40) з цибулиною, лаврушкой, перцем-горошком і гвоздичкой. Винесемо грудку з бульйону, остудимо і наріжемо кубиками. Бульйон процідимо. Очищені овочі, тобто моркву, цибулю, кабачок і селеру наріжемо кубиками або короткою соломкою. Цвітну капусту промиємо холодною водою і розберемо на невеликі суцвіття. У глибокій сковороді розігріємо оливкове масло, додамо вершкове масло, дамо йому розтанути. Спассеруем цибулю протягом 2-х хвилин. Додамо моркву і селеру і пропассеруем, помішуючи лопаткою, ще хвилини 3. Додамо кабачок - ще хвилини 3. Додамо вміст сковороди і шматочки курячого м'яса в каструлю з бульйоном і будемо варити хвилин 15. А в цей час бланшируем окропом помідори, очистимо від шкірки і подрібнити. Додамо цвітну капусту, зелений горошок, макарони і помідори. Доварим до готовності макаронів (7 хвилин) і приправимо сухими спеціями. Дамо супу настоятися під кришкою хвилин 5 і будемо подавати, додавши в кожну порцію тертого пармезану, подрібнених зелені і часнику.
Мінестроне з рисом і квасолею
Ось ще один рецепт мінестроне з рисом, молодої стручкової квасолею і беконом.
Інгредієнти:

Капусту нашинкуем. Очищені моркву, картоплю і цукіні наріжемо кубиками. Бекон наріжемо короткою соломкою. Лук очистимо, наріжемо півкільцями і обсмажимо в сковороді на оливковій олії з беконом. Солодкий перець наріжемо короткою соломкою. У каструлю наллємо води або м'ясного бульйону. Доведемо до кипіння, убавим вогонь. Покладемо в каструлю нарізані овочі, цибулю з беконом, зелену квасолю, промитий рис. Нехай повариться хвилин 10 - тепер можна додати нарізані перець і капусту. В останню чергу - бланшовані подрібнені помідори. Варимо недовго - до готовності рису і картоплі. Приправляємо сухими спеціями. Готовий суп присипаємо пармезаном (або іншим твердим тертим сиром) і подрібненою зеленню і часником.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гороховий суп з копченостями
Гороховий суп з копченими свинячими реберцями або курочкою - улюблена страва в багатьох сім'ях. Якщо вийшло так, що ви ще жодного разу не готували

Суп з кролика
Всім відомо, що кролятина - дуже корисне, дієтичне м'ясо, так що супом з кролика ви зможете нагодувати і маленької дитини, і голодного чоловіка.

Томатний суп: рецепт
Хочете приготувати незвичайне перше блюдо? Томатний суп підійде як ніщо інше! Рецептів такого супу можна знайти скільки завгодно, але завжди він

Суп з кабачків
Суп з кабачків - дуже ніжне і легке блюдо, яке можна готувати постійно. Так що якщо у вас хороший урожай кабачків - дерзайте. Здійсніть рецепти,

Курячий суп з грибами
Всі ми з дитинства любимо курячий суп і знаємо про його користь. Варіантів його створення безліч: з капустою, локшиною, сиром, рисом. Сьогодні ми

Овочевий суп мінестроне - рецепт
Мінестроне - легкий італійський овочевий суп. Традиційно його готують на овочевому бульйоні з додаванням рису або пасти. Пропонуємо вашій цікавий і