Рис з курячим філе
Рис, приготовлений з курячим філе, виходить досить ситним і самостійним повноцінним стравою, яка обов'язково припаде до душі вашим гостям.
Інгредієнти:
нешліфований рис - 150 г;
філе куряче - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
соус соєвий - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
яйце - 1 шт.;
кунжутне насіння - за смаком;
зелена цибуля для прикраси.
Приготування
Рис заздалегідь відварюємо і відставляємо в сторону. Овочі чистимо, цибулю нарізаємо кільцями, а моркву - кубиками. Куряче філе шаткуємо порційними шматочками. Потім беремо сковороду, наливаємо масла й обсмажуємо протягом декількох хвилин підготовлені овочі. Далі вливаємо до них соєвий соус, викладаємо куряче філе і розтертий часник. Все перемішуємо і смажимо до повної готовності м'яса. Тепер викладаємо до овочів рис, вливаємо збите яйце і розмішуємо. Подаємо куряче філе з рисом в гарячому вигляді, посипавши злегка обсмаженим кунжутом.
Інгредієнти:
куряче філе - 200 г;
рис - 50 г;
сир - 50 г;
яйце перепелине - 2 шт.;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
Філе нарізаємо впоперек волокон невеликими шматочками, солимо, перчимо і скроплюємо соком лимона. Рис відварюємо до напівготовності, а сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з рисом. Тепер беремо формочки для запікання, на дно викладаємо шматочки курки, потім рис і ставимо на 15 хвилин у розігріту до потрібної температури духовку. Після закінчення часу, дістаємо форми, по центру розбиваємо перепелині яйця і відправляємо блюдо в духовку ще на 5 хвилин.
Інгредієнти:
пропарений рис - 400 г;
куряче філе - 500 г;
консервовані ананаси - 1 банка;
свіжі печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
італійські трави, сіль - за смаком.
Приготування
Рис відварюємо в злегка підсоленій воді в пропорції 1:2. Філе шаткуємо шматочками і обсмажуємо на маслечко до напівготовності. Печериці обробляємо, розрізаємо на четвертинки. Цибулю дрібненько рубаємо і підсмажити разом з грибами в окремій сковороді до повного випаровування виділився соку. Потім перекладаємо м'ясо в глибоку каструлю, додаємо гриби, солимо, перчимо за смаком, присипаємо спеціями і додаємо разом з сиропом шматочки ананаса. Ставимо посуд на слабкий вогонь і, як тільки більша частина рідини випарується, викладаємо рис і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин при відкритій кришці. Подаємо готову страву на святковий стіл в якості основного гарніру.
Рецепт приготування рису з курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Рис заздалегідь відварюємо і відставляємо в сторону. Овочі чистимо, цибулю нарізаємо кільцями, а моркву - кубиками. Куряче філе шаткуємо порційними шматочками. Потім беремо сковороду, наливаємо масла й обсмажуємо протягом декількох хвилин підготовлені овочі. Далі вливаємо до них соєвий соус, викладаємо куряче філе і розтертий часник. Все перемішуємо і смажимо до повної готовності м'яса. Тепер викладаємо до овочів рис, вливаємо збите яйце і розмішуємо. Подаємо куряче філе з рисом в гарячому вигляді, посипавши злегка обсмаженим кунжутом.
Куряче філе, запечене з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо впоперек волокон невеликими шматочками, солимо, перчимо і скроплюємо соком лимона. Рис відварюємо до напівготовності, а сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з рисом. Тепер беремо формочки для запікання, на дно викладаємо шматочки курки, потім рис і ставимо на 15 хвилин у розігріту до потрібної температури духовку. Після закінчення часу, дістаємо форми, по центру розбиваємо перепелині яйця і відправляємо блюдо в духовку ще на 5 хвилин.
Рецепт курячого філе з рисом і ананасами
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо в злегка підсоленій воді в пропорції 1:2. Філе шаткуємо шматочками і обсмажуємо на маслечко до напівготовності. Печериці обробляємо, розрізаємо на четвертинки. Цибулю дрібненько рубаємо і підсмажити разом з грибами в окремій сковороді до повного випаровування виділився соку. Потім перекладаємо м'ясо в глибоку каструлю, додаємо гриби, солимо, перчимо за смаком, присипаємо спеціями і додаємо разом з сиропом шматочки ананаса. Ставимо посуд на слабкий вогонь і, як тільки більша частина рідини випарується, викладаємо рис і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин при відкритій кришці. Подаємо готову страву на святковий стіл в якості основного гарніру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з курячим філе
Макарони з курячим філе - це класика кулінарного жанру. Що може бути простіше і швидше, ніж відварити спагеті і згасити їх з куркою? Але і тут є свої
Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
Куряче м'ясо, особливо філе, є корисним і дієтичним. І сьогодні ми розповімо про те, як його запекти і згасити з помідорами - вийде просто,
Курка з ананасами - рецепт
Курка з ананасами - прекрасне поєднання. Готувати страви з цими інгредієнтами - одне задоволення. Чому? Робляться вони швидко з'їдаються ще швидше, а
Запіканка з куркою
Завжди хочеться готувати смачно, швидко і дешево, під всі три ці критерії підходять запіканки. Сир, м'ясо, сир, або риба - все це приголомшлива
Запіканка з курячого філе
Запіканки - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіантів їх створення з додаванням різних інгредієнтів дуже багато. Але сьогодні ми з вами