Будь сендвіч являє собою корисний перекус, який легко упакувати з собою куди завгодно. Сендвіч з рибою не просто смачний, але і корисний, а використання начинок з різних видів риби гарантовано різноманітить ваше меню. Однією з такою начинок може послужити поживний і доступний консервований тунець.
Інгредієнти: тунець - 1 банка; хліб - 2 шматка; майонез - 2 ст. ложки; помідор - 1 шт.; салат латук - 1 пучок; салатний цибуля - 1 шт.; петрушка, зелена цибуля - за смаком. Приготування В окремому посуді перетираємо тунця з майонезом в однорідну масу, додаємо нарізану зелень. Шматочки хліба обсмажуємо або підрум'янюємо в тостері і змащуємо тонким шаром масла. Обидва скибочки накриваємо листом салату: на нижню частину викладаємо кільця помідорів і цибулі, а верхню змащуємо пастою з тунця. Формуємо бутерброд з тунцем і розрізаємо його діагонально на 2 або 4 частини.
Бутерброд з червоною рибою
Смачні сендвічі з червоною рибою - вишукане блюдо, яке може не тільки послужити заміною вашого обіду, але і виступати у вигляді закусок-канапе на званій вечері. Приготування таких сендвічів займе не більше 5 хвилин, а задоволення від їх поїдання забезпечено надовго.
Сендвіч з фореллю Інгредієнти: форель слабосолона - 100 г;
хліб - 2 шматка; проростки пшениці - 50 г; каперси - 2 ст. ложки; петрушка - 1/2 пучка; діжонська гірчиця - 1 ч. ложка; оливкова олія - 1 ч. ложка; цибуля маринований - 1 шт.; помідор черрі - 1 шт. Приготування У блендері змішуємо каперси, петрушку, гірчицю і масло. Отриману сальсу намазуємо на 2 скибочки підрум'яненої житнього хліба, зверху укладаємо жменю проростків, потім тонкий шматок сьомги, покриваємо кільцями маринованої цибулі і черрі і ще одним шаром проростків. Начинку закриваємо другим скибочкою хліба і поїдаємо всі з апетитом.
Бутерброд із сьомгою
Інгредієнти: сир «Філадельфія» - 1 упаковка; твердий сир - 50 г; сьомга слабосолона - 100 г; хліб - 2 шматка; зелена цибуля - 1/2 пучка; сік лимона - 2 ст. ложки; сіль, перець. Приготування Сир «Філадельфія» змішуємо з нарізаною зеленою цибулею, соком лимона і спеціями, отриману масу намазуємо на підсмажений хліб, зверху викладаємо шматочок сьомги і твердого сиру, те ж саме повторюємо і на другому скибочці хліба. Сформований сендвіч підігріваємо на сковороді 1-2 хвилини. Приємного апетиту!