Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як приготувати гарячі бутерброди з рибою. Спробуйте, дуже смачно!
Інгредієнти:
хліб білий - 8 шматочків;
сардини в олії - 400 г;
масло вершкове - 100 г;
мариновані шампіньйони - 8 шт.;
цибуля - 1 шт.;
мариновані огірки - 2 шт.;
твердий сир - 8 скибочок;
зелень.
Приготування
Намазуємо На хліб вершкове масло. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо кубиками. Рибу розминаємо виделкою, додаємо цибулю і гриби. Наносимо отриману суміш на хліб з маслом, зверху розкладаємо кружечки маринованих огірків і скибочки сиру. Викладаємо бутерброди на деко, змащене маслом, і запікаємо в духовці, поки не розплавиться сир. Перед подачею посипаємо їх подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
батон - 4 скибочки;
тонко нарізана червона риба - 100 г;
помідори - 1 шт.;
сир Маасдам - 4 скибочки;
рослинна олія;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Скибочки риби посипаємо сіллю і перцем і дуже швидко обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Потім на цій же сковороді обсмажуємо скибочки батона з одного боку, потім перевертаємо, кладемо шматочок риби, скибочка сиру. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо, поки не розплавиться сир. На готові бутерброди поміщаємо кружечки помідора і посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
хліб білий - 5 скибочок;
вершкове масло - 50 г;
відварна риба - 200 г;
сир - 60 г;
помідори - 1 шт.;
гірчиця - 2 ч. ложки;
зелень.
Приготування
Скибочки хліба намазуємо розм'якшеним вершковим маслом, зверху наносимо шар гірчиці . Зверху розкладаємо шматочки риби, на них - гуртки помідора. І посипаємо все це тертим сиром. Відправляємо бутерброди в духовку, мікрохвильову піч або аерогриль і готуємо до розплавлення сиру. Готові гарячі бутерброди з рибою притрушиваем зеленню.
Інгредієнти:
батон (багет) - 12 скибочок;
морква - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
молоко - 100 мл;
сир - 100 г;
нежирна риба (філе) - 400 г;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Батон нарізаємо скибочками товщиною близько 2 см, потім у молоко і кладемо на деко, змащене маслом. Рибу нарізаємо шматочками і укладаємо зверху на батон. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім викладаємо на рибу зверху. Робимо сіточку з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо бутерброди з рибою в духовці при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Гарячі бутерброди з консервованою рибою
Інгредієнти:
Приготування
Намазуємо На хліб вершкове масло. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо кубиками. Рибу розминаємо виделкою, додаємо цибулю і гриби. Наносимо отриману суміш на хліб з маслом, зверху розкладаємо кружечки маринованих огірків і скибочки сиру. Викладаємо бутерброди на деко, змащене маслом, і запікаємо в духовці, поки не розплавиться сир. Перед подачею посипаємо їх подрібненою зеленню.
Гарячі бутерброди з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки риби посипаємо сіллю і перцем і дуже швидко обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Потім на цій же сковороді обсмажуємо скибочки батона з одного боку, потім перевертаємо, кладемо шматочок риби, скибочка сиру. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо, поки не розплавиться сир. На готові бутерброди поміщаємо кружечки помідора і посипаємо зеленню.
Гарячий бутерброд з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки хліба намазуємо розм'якшеним вершковим маслом, зверху наносимо шар гірчиці . Зверху розкладаємо шматочки риби, на них - гуртки помідора. І посипаємо все це тертим сиром. Відправляємо бутерброди в духовку, мікрохвильову піч або аерогриль і готуємо до розплавлення сиру. Готові гарячі бутерброди з рибою притрушиваем зеленню.
Гарячі бутерброди з рибою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Батон нарізаємо скибочками товщиною близько 2 см, потім у молоко і кладемо на деко, змащене маслом. Рибу нарізаємо шматочками і укладаємо зверху на батон. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім викладаємо на рибу зверху. Робимо сіточку з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо бутерброди з рибою в духовці при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарячі бутерброди на сковороді
Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих
Бутерброди з сиром
Бутерброди з сиром - це, безсумнівно, класика серед закусок на святковому і щоденному столі. У кожної господині, напевно, є свої варіанти створення
Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з
Гарячі бутерброди з ананасом
Гарячі бутерброди з ананасом - справжня насолода для гурманів. Таке блюдо дуже здивує ваших гостей не тільки своїм ніжним, чудовим смаком, але і
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх