Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гарячі бутерброди на сковороді

Гарячі бутерброди на сковороді

17-03-2015, 19:27
4 643
Гарячі бутерброди на сковороді
А чи знаєте ви, що смачні гарячі бутерброди можна з легкістю приготувати і без допомоги мікрохвильовій печі. Гарячі бутерброди на сковороді виходять у декілька разів смачніше і корисніше. А їх дивовижно ніжний смак і приголомшливо апетитний аромат сподобається всім без винятку!
Гарячі бутерброди подають як самостійне блюдо, так і в якості закуски до бульйонів, супів, пюре. Їдять їх і в гарячому, і в охолодженому вигляді.

Гарячий бутерброд з ковбасою


Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • масло вершкове;

  • батон - 1 шт.;

  • ковбаса варена - 100 г;

  • сир твердий - 100 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • зелень;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Гарячий бутерброд на сковороді готується наступним чином. Батон нарізаємо тонкими скибочками. Яйце збиваємо з молоком, трохи солимо. Розігріваємо Сковороду і кладемо шматочок вершкового масла. Кожен шматочок хліба мачає в суміш молока з яйцем і викладаємо на сковороду таким чином, щоб вони не стикалися між собою. Залишилася суміш виливаємо на сковорідку і закриваємо кришкою. Коли хліб трохи підсмажиться, перевертаємо його на іншу сторону і кладемо зверху шматочки омлету, що залишилися на сковороді.
    Не втрачаючи часу дарма, нарізаємо всі інші інгредієнти: ковбасу - невеликими гуртками, половину сиру - пластинами, другу половину - натираємо на дрібній тертці, помідор ріжемо кружечками, а зелень дрібно рубаємо.
    Викладаємо на кожну скибочку нашого хліба за кухоль ковбаси, потім зверху кладемо помідор і накриваємо все платівкою сиру. Коли вона розплавиться, посипаємо бутерброди зверху тертим сиром.

    Гарячі бутерброди з помідорами будуть повністю готові, як тільки розм'якшиться тертий сир.

    Не бійтеся фантазувати з інгредієнтами: наприклад, яйця з молоком можна додати будь-які приправи або замінити ковбасу на салямі або шинку.

    Гарячий бутерброд з сиром

    Гарячі бутерброди на сковороді

    Інгредієнти:

  • хліб житній - 1 шт.;

  • майонез - за смаком;

  • твердий сир - 200 г;

  • зелень - за бажанням.


  • Приготування
    Рецепт приготування гарячих бутербродів досить простий! Хліб нарізаємо невеликими скибочками і змащуємо кожен майонезом. Потім, рясно посипаємо їх тертим на дрібній тертці сиром і викладаємо на суху гарячу сковороду. Накриваємо кришкою і чекаємо. Як тільки сир повністю розплавиться, акуратно виймаємо їх і подаємо на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
    Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
    Гарячий бутерброд з яйцем
    Гарячий бутерброд з яйцем
    Гарячі бутерброди з яйцем готуються досить швидко і легко, але зате виходять чудово смачними, оригінальними і поживними. Вони можуть стати чудовим
    Гарячі бутерброди з ковбасою
    Гарячі бутерброди з ковбасою
    Гарячі бутерброди люблять усі без винятку. Смачні і прості, вони годяться в якості сніданку на швидку руку, так і в якості доповнення до застілля.
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з
    Гарячі бутерброди з ананасом
    Гарячі бутерброди з ананасом
    Гарячі бутерброди з ананасом - справжня насолода для гурманів. Таке блюдо дуже здивує ваших гостей не тільки своїм ніжним, чудовим смаком, але і
    Гарячі бутерброди в мультиварці
    Гарячі бутерброди в мультиварці
    Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх