А чи знаєте ви, що смачні гарячі бутерброди можна з легкістю приготувати і без допомоги мікрохвильовій печі. Гарячі бутерброди на сковороді виходять у декілька разів смачніше і корисніше. А їх дивовижно ніжний смак і приголомшливо апетитний аромат сподобається всім без винятку!
Гарячі бутерброди подають як самостійне блюдо, так і в якості закуски до бульйонів, супів, пюре. Їдять їх і в гарячому, і в охолодженому вигляді.
Гарячий бутерброд з ковбасою
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; молоко - 3 ст. ложки; масло вершкове; батон - 1 шт.; ковбаса варена - 100 г; сир твердий - 100 г; помідори - 2 шт.; зелень; сіль - за смаком. Приготування Гарячий бутерброд на сковороді готується наступним чином. Батон нарізаємо тонкими скибочками. Яйце збиваємо з молоком, трохи солимо. Розігріваємо Сковороду і кладемо шматочок вершкового масла. Кожен шматочок хліба мачає в суміш молока з яйцем і викладаємо на сковороду таким чином, щоб вони не стикалися між собою. Залишилася суміш виливаємо на сковорідку і закриваємо кришкою. Коли хліб трохи підсмажиться, перевертаємо його на іншу сторону і кладемо зверху шматочки омлету, що залишилися на сковороді.
Не втрачаючи часу дарма, нарізаємо всі інші інгредієнти: ковбасу - невеликими гуртками, половину сиру - пластинами, другу половину - натираємо на дрібній тертці, помідор ріжемо кружечками, а зелень дрібно рубаємо.
Викладаємо на кожну скибочку нашого хліба за кухоль ковбаси, потім зверху кладемо помідор і накриваємо все платівкою сиру. Коли вона розплавиться, посипаємо бутерброди зверху тертим сиром.
Гарячі бутерброди з помідорами будуть повністю готові, як тільки розм'якшиться тертий сир.
Не бійтеся фантазувати з інгредієнтами: наприклад, яйця з молоком можна додати будь-які приправи або замінити ковбасу на салямі або шинку.
Гарячий бутерброд з сиром
Інгредієнти: хліб житній - 1 шт.; майонез - за смаком; твердий сир - 200 г; зелень - за бажанням. Приготування Рецепт приготування гарячих бутербродів досить простий! Хліб нарізаємо невеликими скибочками і змащуємо кожен майонезом. Потім, рясно посипаємо їх тертим на дрібній тертці сиром і викладаємо на суху гарячу сковороду. Накриваємо кришкою і чекаємо. Як тільки сир повністю розплавиться, акуратно виймаємо їх і подаємо на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!