Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як приготувати гарячі бутерброди з рибою. Спробуйте, дуже смачно!
Гарячі бутерброди з консервованою рибою
Інгредієнти: хліб білий - 8 шматочків; сардини в олії - 400 г; масло вершкове - 100 г; мариновані шампіньйони - 8 шт.; цибуля - 1 шт.; мариновані огірки - 2 шт.; твердий сир - 8 скибочок; зелень. Приготування Намазуємо На хліб вершкове масло. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо кубиками. Рибу розминаємо виделкою, додаємо цибулю і гриби. Наносимо отриману суміш на хліб з маслом, зверху розкладаємо кружечки маринованих огірків і скибочки сиру. Викладаємо бутерброди на деко, змащене маслом, і запікаємо в духовці, поки не розплавиться сир. Перед подачею посипаємо їх подрібненою зеленню.
Гарячі бутерброди з червоною рибою
Інгредієнти: батон - 4 скибочки; тонко нарізана червона риба - 100 г; помідори - 1 шт.; сир Маасдам - 4 скибочки; рослинна олія; сіль, перець, зелень. Приготування Скибочки риби посипаємо сіллю і перцем і дуже швидко обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Потім на цій же сковороді обсмажуємо скибочки батона з одного боку, потім перевертаємо, кладемо шматочок риби, скибочка сиру. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо, поки не розплавиться сир. На готові бутерброди поміщаємо кружечки помідора і посипаємо зеленню.
Гарячий бутерброд з рибою
Інгредієнти: хліб білий - 5 скибочок; вершкове масло - 50 г; відварна риба - 200 г; сир - 60 г; помідори - 1 шт.; гірчиця - 2 ч. ложки; зелень. Приготування Скибочки хліба намазуємо розм'якшеним вершковим маслом, зверху наносимо шар гірчиці . Зверху розкладаємо шматочки риби, на них - гуртки помідора. І посипаємо все це тертим сиром. Відправляємо бутерброди в духовку, мікрохвильову піч або аерогриль і готуємо до розплавлення сиру. Готові гарячі бутерброди з рибою притрушиваем зеленню.
Гарячі бутерброди з рибою в духовці
Інгредієнти: батон (багет) - 12 скибочок; морква - 3 шт.; цибуля - 1 шт.; молоко - 100 мл; сир - 100 г; нежирна риба (філе) - 400 г; рослинна олія; майонез. Приготування Батон нарізаємо скибочками товщиною близько 2 см, потім у молоко і кладемо на деко, змащене маслом. Рибу нарізаємо шматочками і укладаємо зверху на батон. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім викладаємо на рибу зверху. Робимо сіточку з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо бутерброди з рибою в духовці при температурі 180 градусів приблизно півгодини.