Вернуться назад Распечатать

Гарячі бутерброди з рибою

Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як приготувати гарячі бутерброди з рибою. Спробуйте, дуже смачно!

Гарячі бутерброди з консервованою рибою


Інгредієнти:

  • хліб білий - 8 шматочків;

  • сардини в олії - 400 г;

  • масло вершкове - 100 г;

  • мариновані шампіньйони - 8 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • мариновані огірки - 2 шт.;

  • твердий сир - 8 скибочок;

  • зелень.


  • Приготування
    Намазуємо На хліб вершкове масло. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо кубиками. Рибу розминаємо виделкою, додаємо цибулю і гриби. Наносимо отриману суміш на хліб з маслом, зверху розкладаємо кружечки маринованих огірків і скибочки сиру. Викладаємо бутерброди на деко, змащене маслом, і запікаємо в духовці, поки не розплавиться сир. Перед подачею посипаємо їх подрібненою зеленню.

    Гарячі бутерброди з червоною рибою


    Інгредієнти:

  • батон - 4 скибочки;

  • тонко нарізана червона риба - 100 г;

  • помідори - 1 шт.;

  • сир Маасдам - 4 скибочки;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець, зелень.


  • Приготування
    Скибочки риби посипаємо сіллю і перцем і дуже швидко обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Потім на цій же сковороді обсмажуємо скибочки батона з одного боку, потім перевертаємо, кладемо шматочок риби, скибочка сиру. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо, поки не розплавиться сир. На готові бутерброди поміщаємо кружечки помідора і посипаємо зеленню.

    Гарячий бутерброд з рибою


    Інгредієнти:

  • хліб білий - 5 скибочок;

  • вершкове масло - 50 г;

  • відварна риба - 200 г;

  • сир - 60 г;

  • помідори - 1 шт.;

  • гірчиця - 2 ч. ложки;

  • зелень.


  • Приготування
    Скибочки хліба намазуємо розм'якшеним вершковим маслом, зверху наносимо шар гірчиці . Зверху розкладаємо шматочки риби, на них - гуртки помідора. І посипаємо все це тертим сиром. Відправляємо бутерброди в духовку, мікрохвильову піч або аерогриль і готуємо до розплавлення сиру. Готові гарячі бутерброди з рибою притрушиваем зеленню.

    Гарячі бутерброди з рибою в духовці


    Інгредієнти:

  • батон (багет) - 12 скибочок;

  • морква - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • сир - 100 г;

  • нежирна риба (філе) - 400 г;

  • Гарячі бутерброди з рибою

  • рослинна олія;

  • майонез.


  • Приготування
    Батон нарізаємо скибочками товщиною близько 2 см, потім у молоко і кладемо на деко, змащене маслом. Рибу нарізаємо шматочками і укладаємо зверху на батон. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім викладаємо на рибу зверху. Робимо сіточку з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо бутерброди з рибою в духовці при температурі 180 градусів приблизно півгодини.