Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рубаний біфштекс з яловичини

Рубаний біфштекс з яловичини

2-11-2015, 00:07
1 813
Рубаний біфштекс з яловичини
Рубаний біфштекс з яловичини є прекрасною альтернативою традиційному, коли немає впевненості в якості м'яса і, як наслідок, до м'якості готового страви. Біфштекс з рубленого м'яса в будь-якому випадку вийде м'яким і соковитим. А як її правильно зробити і посмажити ми розповімо вам в наших рецептах.

Біфштекс січений з яловичини - рецепт


Інгредієнти:

  • свіжа м'якоть яловичини – 750 г;

  • яловичий жир – 90 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибуля – 75 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Яловичу м'якоть промиваємо, витираємо насухо, позбавляємо від жил і плівок і приступаємо до подрібнення. Для цього за допомогою гострого ножа м'ясо ріжемо тонкими пластинами, які в свою чергу нарізаємо вузенькими смужками і шаткуємо їх маленькими кубиками. Потім дрібно рубаємо яловичий жир і додаємо до м'яса. Туди ж кидаємо попередньо очищений і дрібно нашатковану цибулю і часник. Також вбиваємо яйце, присмачую масу сіллю і меленим чорним перцем і гарненько перемішуємо. Розминаємо отриманий рубаний фарш руками, а потім відбиваємо кілька разів про обробну дошку.
    Потім формуємо круглі коржі товщиною не більше півтора сантиметрів і підрум'янюємо на попередньо розігрітій сковороді з вершковим маслом з двох сторін. Вогонь при цьому витримуємо на середньому рівні, а при необхідності зменшуємо до мінімального і доводимо страву до готовності під кришкою.

    Біфштекс січений із яловичини в духовці з яйцем


    Інгредієнти:

  • свіжа яловича вирізка – 250-300 г;

  • масло вершкове – 25 г;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль;

  • мелений чорний перець.


  • Приготування
    Свіжу яловичу вирізку промиваємо, обсушуємо, позбавляє від плівок і жив і рубаємо за допомогою гострого ножа як можна дрібніше. Далі приправляємо рубане м'ясо сіллю, перцем, ретельно розминаємо руками протягом семи
    Рубаний біфштекс з яловичини
    хвилин а потім поміщаємо в поліетиленовий пакет і кілька разів з силою вдаряє про обробну дошку. Потім формуємо біфштекс товщиною приблизно півтора сантиметра. Обсмажуємо його за дві хвилини з кожного боку на добре прогрітій сковороді на максимальному спеки, а потім перекладаємо на деко і визначаємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку хвилин на п'ять. Тим часом на сковороді готуємо традиційним способом яєчню яєчню .
    При подачі викладаємо на блюдо гарячий біфштекс, зверху поміщаємо яйце і притрушиваем трохи свежесмолотым перчиком. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати біфштекс?
    Як приготувати біфштекс?
    Просто посмажити м'ясо не вимагає особливих навичок, а от зробити чудове блюдо ресторанного рівня не кожному під силу. Але якщо використовувати
    Рубаний біфштекс - рецепт
    Рубаний біфштекс - рецепт
    Рубаний біфштекс - істинно англійське блюдо. Зробити його можна до абсолютно будь-якого гарніру, так що не сумнівайтеся і беріться за готування.
    Біфштекс зі свинини
    Біфштекс зі свинини
    Коли хочеться чого-то не зовсім звичайного, згадайте про бифштексе. Це не зовсім звичне для нас страва має яскравим смаком, який точно припаде до
    Біфштекс з яловичини
    Біфштекс з яловичини
    Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або
    Біфштекс з фаршу
    Біфштекс з фаршу
    Сьогодні ми розглянемо ще один спосіб приготування ніжного і соковитого м'яса. Адже його можна готувати не тільки з свинини, яловичини, січеного
    Біфштекс з яйцем
    Біфштекс з яйцем
    Біфштекс з яйцем - дуже смачне і ситне блюдо. Багато їли цю страву в кафе, ресторані, але мало хто готував його сам. Це, на перший погляд, просте