Рубаний біфштекс з яловичини
Рубаний біфштекс з яловичини є прекрасною альтернативою традиційному, коли немає впевненості в якості м'яса і, як наслідок, до м'якості готового страви. Біфштекс з рубленого м'яса в будь-якому випадку вийде м'яким і соковитим. А як її правильно зробити і посмажити ми розповімо вам в наших рецептах.
Інгредієнти:
свіжа м'якоть яловичини – 750 г;
яловичий жир – 90 г;
яйце – 1 шт.;
цибуля – 75 г;
часник – 1-2 зубчики;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Яловичу м'якоть промиваємо, витираємо насухо, позбавляємо від жил і плівок і приступаємо до подрібнення. Для цього за допомогою гострого ножа м'ясо ріжемо тонкими пластинами, які в свою чергу нарізаємо вузенькими смужками і шаткуємо їх маленькими кубиками. Потім дрібно рубаємо яловичий жир і додаємо до м'яса. Туди ж кидаємо попередньо очищений і дрібно нашатковану цибулю і часник. Також вбиваємо яйце, присмачую масу сіллю і меленим чорним перцем і гарненько перемішуємо. Розминаємо отриманий рубаний фарш руками, а потім відбиваємо кілька разів про обробну дошку.
Потім формуємо круглі коржі товщиною не більше півтора сантиметрів і підрум'янюємо на попередньо розігрітій сковороді з вершковим маслом з двох сторін. Вогонь при цьому витримуємо на середньому рівні, а при необхідності зменшуємо до мінімального і доводимо страву до готовності під кришкою.
Інгредієнти:
свіжа яловича вирізка – 250-300 г;
масло вершкове – 25 г;
олія оливкова – 35 мл;
яйце – 1 шт.;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Свіжу яловичу вирізку промиваємо, обсушуємо, позбавляє від плівок і жив і рубаємо за допомогою гострого ножа як можна дрібніше. Далі приправляємо рубане м'ясо сіллю, перцем, ретельно розминаємо руками протягом семи хвилин а потім поміщаємо в поліетиленовий пакет і кілька разів з силою вдаряє про обробну дошку. Потім формуємо біфштекс товщиною приблизно півтора сантиметра. Обсмажуємо його за дві хвилини з кожного боку на добре прогрітій сковороді на максимальному спеки, а потім перекладаємо на деко і визначаємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку хвилин на п'ять. Тим часом на сковороді готуємо традиційним способом яєчню яєчню .
При подачі викладаємо на блюдо гарячий біфштекс, зверху поміщаємо яйце і притрушиваем трохи свежесмолотым перчиком. Приємного апетиту!
Біфштекс січений з яловичини - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу м'якоть промиваємо, витираємо насухо, позбавляємо від жил і плівок і приступаємо до подрібнення. Для цього за допомогою гострого ножа м'ясо ріжемо тонкими пластинами, які в свою чергу нарізаємо вузенькими смужками і шаткуємо їх маленькими кубиками. Потім дрібно рубаємо яловичий жир і додаємо до м'яса. Туди ж кидаємо попередньо очищений і дрібно нашатковану цибулю і часник. Також вбиваємо яйце, присмачую масу сіллю і меленим чорним перцем і гарненько перемішуємо. Розминаємо отриманий рубаний фарш руками, а потім відбиваємо кілька разів про обробну дошку.
Потім формуємо круглі коржі товщиною не більше півтора сантиметрів і підрум'янюємо на попередньо розігрітій сковороді з вершковим маслом з двох сторін. Вогонь при цьому витримуємо на середньому рівні, а при необхідності зменшуємо до мінімального і доводимо страву до готовності під кришкою.
Біфштекс січений із яловичини в духовці з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу яловичу вирізку промиваємо, обсушуємо, позбавляє від плівок і жив і рубаємо за допомогою гострого ножа як можна дрібніше. Далі приправляємо рубане м'ясо сіллю, перцем, ретельно розминаємо руками протягом семи хвилин а потім поміщаємо в поліетиленовий пакет і кілька разів з силою вдаряє про обробну дошку. Потім формуємо біфштекс товщиною приблизно півтора сантиметра. Обсмажуємо його за дві хвилини з кожного боку на добре прогрітій сковороді на максимальному спеки, а потім перекладаємо на деко і визначаємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку хвилин на п'ять. Тим часом на сковороді готуємо традиційним способом яєчню яєчню .
При подачі викладаємо на блюдо гарячий біфштекс, зверху поміщаємо яйце і притрушиваем трохи свежесмолотым перчиком. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати біфштекс?
Просто посмажити м'ясо не вимагає особливих навичок, а от зробити чудове блюдо ресторанного рівня не кожному під силу. Але якщо використовувати
Рубаний біфштекс - рецепт
Рубаний біфштекс - істинно англійське блюдо. Зробити його можна до абсолютно будь-якого гарніру, так що не сумнівайтеся і беріться за готування.
Біфштекс зі свинини
Коли хочеться чого-то не зовсім звичайного, згадайте про бифштексе. Це не зовсім звичне для нас страва має яскравим смаком, який точно припаде до
Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або
Біфштекс з фаршу
Сьогодні ми розглянемо ще один спосіб приготування ніжного і соковитого м'яса. Адже його можна готувати не тільки з свинини, яловичини, січеного
Біфштекс з яйцем
Біфштекс з яйцем - дуже смачне і ситне блюдо. Багато їли цю страву в кафе, ресторані, але мало хто готував його сам. Це, на перший погляд, просте