Як приготувати біфштекс?
Вид рум'яного і соковитого м'яса пробуджує апетит і викликає непереборне бажання той же час скуштувати шматочок. А от як його приготувати, щоб очікуваний смакової результат виявився як мінімум відповідний зовнішньому вигляду, а в ідеалі перевершив його і вразив м'якістю і ніжністю, ми сьогодні розповімо в наших рецептах.
Інгредієнти:
свіжа м'якоть яловичини (вирізка) – 450 г;
масло вершкове – 35 мл;
спеції на вибір – за смаком;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Обов'язково свіжу (не перемороженную) м'якоть яловичини промиваємо, гарненько промаківающімі вологу паперовим рушником, позбавляє від пленочек і жив і нарізаємо пластами поперек волокон товщиною приблизно два сантиметри. Прикриваємо скибки харчовою плівкою і трохи відбиваємо. Потім натираємо м'ясні шматки меленим чорним перцем, сіллю, спеціями і залишаємо на одну годину для просочення при кімнатній температурі.
Сковорідку з товстим дном прогріваємо гарненько, промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї шматки яловичини. Підрум'янюємо їх до бажаного ступеня готовності, перевертаючи регулярно з періодичністю в одну хвилину. Зазвичай для такої товщини біфштекса, для стандартної прожарювання досить по три-чотири хвилини на кожну сторону.
Інгредієнти:
свіжа м'якоть яловичини – 450 г;
оцет бальзамічний – за смаком;
спеції на свій вибір – за смаком;
мелений чорний і запашний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Якщо у вас ну ніяк не складається з приготуванням вдалого соковитого і м'якого традиційного біфштекса, зробіть його рубаним з фаршу і тоді успіх вам гарантований.
Для цього вимите і обсушенное м'ясо подрібнюємо досить дрібно. Краще це зробити за допомогою гострого ножа, але при відсутності вільного часу можна скористатися чашею блендера з насадкою «ніж» або пропустити м'ясні шматки через м'ясорубку з крупною решіткою. Приправляємо рубане м'ясо бальзамічним оцтом, сіллю і спеціями на свій вибір і смак і розміщуємо в прохолодному місці на тридцять-сорок хвилин.
Потім формуємо з фаршу біфштекси, укладаємо їх між двома шарами плівки і відбиваємо трохи за допомогою кулінарного молоточка. Потім переносимо їх на добре розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажуємо до готовності з обох сторін.
Інгредієнти:
свиняча корейка – 750 г;
соєвий соус – 75 мл;
коньяк – 100 мл;
оцет бальзамічний – 5 мл;
бульйон – 100 мл;
ріпчаста цибуля – 75 г;
вершкове масло – 90 г;
рослинне масло – 35 мл;
мелений перець;
сіль.
Приготування
Біфштекс готується, як правило, з яловичини. Але в цьому рецепті ми трохи відійдемо від традиційності і зробимо його зі свинини.
Для цієї мети ідеально підійде частина туші, під назвою корейка, яка найчастіше використовується для приготування відбивних. Вимиту і обсушену свинину ріжемо на пласти поперек волокон товщиною близько двох сантиметрів і відбиваємо трохи за допомогою спеціального пристосування для відбивання з лезами або протилежною стороною ножа. Потім замочуємо підготовлені скиби на дві години в суміші соєвого соусу, бальзамічного оцту і двох столових ложок коньяку, залишивши ємність з м'ясом в прохолодному місці.
Тим часом приготуємо соус для біфштексів. Чистимо, дрібно шаткуємо цибулю і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до рум'яного кольору. Потім дбайливо невеликими порціями додаємо залишився коньяк і витримуємо на вогні до випаровування вологи. Потім знімаємо сковороду з вогню, додаємо дві столові ложки вершкового масла і перемішуємо. При бажанні можна розбити отриманий соус блендером до однорідності.
Промариновані шматки свинячої корейки підрум'янюємо на розпеченій сковороді в суміші рослинного і вершкового масла за три хвилини з кожного боку, знімаємо з вогню і залишаємо під кришкою ще на кілька хвилин, а потім подаємо з приготованим раніше соусом.
Як правильно приготувати біфштекс з яловичини в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Обов'язково свіжу (не перемороженную) м'якоть яловичини промиваємо, гарненько промаківающімі вологу паперовим рушником, позбавляє від пленочек і жив і нарізаємо пластами поперек волокон товщиною приблизно два сантиметри. Прикриваємо скибки харчовою плівкою і трохи відбиваємо. Потім натираємо м'ясні шматки меленим чорним перцем, сіллю, спеціями і залишаємо на одну годину для просочення при кімнатній температурі.
Сковорідку з товстим дном прогріваємо гарненько, промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї шматки яловичини. Підрум'янюємо їх до бажаного ступеня готовності, перевертаючи регулярно з періодичністю в одну хвилину. Зазвичай для такої товщини біфштекса, для стандартної прожарювання досить по три-чотири хвилини на кожну сторону.
Як приготувати рубаний біфштекс з фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
Якщо у вас ну ніяк не складається з приготуванням вдалого соковитого і м'якого традиційного біфштекса, зробіть його рубаним з фаршу і тоді успіх вам гарантований.
Для цього вимите і обсушенное м'ясо подрібнюємо досить дрібно. Краще це зробити за допомогою гострого ножа, але при відсутності вільного часу можна скористатися чашею блендера з насадкою «ніж» або пропустити м'ясні шматки через м'ясорубку з крупною решіткою. Приправляємо рубане м'ясо бальзамічним оцтом, сіллю і спеціями на свій вибір і смак і розміщуємо в прохолодному місці на тридцять-сорок хвилин.
Потім формуємо з фаршу біфштекси, укладаємо їх між двома шарами плівки і відбиваємо трохи за допомогою кулінарного молоточка. Потім переносимо їх на добре розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажуємо до готовності з обох сторін.
Як приготувати біфштекс зі свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Біфштекс готується, як правило, з яловичини. Але в цьому рецепті ми трохи відійдемо від традиційності і зробимо його зі свинини.
Для цієї мети ідеально підійде частина туші, під назвою корейка, яка найчастіше використовується для приготування відбивних. Вимиту і обсушену свинину ріжемо на пласти поперек волокон товщиною близько двох сантиметрів і відбиваємо трохи за допомогою спеціального пристосування для відбивання з лезами або протилежною стороною ножа. Потім замочуємо підготовлені скиби на дві години в суміші соєвого соусу, бальзамічного оцту і двох столових ложок коньяку, залишивши ємність з м'ясом в прохолодному місці.
Тим часом приготуємо соус для біфштексів. Чистимо, дрібно шаткуємо цибулю і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до рум'яного кольору. Потім дбайливо невеликими порціями додаємо залишився коньяк і витримуємо на вогні до випаровування вологи. Потім знімаємо сковороду з вогню, додаємо дві столові ложки вершкового масла і перемішуємо. При бажанні можна розбити отриманий соус блендером до однорідності.
Промариновані шматки свинячої корейки підрум'янюємо на розпеченій сковороді в суміші рослинного і вершкового масла за три хвилини з кожного боку, знімаємо з вогню і залишаємо під кришкою ще на кілька хвилин, а потім подаємо з приготованим раніше соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
Рубаний біфштекс з яловичини
Якщо вам ніяк не вдається приготувати правильний біфштекс - не впадайте у відчай, адже є кілька рецептів його приготування з рубленого м'яса.
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Рубаний біфштекс - рецепт
Рубаний біфштекс - істинно англійське блюдо. Зробити його можна до абсолютно будь-якого гарніру, так що не сумнівайтеся і беріться за готування.
Біфштекс зі свинини
Коли хочеться чого-то не зовсім звичайного, згадайте про бифштексе. Це не зовсім звичне для нас страва має яскравим смаком, який точно припаде до
Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або