Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?

Як правильно приготувати і скільки смажити шніцель зі свинини на сковороді, ми сьогодні розповімо в рецептах нижче.
Як посмажити шніцель зі свинини на сковороді - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шніцеля ідеально підійде свиняча корейка без кісток, яку ми попередньо промиємо, обсушим і наріжемо поперек волокон на шматки товщиною від півтора до двох сантиметрів. Прикриваємо шматки харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, але не дуже стараємося, повинна трохи зберегтися структура м'ясних волокон. Тепер приготуємо компоненти для панірування. В окремі миски поміщаємо панірувальні сухарі, змішані з сіллю і меленим чорним перцем пшеничне борошно і збиті з невеликою кількістю солі яйця.
У сковороду наливаємо олію і визначаємо на вогонь. Кожен шматок м'яса паніруємо спочатку в борошняної суміші, потім занурюємо в яєчну масу і обвалюємо грунтовно в панірувальних сухарях. Тут же розміщуємо шніцелі на сковороді і підрум'янюємо у вируючому маслі з двох сторін до готовності.
Готові рум'яні шніцелі подаємо з скибочкою лимона.
Шніцель рублений з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і обсушену свинину нарізаємо на шматочки, як можна дрібніше, і поміщаємо в глибоку миску. Вбиваємо

Два яйця збиваємо в окремій мисочці з сіллю, а пшеничне борошно змішуємо з меленої солодкої паприкою.
З рубаною м'ясної маси скачуємо кульки, щоб вони вміщалися в долоню, злегка притискаємо, надаючи форму коржі, мачає в борошняної суміші, потім в яйцях і паніруємо в сухарях. Негайно опускаємо рубані шніцелі в заздалегідь прогріту олію і обсмажуємо до готовності з одного і з іншого боку приблизно по три-чотири хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає

Шніцель по-міністерськи
Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою

Шніцель з грибами
Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування

Шніцель з капусти
Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і

Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми

Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в