Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?

Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?

1-11-2015, 21:49
1 441
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Шніцель являє собою апетитний і соковитий шматок м'яса, пожаренный в паніровці. Як правило, для його приготування використовують мінімум спецій і дуже якісне свіже м'ясо, що при правильному алгоритмі дій гарантує ідеальний результат.
Як правильно приготувати і скільки смажити шніцель зі свинини на сковороді, ми сьогодні розповімо в рецептах нижче.

Як посмажити шніцель зі свинини на сковороді - рецепт?


Інгредієнти:

  • корейка свиняча – 750 г;

  • масло рослинне – 75 мл;

  • масло вершкове – 75 г;

  • борошно – 100 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • сухарі панірувальні – 150 г;

  • мелений чорний перець;

  • сіль;

  • лимон.


  • Приготування
    Для приготування шніцеля ідеально підійде свиняча корейка без кісток, яку ми попередньо промиємо, обсушим і наріжемо поперек волокон на шматки товщиною від півтора до двох сантиметрів. Прикриваємо шматки харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, але не дуже стараємося, повинна трохи зберегтися структура м'ясних волокон. Тепер приготуємо компоненти для панірування. В окремі миски поміщаємо панірувальні сухарі, змішані з сіллю і меленим чорним перцем пшеничне борошно і збиті з невеликою кількістю солі яйця.
    У сковороду наливаємо олію і визначаємо на вогонь. Кожен шматок м'яса паніруємо спочатку в борошняної суміші, потім занурюємо в яєчну масу і обвалюємо грунтовно в панірувальних сухарях. Тут же розміщуємо шніцелі на сковороді і підрум'янюємо у вируючому маслі з двох сторін до готовності.
    Готові рум'яні шніцелі подаємо з скибочкою лимона.

    Шніцель рублений з свинини на сковороді


    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 750 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно пшеничне – 100 г;

  • сухарі панірувальні – 150 г;

  • пряні трави – за смаком;

  • мелена солодка паприка – за смаком;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Вимиту і обсушену свинину нарізаємо на шматочки, як можна дрібніше, і поміщаємо в глибоку миску. Вбиваємо
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    одне яйце, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, присмачую за бажанням пряними травами і гарненько перемішуємо.
    Два яйця збиваємо в окремій мисочці з сіллю, а пшеничне борошно змішуємо з меленої солодкої паприкою.
    З рубаною м'ясної маси скачуємо кульки, щоб вони вміщалися в долоню, злегка притискаємо, надаючи форму коржі, мачає в борошняної суміші, потім в яйцях і паніруємо в сухарях. Негайно опускаємо рубані шніцелі в заздалегідь прогріту олію і обсмажуємо до готовності з одного і з іншого боку приблизно по три-чотири хвилини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шніцель з курячої грудки
    Шніцель з курячої грудки
    З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
    Шніцель по-міністерськи
    Шніцель по-міністерськи
    Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою
    Шніцель з грибами
    Шніцель з грибами
    Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
    Шніцель з капусти
    Шніцель з капусти
    Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і
    Картопляний шніцель
    Картопляний шніцель
    Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
    Шніцель по-віденськи
    Шніцель по-віденськи
    Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в