Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Шніцель являє собою апетитний і соковитий шматок м'яса, пожаренный в паніровці. Як правило, для його приготування використовують мінімум спецій і дуже якісне свіже м'ясо, що при правильному алгоритмі дій гарантує ідеальний результат.
Як правильно приготувати і скільки смажити шніцель зі свинини на сковороді, ми сьогодні розповімо в рецептах нижче.
Інгредієнти:
корейка свиняча – 750 г;
масло рослинне – 75 мл;
масло вершкове – 75 г;
борошно – 100 г;
яйце – 2 шт.;
сухарі панірувальні – 150 г;
мелений чорний перець;
сіль;
лимон.
Приготування
Для приготування шніцеля ідеально підійде свиняча корейка без кісток, яку ми попередньо промиємо, обсушим і наріжемо поперек волокон на шматки товщиною від півтора до двох сантиметрів. Прикриваємо шматки харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, але не дуже стараємося, повинна трохи зберегтися структура м'ясних волокон. Тепер приготуємо компоненти для панірування. В окремі миски поміщаємо панірувальні сухарі, змішані з сіллю і меленим чорним перцем пшеничне борошно і збиті з невеликою кількістю солі яйця.
У сковороду наливаємо олію і визначаємо на вогонь. Кожен шматок м'яса паніруємо спочатку в борошняної суміші, потім занурюємо в яєчну масу і обвалюємо грунтовно в панірувальних сухарях. Тут же розміщуємо шніцелі на сковороді і підрум'янюємо у вируючому маслі з двох сторін до готовності.
Готові рум'яні шніцелі подаємо з скибочкою лимона.
Інгредієнти:
свинина (м'якоть) – 750 г;
масло рослинне – 100 мл;
яйце – 3 шт.;
борошно пшеничне – 100 г;
сухарі панірувальні – 150 г;
пряні трави – за смаком;
мелена солодка паприка – за смаком;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Вимиту і обсушену свинину нарізаємо на шматочки, як можна дрібніше, і поміщаємо в глибоку миску. Вбиваємо одне яйце, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, присмачую за бажанням пряними травами і гарненько перемішуємо.
Два яйця збиваємо в окремій мисочці з сіллю, а пшеничне борошно змішуємо з меленої солодкої паприкою.
З рубаною м'ясної маси скачуємо кульки, щоб вони вміщалися в долоню, злегка притискаємо, надаючи форму коржі, мачає в борошняної суміші, потім в яйцях і паніруємо в сухарях. Негайно опускаємо рубані шніцелі в заздалегідь прогріту олію і обсмажуємо до готовності з одного і з іншого боку приблизно по три-чотири хвилини.
Як правильно приготувати і скільки смажити шніцель зі свинини на сковороді, ми сьогодні розповімо в рецептах нижче.
Як посмажити шніцель зі свинини на сковороді - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шніцеля ідеально підійде свиняча корейка без кісток, яку ми попередньо промиємо, обсушим і наріжемо поперек волокон на шматки товщиною від півтора до двох сантиметрів. Прикриваємо шматки харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, але не дуже стараємося, повинна трохи зберегтися структура м'ясних волокон. Тепер приготуємо компоненти для панірування. В окремі миски поміщаємо панірувальні сухарі, змішані з сіллю і меленим чорним перцем пшеничне борошно і збиті з невеликою кількістю солі яйця.
У сковороду наливаємо олію і визначаємо на вогонь. Кожен шматок м'яса паніруємо спочатку в борошняної суміші, потім занурюємо в яєчну масу і обвалюємо грунтовно в панірувальних сухарях. Тут же розміщуємо шніцелі на сковороді і підрум'янюємо у вируючому маслі з двох сторін до готовності.
Готові рум'яні шніцелі подаємо з скибочкою лимона.
Шніцель рублений з свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і обсушену свинину нарізаємо на шматочки, як можна дрібніше, і поміщаємо в глибоку миску. Вбиваємо одне яйце, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, присмачую за бажанням пряними травами і гарненько перемішуємо.
Два яйця збиваємо в окремій мисочці з сіллю, а пшеничне борошно змішуємо з меленої солодкої паприкою.
З рубаною м'ясної маси скачуємо кульки, щоб вони вміщалися в долоню, злегка притискаємо, надаючи форму коржі, мачає в борошняної суміші, потім в яйцях і паніруємо в сухарях. Негайно опускаємо рубані шніцелі в заздалегідь прогріту олію і обсмажуємо до готовності з одного і з іншого боку приблизно по три-чотири хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
Шніцель по-міністерськи
Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою
Шніцель з грибами
Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
Шніцель з капусти
Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в