Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шніцель по-міністерськи

Шніцель по-міністерськи

1-11-2015, 21:49
1 063
Шніцель по-міністерськи
Традиційний шніцель з курки панірують у звичайних сухарях. Ми ж сьогодні приготуємо шніцель по-міністерськи в хлібної соломки, який неодмінно здивує вас своїм чудовим смаком і оригінальністю.

Як приготувати шніцель по-міністерськи з курки - рецепт?


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 450 г;

  • масло рослинне – 75 мл;

  • масло вершкове – 75 г;

  • хліб білий – 170 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Для приготування шніцеля з курки по-міністерськи філе курячої грудки ріжемо упоперек волокон на шматочки, відбиваємо зовсім небагато, помістивши м'ясо між двома шарами харчової плівки, присмачую сіллю, меленим чорним перцем і замочуємо на п'ятнадцять хвилин у збитих до однорідності і трохи подсоленных яйцях. На цьому етапі можна також урізноманітнити смак страви, присмачивши м'ясні скибочки пряними травами або спеціями на свій вибір і смак.
    Тим часом білий хліб нарізаємо тонкою соломкою невеликого розміру. Щоб з цією процедурою було легше впоратися для цієї мети краще взяти вже черствий хлібець або помістити свіжий на деякий час в морозильну камеру.
    Дістаємо шніцелі по одному з яєць, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на прогрітій сковороді, попередньо розтопивши в ній вершкове масло і додавши рослинне. Вогонь під сковородою повинен бути середнім, щоб страва встигло просмажиться і не згоріти.
    По готовності виймаємо шніцелі на блюдо і відразу ж подаємо з улюбленим гарніром.

    Шніцель курячий з сиром по-міністерськи - рецепт


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 450 г;

  • масло рослинне – 75 мл;

  • масло вершкове – 75 г;

  • твердий сир – 50-75 г;

  • хліб білий – 170 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Кожну половинку філе курячої грудки ріжемо на
    Шніцель по-міністерськи
    дві-три частини, відбиваємо за допомогою кухонного молоточка між двома шарами харчової плівки, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем. По центру м'ясного шару накладаємо трохи натертого твердого сиру і звертаємо шніцель конвертиком.
    Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності, а білий хліб нарізаємо тонкою невеликою соломкою.
    Тепер потім щедро курячі конвертики у збитому яйці, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на сковороді в розігрітій суміші вершкового і рослинного масла. Витримуємо шніцелі на помірному вогні до підрум'янення і готовності з двох сторін і відразу ж подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шніцель з курячої грудки
    Шніцель з курячої грудки
    З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
    Курка в клярі
    Курка в клярі
    Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
    Шніцель з грибами
    Шніцель з грибами
    Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
    Котлети по-міністерськи
    Котлети по-міністерськи
    Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений
    Картопляний шніцель
    Картопляний шніцель
    Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
    Шніцель по-віденськи
    Шніцель по-віденськи
    Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в