Шніцель по-міністерськи

Як приготувати шніцель по-міністерськи з курки - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шніцеля з курки по-міністерськи філе курячої грудки ріжемо упоперек волокон на шматочки, відбиваємо зовсім небагато, помістивши м'ясо між двома шарами харчової плівки, присмачую сіллю, меленим чорним перцем і замочуємо на п'ятнадцять хвилин у збитих до однорідності і трохи подсоленных яйцях. На цьому етапі можна також урізноманітнити смак страви, присмачивши м'ясні скибочки пряними травами або спеціями на свій вибір і смак.
Тим часом білий хліб нарізаємо тонкою соломкою невеликого розміру. Щоб з цією процедурою було легше впоратися для цієї мети краще взяти вже черствий хлібець або помістити свіжий на деякий час в морозильну камеру.
Дістаємо шніцелі по одному з яєць, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на прогрітій сковороді, попередньо розтопивши в ній вершкове масло і додавши рослинне. Вогонь під сковородою повинен бути середнім, щоб страва встигло просмажиться і не згоріти.
По готовності виймаємо шніцелі на блюдо і відразу ж подаємо з улюбленим гарніром.
Шніцель курячий з сиром по-міністерськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кожну половинку філе курячої грудки ріжемо на

Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності, а білий хліб нарізаємо тонкою невеликою соломкою.
Тепер потім щедро курячі конвертики у збитому яйці, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на сковороді в розігрітій суміші вершкового і рослинного масла. Витримуємо шніцелі на помірному вогні до підрум'янення і готовності з двох сторін і відразу ж подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає

Курка в клярі
Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною

Шніцель з грибами
Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування

Котлети по-міністерськи
Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений

Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми

Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в