Традиційний шніцель з курки панірують у звичайних сухарях. Ми ж сьогодні приготуємо шніцель по-міністерськи в хлібної соломки, який неодмінно здивує вас своїм чудовим смаком і оригінальністю.
Як приготувати шніцель по-міністерськи з курки - рецепт?
Інгредієнти: філе курячої грудки – 450 г; масло рослинне – 75 мл; масло вершкове – 75 г; хліб білий – 170 г; курячі яйця – 2 шт.; мелений чорний перець; сіль. Приготування Для приготування шніцеля з курки по-міністерськи філе курячої грудки ріжемо упоперек волокон на шматочки, відбиваємо зовсім небагато, помістивши м'ясо між двома шарами харчової плівки, присмачую сіллю, меленим чорним перцем і замочуємо на п'ятнадцять хвилин у збитих до однорідності і трохи подсоленных яйцях. На цьому етапі можна також урізноманітнити смак страви, присмачивши м'ясні скибочки пряними травами або спеціями на свій вибір і смак.
Тим часом білий хліб нарізаємо тонкою соломкою невеликого розміру. Щоб з цією процедурою було легше впоратися для цієї мети краще взяти вже черствий хлібець або помістити свіжий на деякий час в морозильну камеру.
Дістаємо шніцелі по одному з яєць, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на прогрітій сковороді, попередньо розтопивши в ній вершкове масло і додавши рослинне. Вогонь під сковородою повинен бути середнім, щоб страва встигло просмажиться і не згоріти.
По готовності виймаємо шніцелі на блюдо і відразу ж подаємо з улюбленим гарніром.
Шніцель курячий з сиром по-міністерськи - рецепт
Інгредієнти: філе курячої грудки – 450 г; масло рослинне – 75 мл; масло вершкове – 75 г; твердий сир – 50-75 г; хліб білий – 170 г; курячі яйця – 2 шт.; мелений чорний перець; сіль. Приготування Кожну половинку філе курячої грудки ріжемо на
дві-три частини, відбиваємо за допомогою кухонного молоточка між двома шарами харчової плівки, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем. По центру м'ясного шару накладаємо трохи натертого твердого сиру і звертаємо шніцель конвертиком.
Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності, а білий хліб нарізаємо тонкою невеликою соломкою.
Тепер потім щедро курячі конвертики у збитому яйці, паніруємо в хлібної соломки і розміщуємо на сковороді в розігрітій суміші вершкового і рослинного масла. Витримуємо шніцелі на помірному вогні до підрум'янення і готовності з двох сторін і відразу ж подаємо до столу.