Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопляний шніцель

Картопляний шніцель

17-03-2015, 21:37
772
Картопляний шніцель
Як правило, шніцель - м'ясне блюдо, це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, панірований в сухарях або борошні і обсмажений у великій кількості олії. А ми вам зараз розповімо, як приготувати картопляний шніцель.

Рецепт картопляного шніцеля


Інгредієнти:

  • картопля - 700 г;

  • підсушений білий хліб - 1 скибочка;

  • молоко - 30 мл;

  • яйця - 3 шт.;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • сухарі панірувальні - 05 склянки;

  • тертий твердий сир - 3 ст. ложки;

  • маргарин - 2 ст. ложки;

  • рослинна олія;

  • сіль, зелень кропу, петрушки.


  • Приготування
    Подрібнюємо підсушений хліб і обсмажуємо його на маргарині. Картопля очищаємо, відварюємо і розминаємо, потім перемішуємо з подрібненими сухарями. Додаємо борошно, яйце, тертий твердий сир, подрібнену зелень і сіль за смаком. Гарненько все перемішуємо. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 15 мм. Вирізаємо коржі, змочуємо їх в яйці, попередньо збитому з молоком, посипаємо панірувальними сухарями і смажимо до рум'яної скоринки у фритюрі.

    Картопляний шніцель з сосисками


    Інгредієнти:

  • картопля - 05 кг;

  • яйця - 2 шт.;

  • сосиски - 3 шт.;

  • манна крупа - 3 ст. ложки;

  • молоко - 150 мл;

  • борошно - 100 г;

  • сухарі панірувальні - 100 р.


  • Приготування
    Картоплю ретельно миємо, а потім відварюємо прямо в шкірці. Даємо йому охолонути, очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, нарізані кубиками сосиски, манку, сіль і перець. Замішуємо тісто, якщо воно вийшло занадто рідким, додаємо трохи панірувальних сухарів. Формуємо невеликі коржі, обвалюємо їх у борошні, потім занурюємо в молоко, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків на олії до рум'яної скоринки. Подавати картопляний шніцель з сосисками краще відразу, поки він ще гарячий.

    Шніцель з картоплі


    Інгредієнти:

  • картопля - 800 г;

  • борошно - 1 склянка;

  • світле пиво - 100 мл;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • Картопляний шніцель

  • яйця - 1 шт.;

  • сіль, гірчиця.


  • Приготування
    З'єднуємо яєчний жовток, пиво і рослинне масло, перемішуємо і вводимо борошно і сіль, замішуємо тісто. Залишаємо його хвилин на 30 а потім додаємо збитий білок і акуратно перемішуємо. Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Потім чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками товщиною по 5 мм Кожна скибочка змащуємо гірчицею , занурюємо в тісто і обсмажуємо картопляний шніцель у великій кількості рослинного масла.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Котлети з гречки - рецепт
    Котлети з гречки - рецепт
    Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з
    Шніцель з капусти
    Шніцель з капусти
    Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
    Пісні котлети з капусти
    Пісні котлети з капусти
    Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
    Шніцель з фаршу
    Шніцель з фаршу
    Шніцель з фаршу - дуже смачне і досить незвичайне блюдо. Його варто готувати тоді, коли є вільний час, адже для шніцеля краще брати м'ясо і самої
    Шніцель по-віденськи
    Шніцель по-віденськи
    Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в