Картопляний шніцель

Рецепт картопляного шніцеля
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо підсушений хліб і обсмажуємо його на маргарині. Картопля очищаємо, відварюємо і розминаємо, потім перемішуємо з подрібненими сухарями. Додаємо борошно, яйце, тертий твердий сир, подрібнену зелень і сіль за смаком. Гарненько все перемішуємо. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 15 мм. Вирізаємо коржі, змочуємо їх в яйці, попередньо збитому з молоком, посипаємо панірувальними сухарями і смажимо до рум'яної скоринки у фритюрі.
Картопляний шніцель з сосисками
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю ретельно миємо, а потім відварюємо прямо в шкірці. Даємо йому охолонути, очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, нарізані кубиками сосиски, манку, сіль і перець. Замішуємо тісто, якщо воно вийшло занадто рідким, додаємо трохи панірувальних сухарів. Формуємо невеликі коржі, обвалюємо їх у борошні, потім занурюємо в молоко, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків на олії до рум'яної скоринки. Подавати картопляний шніцель з сосисками краще відразу, поки він ще гарячий.
Шніцель з картоплі
Інгредієнти:

Приготування
З'єднуємо яєчний жовток, пиво і рослинне масло, перемішуємо і вводимо борошно і сіль, замішуємо тісто. Залишаємо його хвилин на 30 а потім додаємо збитий білок і акуратно перемішуємо. Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Потім чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками товщиною по 5 мм Кожна скибочка змащуємо гірчицею , занурюємо в тісто і обсмажуємо картопляний шніцель у великій кількості рослинного масла.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з

Шніцель з капусти
Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і

Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Шніцель з фаршу
Шніцель з фаршу - дуже смачне і досить незвичайне блюдо. Його варто готувати тоді, коли є вільний час, адже для шніцеля краще брати м'ясо і самої

Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в