Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цвітна капуста в панірувальних сухарях

Цвітна капуста в панірувальних сухарях

18-03-2015, 08:52
2 930
Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - продукт смачний і корисний. У ній міститься багато вітаміну С. Чудово, що капустою можна ласувати не тільки в сезон - вона відмінно переносить заморозку. Ми зараз розповімо, як приготувати цвітну капусту в сухарях.
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Інгредієнти:

  • капуста кольорова - 1 кг;

  • яйця - 3 шт.;

  • сухарі панірувальні - 100 г;

  • рослинна олія для обсмажування - 50 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з додаванням солі і перцю за смаком. Капусту ділимо на суцвіття і опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. На сковороді розігріваємо олію. Кожен шматочок капусти вмочаємо у збитому яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
    Цвітна капуста, смажена в сухарях
    Інгредієнти:

  • кольорова капуста - 1 кг;

  • оливкова олія - 8 ст. ложок;

  • часник - 4 зубчики;

  • панірувальні сухарі - 140 г;

  • цукор - щіпка;

  • сіль, чорний мелений перець.


  • Приготування
    Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, а потім готуємо на пару або відварюємо у воді з додаванням щіпки цукру і солі до готовності. Після цього відкидаємо на друшляк і охолодити. На сковороді розігріваємо 5 столових ложок оливкової олії, додаємо в нього панірувальні сухарі і обсмажуємо на невеликому вогні до рум'яності, помішуючи. Додаємо подрібнений часник, перемішуємо і викладаємо сухарі на блюдо. Тепер вливаємо в сковороду оливкове масло, викладаємо відварену цвітну капусту і злегка її розминаючи, обсмажуємо. Викладаємо до капусти підготовлені сухарі, перемішуємо і ще трохи обсмажуємо. Солимо і перчимо страву за смаком. До столу таку капусту краще подавати в гарячому або теплому вигляді.
    Приготування кольорової капусти в сухарях
    Інгредієнти:

  • кольорова капуста - 1 кг;

  • молоко - 30 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • лимон - 1 скибочка;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • перець - за смаком;

  • паніровка з білих сухарів - 150 р.


  • Приготування
    Капусту ділимо на суцвіття, складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Можна використовувати і заморожену капусту, її потрібно відразу опускати в киплячу воду. Щоб у процесі варіння капуста не потемніла, кидаємо у воду скибочку лимона. При невеликому кипінні варимо близько 10 хвилин. А потім відкидаємо на друшляк і залишаємо, щоб капуста охолола. Спочатку приготуємо тісто: збиваємо яйця, вливаємо в них молоко, додаємо борошно, сіль, перець за смаком і перемішуємо. Занурюємо кожен шматочок капусти в кляр, а потім мачає в сухарях. Обсмажуємо капусту з усіх боків у розігрітій олії.
    Рецепт цвітної капусти в часникових сухарях
    Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 05 кг;

  • сіль морська - 05 ч. ложки;

  • молоко - 150 г;

  • сир - 200 г;

  • вода - 1 л;

  • підсушений білий хліб - 3 шматочки;

  • оливкова олія - 20 мл;

  • вершкове масло - 05 ч. ложки;

  • мелений мускатний горіх - 05 ч. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • білий мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Воду змішуємо з молоком, додаємо сіль. Опускаємо капусту в закипілу суміш і тушкуємо на невеликому вогні близько 8 хвилин. Тремо на дрібній тертці сир. Поміщаємо в кухонний комбайн хліб, мускатний горіх, часник, оливкова олія. Подрібнюємо. Духовку нагріваємо до температури 230 градусів. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо капусту, посипаємо тертим сиром, а потім хлібну крихту, за смаком посипаємо перцем і відправляємо в духовку хвилин на 10 поки сухарики не стануть золотистими.
    Капуста, смажена в сухарях з зеленню
    Інгредієнти:

  • капуста цвітна - 700 г;

  • панірувальні сухарі - 100 г;

  • Цвітна капуста в панірувальних сухарях

  • яйця - 2 шт.;

  • сушена зелень - 2 ст. ложки;

  • олія рослинна;

  • перець, сіль.


  • Приготування
    Капусту ділимо на суцвіття. Викладаємо у підсолену киплячу воду і варимо 10 хвилин. Збиваємо яйця з додаванням солі і перцю. Панірувальні сухарі змішати з сушеною зеленню. Потім капусту в яйця і обвалюємо в сухарях з зеленню. Обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Цвітна капуста з сиром
    Цвітна капуста з сиром
    Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
    Рецепт цвітної капусти в клярі
    Рецепт цвітної капусти в клярі
    Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
    Кольорова капуста, запечена з сиром
    Кольорова капуста, запечена з сиром
    Цвітна капуста - універсальний овоч, який додають практично в усі страви. І сьогодні ми з вами поговоримо про такому чудовому варіанті її
    Цвітна капуста для дитини
    Цвітна капуста для дитини
    Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей
    Скільки варити цвітну капусту?
    Скільки варити цвітну капусту?
    Цвітна капуста - корисний дієтичний продукт. Її використовують для створення безлічі блюд. І сьогодні ми розповімо, скільки і як варити заморожену і
    Цвітна капуста в мультиварці
    Цвітна капуста в мультиварці
    Цвітна капуста - дуже корисний овоч, який варто готувати, нехай і не дуже часто. Зробити смачна страва з цього продукту вам допоможе мультиварка.