Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - продукт смачний і корисний. У ній міститься багато вітаміну С. Чудово, що капустою можна ласувати не тільки в сезон - вона відмінно переносить заморозку. Ми зараз розповімо, як приготувати цвітну капусту в сухарях.
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Інгредієнти:
капуста кольорова - 1 кг;
яйця - 3 шт.;
сухарі панірувальні - 100 г;
рослинна олія для обсмажування - 50 мл;
сіль, перець.
Приготування
Яйця збиваємо з додаванням солі і перцю за смаком. Капусту ділимо на суцвіття і опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. На сковороді розігріваємо олію. Кожен шматочок капусти вмочаємо у збитому яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
Цвітна капуста, смажена в сухарях
Інгредієнти:
кольорова капуста - 1 кг;
оливкова олія - 8 ст. ложок;
часник - 4 зубчики;
панірувальні сухарі - 140 г;
цукор - щіпка;
сіль, чорний мелений перець.
Приготування
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, а потім готуємо на пару або відварюємо у воді з додаванням щіпки цукру і солі до готовності. Після цього відкидаємо на друшляк і охолодити. На сковороді розігріваємо 5 столових ложок оливкової олії, додаємо в нього панірувальні сухарі і обсмажуємо на невеликому вогні до рум'яності, помішуючи. Додаємо подрібнений часник, перемішуємо і викладаємо сухарі на блюдо. Тепер вливаємо в сковороду оливкове масло, викладаємо відварену цвітну капусту і злегка її розминаючи, обсмажуємо. Викладаємо до капусти підготовлені сухарі, перемішуємо і ще трохи обсмажуємо. Солимо і перчимо страву за смаком. До столу таку капусту краще подавати в гарячому або теплому вигляді.
Приготування кольорової капусти в сухарях
Інгредієнти:
кольорова капуста - 1 кг;
молоко - 30 мл;
яйця - 2 шт.;
лимон - 1 скибочка;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль - 05 ч. ложки;
перець - за смаком;
паніровка з білих сухарів - 150 р.
Приготування
Капусту ділимо на суцвіття, складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Можна використовувати і заморожену капусту, її потрібно відразу опускати в киплячу воду. Щоб у процесі варіння капуста не потемніла, кидаємо у воду скибочку лимона. При невеликому кипінні варимо близько 10 хвилин. А потім відкидаємо на друшляк і залишаємо, щоб капуста охолола. Спочатку приготуємо тісто: збиваємо яйця, вливаємо в них молоко, додаємо борошно, сіль, перець за смаком і перемішуємо. Занурюємо кожен шматочок капусти в кляр, а потім мачає в сухарях. Обсмажуємо капусту з усіх боків у розігрітій олії.
Рецепт цвітної капусти в часникових сухарях
Інгредієнти:
цвітна капуста - 05 кг;
сіль морська - 05 ч. ложки;
молоко - 150 г;
сир - 200 г;
вода - 1 л;
підсушений білий хліб - 3 шматочки;
оливкова олія - 20 мл;
вершкове масло - 05 ч. ложки;
мелений мускатний горіх - 05 ч. ложки;
часник - 1 зубчик;
білий мелений перець - за смаком.
Приготування
Воду змішуємо з молоком, додаємо сіль. Опускаємо капусту в закипілу суміш і тушкуємо на невеликому вогні близько 8 хвилин. Тремо на дрібній тертці сир. Поміщаємо в кухонний комбайн хліб, мускатний горіх, часник, оливкова олія. Подрібнюємо. Духовку нагріваємо до температури 230 градусів. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо капусту, посипаємо тертим сиром, а потім хлібну крихту, за смаком посипаємо перцем і відправляємо в духовку хвилин на 10 поки сухарики не стануть золотистими.
Капуста, смажена в сухарях з зеленню
Інгредієнти:
капуста цвітна - 700 г;
панірувальні сухарі - 100 г;
яйця - 2 шт.;
сушена зелень - 2 ст. ложки;
олія рослинна;
перець, сіль.
Приготування
Капусту ділимо на суцвіття. Викладаємо у підсолену киплячу воду і варимо 10 хвилин. Збиваємо яйця з додаванням солі і перцю. Панірувальні сухарі змішати з сушеною зеленню. Потім капусту в яйця і обвалюємо в сухарях з зеленню. Обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки.
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з додаванням солі і перцю за смаком. Капусту ділимо на суцвіття і опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. На сковороді розігріваємо олію. Кожен шматочок капусти вмочаємо у збитому яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
Цвітна капуста, смажена в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, а потім готуємо на пару або відварюємо у воді з додаванням щіпки цукру і солі до готовності. Після цього відкидаємо на друшляк і охолодити. На сковороді розігріваємо 5 столових ложок оливкової олії, додаємо в нього панірувальні сухарі і обсмажуємо на невеликому вогні до рум'яності, помішуючи. Додаємо подрібнений часник, перемішуємо і викладаємо сухарі на блюдо. Тепер вливаємо в сковороду оливкове масло, викладаємо відварену цвітну капусту і злегка її розминаючи, обсмажуємо. Викладаємо до капусти підготовлені сухарі, перемішуємо і ще трохи обсмажуємо. Солимо і перчимо страву за смаком. До столу таку капусту краще подавати в гарячому або теплому вигляді.
Приготування кольорової капусти в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Капусту ділимо на суцвіття, складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Можна використовувати і заморожену капусту, її потрібно відразу опускати в киплячу воду. Щоб у процесі варіння капуста не потемніла, кидаємо у воду скибочку лимона. При невеликому кипінні варимо близько 10 хвилин. А потім відкидаємо на друшляк і залишаємо, щоб капуста охолола. Спочатку приготуємо тісто: збиваємо яйця, вливаємо в них молоко, додаємо борошно, сіль, перець за смаком і перемішуємо. Занурюємо кожен шматочок капусти в кляр, а потім мачає в сухарях. Обсмажуємо капусту з усіх боків у розігрітій олії.
Рецепт цвітної капусти в часникових сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Воду змішуємо з молоком, додаємо сіль. Опускаємо капусту в закипілу суміш і тушкуємо на невеликому вогні близько 8 хвилин. Тремо на дрібній тертці сир. Поміщаємо в кухонний комбайн хліб, мускатний горіх, часник, оливкова олія. Подрібнюємо. Духовку нагріваємо до температури 230 градусів. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо капусту, посипаємо тертим сиром, а потім хлібну крихту, за смаком посипаємо перцем і відправляємо в духовку хвилин на 10 поки сухарики не стануть золотистими.
Капуста, смажена в сухарях з зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Капусту ділимо на суцвіття. Викладаємо у підсолену киплячу воду і варимо 10 хвилин. Збиваємо яйця з додаванням солі і перцю. Панірувальні сухарі змішати з сушеною зеленню. Потім капусту в яйця і обвалюємо в сухарях з зеленню. Обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Цвітна капуста з сиром
Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
Кольорова капуста, запечена з сиром
Цвітна капуста - універсальний овоч, який додають практично в усі страви. І сьогодні ми з вами поговоримо про такому чудовому варіанті її
Цвітна капуста для дитини
Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей
Скільки варити цвітну капусту?
Цвітна капуста - корисний дієтичний продукт. Її використовують для створення безлічі блюд. І сьогодні ми розповімо, скільки і як варити заморожену і
Цвітна капуста в мультиварці
Цвітна капуста - дуже корисний овоч, який варто готувати, нехай і не дуже часто. Зробити смачна страва з цього продукту вам допоможе мультиварка.