Рецепт цвітної капусти в клярі
Багато людей відносяться до цвітній капусті з певною зневагою, навіть не здогадуючись, що це дуже смачний і корисний продукт. У ній міститься багато мікроелементів і вітамінів і з неї можна приготувати багато приголомшливих страв і одним з них є кольорова капуста в клярі, так що сьогодні ми з вами готуємо саме цю страву.
Інгредієнти:
борошно - 3 ст. ложки;
цвітна капуста - 500 г;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
молоко - 3 ст. ложки;
панірувальні сухарі - для панірування;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Поділяємо цвітну капусту на суцвіття і бланшируем в киплячій підсоленій воді близько 3 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. У молоці розводимо борошно, додаємо яйця, сіль і перець за смаком, збиваємо все за допомогою вилки до однорідного стану. У такий кляр можна додати трохи трав і сиру, а далі готувати цвітну капусту з сиром за нижеописанной технології.
Кожне суцвіття капусти опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Смажимо на сковороді з усіх боків до утворення золотистої рум'яної скоринки. Подаємо цвітну капусту в паніровці у вигляді гарнір або як самостійне блюдо.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 500 г;
пиво світле - 1 склянка;
яйце - 1 шт.;
борошно - 05 склянки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Як приготувати цвітну капусту в пивному клярі? Капусту промиваємо, обсушуємо і розбираємо на суцвіття. Далі відварюємо її в підсоленій воді до м'якого стану, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Тим часом готуємо кляр: пиво змішуємо з яйцем, сіллю і чорним перцем до однорідності. Поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, що нагадує по консистенції сметани. Кожне суцвіття капусти занурюємо в пивний кляр і смажимо на розігрітій рослинній олії з усіх боків до рум'яності.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 500 г;
борошно - 2 ст. ложки;
яйце - 3 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Цвітну капусту гарненько промиваємо, поділяємо на невеликі суцвіття і відварюємо її в киплячій підсоленій воді до м'якого стану. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати, щоб стекла вода. Збиваємо яйця з борошном, солимо, трохи перчимо. Викладаємо шматочки капусти на розпечену сковороду, попередньо вмочивши їх у приготовлений раніше кляр. Приготування кольорової капусти в клярі займе 5-7 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
Приємного вам апетиту!
Рецепт цвітної капусти в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Поділяємо цвітну капусту на суцвіття і бланшируем в киплячій підсоленій воді близько 3 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. У молоці розводимо борошно, додаємо яйця, сіль і перець за смаком, збиваємо все за допомогою вилки до однорідного стану. У такий кляр можна додати трохи трав і сиру, а далі готувати цвітну капусту з сиром за нижеописанной технології.
Кожне суцвіття капусти опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Смажимо на сковороді з усіх боків до утворення золотистої рум'яної скоринки. Подаємо цвітну капусту в паніровці у вигляді гарнір або як самостійне блюдо.
Цвітна капуста в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати цвітну капусту в пивному клярі? Капусту промиваємо, обсушуємо і розбираємо на суцвіття. Далі відварюємо її в підсоленій воді до м'якого стану, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Тим часом готуємо кляр: пиво змішуємо з яйцем, сіллю і чорним перцем до однорідності. Поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, що нагадує по консистенції сметани. Кожне суцвіття капусти занурюємо в пивний кляр і смажимо на розігрітій рослинній олії з усіх боків до рум'яності.
Смажена цвітна капуста в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Цвітну капусту гарненько промиваємо, поділяємо на невеликі суцвіття і відварюємо її в киплячій підсоленій воді до м'якого стану. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати, щоб стекла вода. Збиваємо яйця з борошном, солимо, трохи перчимо. Викладаємо шматочки капусти на розпечену сковороду, попередньо вмочивши їх у приготовлений раніше кляр. Приготування кольорової капусти в клярі займе 5-7 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Приготування кольорової капусти в клярі
Цвітна капуста - дуже корисний овоч. Страви з нього ситні, смачні і ароматні, а значить їх можна готувати всій родині. Найпоширеніша страва з цього
Цвітна капуста з сиром
Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
Цвітна капуста з яйцем
Цвітна капуста з яйцем - корисне блюдо на кожен день. Готувати досить швидко, а виходить в результаті смачно, ситно і корисно. Давайте розглянемо
Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде
Цвітна капуста для дитини
Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей