Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт цвітної капусти в клярі

Рецепт цвітної капусти в клярі

18-03-2015, 09:20
8 916
Рецепт цвітної капусти в клярі
Багато людей відносяться до цвітній капусті з певною зневагою, навіть не здогадуючись, що це дуже смачний і корисний продукт. У ній міститься багато мікроелементів і вітамінів і з неї можна приготувати багато приголомшливих страв і одним з них є кольорова капуста в клярі, так що сьогодні ми з вами готуємо саме цю страву.

Рецепт цвітної капусти в паніровці


Інгредієнти:

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • цвітна капуста - 500 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • панірувальні сухарі - для панірування;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Поділяємо цвітну капусту на суцвіття і бланшируем в киплячій підсоленій воді близько 3 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. У молоці розводимо борошно, додаємо яйця, сіль і перець за смаком, збиваємо все за допомогою вилки до однорідного стану. У такий кляр можна додати трохи трав і сиру, а далі готувати цвітну капусту з сиром за нижеописанной технології.
    Кожне суцвіття капусти опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Смажимо на сковороді з усіх боків до утворення золотистої рум'яної скоринки. Подаємо цвітну капусту в паніровці у вигляді гарнір або як самостійне блюдо.

    Цвітна капуста в пивному клярі


    Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 500 г;

  • пиво світле - 1 склянка;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 05 склянки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Як приготувати цвітну капусту в пивному клярі? Капусту промиваємо, обсушуємо і розбираємо на суцвіття. Далі відварюємо її в підсоленій воді до м'якого стану, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Тим часом готуємо кляр: пиво змішуємо з яйцем, сіллю і чорним перцем до однорідності. Поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, що нагадує по консистенції сметани. Кожне суцвіття капусти занурюємо в пивний кляр і смажимо на розігрітій рослинній олії з усіх боків до рум'яності.

    Смажена цвітна капуста в клярі


    Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 500 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • яйце - 3 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • Рецепт цвітної капусти в клярі
  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Цвітну капусту гарненько промиваємо, поділяємо на невеликі суцвіття і відварюємо її в киплячій підсоленій воді до м'якого стану. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати, щоб стекла вода. Збиваємо яйця з борошном, солимо, трохи перчимо. Викладаємо шматочки капусти на розпечену сковороду, попередньо вмочивши їх у приготовлений раніше кляр. Приготування кольорової капусти в клярі займе 5-7 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
    Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Приготування кольорової капусти в клярі
    Приготування кольорової капусти в клярі
    Цвітна капуста - дуже корисний овоч. Страви з нього ситні, смачні і ароматні, а значить їх можна готувати всій родині. Найпоширеніша страва з цього
    Цвітна капуста з сиром
    Цвітна капуста з сиром
    Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
    Цвітна капуста з яйцем
    Цвітна капуста з яйцем
    Цвітна капуста з яйцем - корисне блюдо на кожен день. Готувати досить швидко, а виходить в результаті смачно, ситно і корисно. Давайте розглянемо
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
    Гарнір з цвітної капусти
    Гарнір з цвітної капусти
    Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде
    Цвітна капуста для дитини
    Цвітна капуста для дитини
    Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей