Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кіш з куркою і грибами

Кіш з куркою і грибами

31-01-2016, 17:11
3 732
Кіш з куркою і грибами
Кіш з куркою і грибами – це відкритий французький пиріг, що складається з тіста і соковитою начинки. Він виходить приголомшливо ніжним, смачним і неймовірно ситним. Подають його на обід гарячим або на наступний день до чаю в охолодженому вигляді.

Пиріг кіш з куркою і грибами


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 350 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 200 р.


  • Для начинки:

  • куряче свіже філе – 300 г;

  • свіжі печериці – 300 г;

  • спеції ;

  • свіжа зелень;

  • сир – 100 р.


  • Для заливки:

  • яйце – 2 шт.;

  • вершки – 1 ст.


  • Приготування
    Для приготування тіста масло розтираємо з борошном до отримання крихти. Потім вбиваємо яйце і розмішуємо. Куряче філе нарізаємо скибочками і підрум'янюємо в маслечко. Після цього додаємо до м'яса гриби, нарізані пластинами, вливаємо трохи води і підсолюємо. Форму для пирога промазуємо маслом, викладаємо тісто і формуємо невеликі бортики. Випікаємо кошичок 10 хвилин, а тим часом готуємо заливку: яйця збиваємо міксером з вершками. Виймаємо форму з духовки, викладаємо начинку і заливаємо зверху приготованою сумішшю. Зверху посипаємо сиром і подрібненою зеленню. Запікаємо пиріг ще півгодини, а потім подаємо до столу в теплому вигляді.

    Як приготувати кіш з куркою і грибами в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • бездріжджове листкове тісто – 300 г;

  • філе курячої грудки – 400 г;

  • свіжі гриби – 200 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • свіжа зелень – 1 пучок;

  • маслини без кісточок – 1 банка;

  • олія рослинна;

  • сир – 200 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Мультиварку виставляємо на програму «Випічка», наливаємо в чашу трохи рослинного масла і кидаємо дрібно нарізаний цибулю. Коли він підрум'яниться, додаємо подрібнені гриби, кубики курячого філе і обсмажуємо все разом 10 хвилин. Потім прилад вимикаємо, а в чашу викладаємо кружечки маслин і подрібнену зелень кропу. Яйця збиваємо з сіллю і додаємо до них вміст мультиварки. Сир шаткуємо на крупній тертці і половину висипаємо в начинку. Листкове тісто розкачуємо, вирізаємо коло, викладаємо в чашу мультиварки, розрівнюючи по дну і бортикам. Потім розподіляємо всю начинку, посипаємо зверху натертим сиром і готуємо французький кіш з куркою і грибами в режимі «Випічка» 30 хвилин. Після закінчення програми та звукового сигналу, готовий пиріг охолодити, а потім виймаємо його за допомогою кошики пароварки і викладаємо на тарілку.

    Кіш лорен з куркою і грибами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце – 1 шт.;

  • маргарин – 125 г;

  • вода холодна – 3 ст. ложки;

  • борошно – 250 г;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • куряче філе – 350 г;

  • свіжі печериці – 250 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • помідори черрі – 10 шт.;

  • спеції – за смаком.


  • Для заливки:

  • твердий сир – 170 г;

  • вершки 33% – 350 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Борошно просіваємо в миску і натираємо на крупній тертці заморожений маргарин. Потім додаємо яйце, додаємо сіль і розбавляємо все водою. Замішуємо тісто і прибираємо його на 30 хвилин
    Кіш з куркою і грибами
    у холодильник. Готуємо начинку: цибулю чистимо, шаткуємо кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Додаємо до нього шампіньйони, нарізані тоненькими пластинками, підсолюємо і обсмажуємо овочі 5 хвилин. Куряче філе відварюємо, акуратно дістаємо і остуджуємо. Потім нарізаємо м'ясо дрібними кубиками і додаємо в сковороду до грибів. Для заливки виливаємо в миску жирні вершки і натираємо туди ж на середній тертці сир. Охолоджене тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо його в форму і формуємо бортики. Потім розподіляємо рівномірно начинку і розкладаємо помідори, розрізані навпіл, зрізом вниз. Зверху виливаємо вершкову суміш і відправляємо наш пиріг в гарячу духовку на 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лоранський пиріг з куркою і грибами
    Лоранський пиріг з куркою і грибами
    Для любителів ситної несолодкої випічки пропонуємо рецепти чудового відкритого лоранського пирога. Варіант, представлений далі, вразить вас простотою
    Пиріг з брокколі
    Пиріг з брокколі
    Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
    Кіш з куркою
    Кіш з куркою
    Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.