Кіш з куркою і грибами
Кіш з куркою і грибами – це відкритий французький пиріг, що складається з тіста і соковитою начинки. Він виходить приголомшливо ніжним, смачним і неймовірно ситним. Подають його на обід гарячим або на наступний день до чаю в охолодженому вигляді.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 350 г;
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 200 р.
Для начинки:
куряче свіже філе – 300 г;
свіжі печериці – 300 г;
спеції ;
свіжа зелень;
сир – 100 р.
Для заливки:
яйце – 2 шт.;
вершки – 1 ст.
Приготування
Для приготування тіста масло розтираємо з борошном до отримання крихти. Потім вбиваємо яйце і розмішуємо. Куряче філе нарізаємо скибочками і підрум'янюємо в маслечко. Після цього додаємо до м'яса гриби, нарізані пластинами, вливаємо трохи води і підсолюємо. Форму для пирога промазуємо маслом, викладаємо тісто і формуємо невеликі бортики. Випікаємо кошичок 10 хвилин, а тим часом готуємо заливку: яйця збиваємо міксером з вершками. Виймаємо форму з духовки, викладаємо начинку і заливаємо зверху приготованою сумішшю. Зверху посипаємо сиром і подрібненою зеленню. Запікаємо пиріг ще півгодини, а потім подаємо до столу в теплому вигляді.
Інгредієнти:
бездріжджове листкове тісто – 300 г;
філе курячої грудки – 400 г;
свіжі гриби – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
свіжа зелень – 1 пучок;
маслини без кісточок – 1 банка;
олія рослинна;
сир – 200 г;
спеції.
Приготування
Мультиварку виставляємо на програму «Випічка», наливаємо в чашу трохи рослинного масла і кидаємо дрібно нарізаний цибулю. Коли він підрум'яниться, додаємо подрібнені гриби, кубики курячого філе і обсмажуємо все разом 10 хвилин. Потім прилад вимикаємо, а в чашу викладаємо кружечки маслин і подрібнену зелень кропу. Яйця збиваємо з сіллю і додаємо до них вміст мультиварки. Сир шаткуємо на крупній тертці і половину висипаємо в начинку. Листкове тісто розкачуємо, вирізаємо коло, викладаємо в чашу мультиварки, розрівнюючи по дну і бортикам. Потім розподіляємо всю начинку, посипаємо зверху натертим сиром і готуємо французький кіш з куркою і грибами в режимі «Випічка» 30 хвилин. Після закінчення програми та звукового сигналу, готовий пиріг охолодити, а потім виймаємо його за допомогою кошики пароварки і викладаємо на тарілку.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце – 1 шт.;
маргарин – 125 г;
вода холодна – 3 ст. ложки;
борошно – 250 г;
спеції.
Для начинки:
куряче філе – 350 г;
свіжі печериці – 250 г;
цибулина – 1 шт.;
помідори черрі – 10 шт.;
спеції – за смаком.
Для заливки:
твердий сир – 170 г;
вершки 33% – 350 мл;
спеції.
Приготування
Борошно просіваємо в миску і натираємо на крупній тертці заморожений маргарин. Потім додаємо яйце, додаємо сіль і розбавляємо все водою. Замішуємо тісто і прибираємо його на 30 хвилин у холодильник. Готуємо начинку: цибулю чистимо, шаткуємо кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Додаємо до нього шампіньйони, нарізані тоненькими пластинками, підсолюємо і обсмажуємо овочі 5 хвилин. Куряче філе відварюємо, акуратно дістаємо і остуджуємо. Потім нарізаємо м'ясо дрібними кубиками і додаємо в сковороду до грибів. Для заливки виливаємо в миску жирні вершки і натираємо туди ж на середній тертці сир. Охолоджене тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо його в форму і формуємо бортики. Потім розподіляємо рівномірно начинку і розкладаємо помідори, розрізані навпіл, зрізом вниз. Зверху виливаємо вершкову суміш і відправляємо наш пиріг в гарячу духовку на 40 хвилин.
Пиріг кіш з куркою і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Для приготування тіста масло розтираємо з борошном до отримання крихти. Потім вбиваємо яйце і розмішуємо. Куряче філе нарізаємо скибочками і підрум'янюємо в маслечко. Після цього додаємо до м'яса гриби, нарізані пластинами, вливаємо трохи води і підсолюємо. Форму для пирога промазуємо маслом, викладаємо тісто і формуємо невеликі бортики. Випікаємо кошичок 10 хвилин, а тим часом готуємо заливку: яйця збиваємо міксером з вершками. Виймаємо форму з духовки, викладаємо начинку і заливаємо зверху приготованою сумішшю. Зверху посипаємо сиром і подрібненою зеленню. Запікаємо пиріг ще півгодини, а потім подаємо до столу в теплому вигляді.
Як приготувати кіш з куркою і грибами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку виставляємо на програму «Випічка», наливаємо в чашу трохи рослинного масла і кидаємо дрібно нарізаний цибулю. Коли він підрум'яниться, додаємо подрібнені гриби, кубики курячого філе і обсмажуємо все разом 10 хвилин. Потім прилад вимикаємо, а в чашу викладаємо кружечки маслин і подрібнену зелень кропу. Яйця збиваємо з сіллю і додаємо до них вміст мультиварки. Сир шаткуємо на крупній тертці і половину висипаємо в начинку. Листкове тісто розкачуємо, вирізаємо коло, викладаємо в чашу мультиварки, розрівнюючи по дну і бортикам. Потім розподіляємо всю начинку, посипаємо зверху натертим сиром і готуємо французький кіш з куркою і грибами в режимі «Випічка» 30 хвилин. Після закінчення програми та звукового сигналу, готовий пиріг охолодити, а потім виймаємо його за допомогою кошики пароварки і викладаємо на тарілку.
Кіш лорен з куркою і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Борошно просіваємо в миску і натираємо на крупній тертці заморожений маргарин. Потім додаємо яйце, додаємо сіль і розбавляємо все водою. Замішуємо тісто і прибираємо його на 30 хвилин у холодильник. Готуємо начинку: цибулю чистимо, шаткуємо кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Додаємо до нього шампіньйони, нарізані тоненькими пластинками, підсолюємо і обсмажуємо овочі 5 хвилин. Куряче філе відварюємо, акуратно дістаємо і остуджуємо. Потім нарізаємо м'ясо дрібними кубиками і додаємо в сковороду до грибів. Для заливки виливаємо в миску жирні вершки і натираємо туди ж на середній тертці сир. Охолоджене тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо його в форму і формуємо бортики. Потім розподіляємо рівномірно начинку і розкладаємо помідори, розрізані навпіл, зрізом вниз. Зверху виливаємо вершкову суміш і відправляємо наш пиріг в гарячу духовку на 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лоранський пиріг з куркою і грибами
Для любителів ситної несолодкої випічки пропонуємо рецепти чудового відкритого лоранського пирога. Варіант, представлений далі, вразить вас простотою
Пиріг з брокколі
Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.