Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лоранський пиріг з куркою і грибами

Лоранський пиріг з куркою і грибами

31-01-2016, 17:11
974
Лоранський пиріг з куркою і грибами
Рецепт лоранського пирога з куркою і грибами просто не може залишити вас байдужими. Такий пиріг, гостям не соромно запропонувати, так і домашні не відмовляться просто так поїсти такої смакоти. Адже сполучається в ньому пісочне тісто з ніжною курочкою і смаженими грибами, покрите вершковою заливкою просто тануть у роті, залишаючи приємний післясмак. Давайте разом з вами розглянемо, як приготувати такий чудовий лоранський пиріг.

Рецепт відкритого пирога з куркою, грибами


Інгредієнти:
Для тіста:

  • маргарин – 170 г;

  • борошно – 300 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – 05 ч. ложки;

  • вода – 2-3 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • грудка куряча – 300 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • гриби печериці – 300 г;

  • сіль і перець – за смаком;

  • масло рослинне – 40 р.


  • Для заливки:

  • вершки (25%) – 120 мл;

  • сир – 90 р.


  • Приготування
    У просіяне борошно натираємо добре охолоджений маргарин, вбиваємо яйце, наливаємо воду, солимо і замішуємо щільне тісто, яке, накривши пакетом, ставимо у холодильну камеру.
    Відварюємо протягом 40 хвилин грудинку курки, потім нарізаємо її соломкою. Гриби нарізаємо кружечками і обсмажуємо з рослинним маслом на сковороді. Коли вони підрум'яняться, додаємо до них дрібненько нарізану цибулю і відразу ж, викладаємо сюди курку. Присипаємо перцем, сіллю, перемішуємо і обсмажуємо 4-5 хвилин.
    Розкочуємо качалкою охолоджене тісто у вигляді тонкої круглої пластини, десь в 15 сантиметра. Викладаємо його у форму з кераміки так, щоб його краї були підняті вгору і ножем красиво підрівнюємо. На тісті розподіляємо начинку, і тепер наш відкритий пиріг з куркою і грибами заливаємо сумішшю з вершків сполучених з тертим сиром.
    Ставимо все в духову шафу, прогрітий до 180 градусів. Випікаємо 40 хвилин і коли він охолоне, можна їсти.

    Лоранський пиріг з куркою, брокколі і грибами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 1 склянка;

  • сіль – одна щіпка;

  • масло вершкове – 140 г;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • молоко – 2 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • брокколі – 200 г;

  • гриби (печериці) – 250 г;

  • куряче філе – 350-400 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сіль – за смаком;

  • рослинне масло – 5-6 ст. ложок.


  • Для заливки:

  • вершки (33%) – 90 мл;

  • майонез (50%) – 90 мл;

  • кріп – 15 г;

  • сир – 70-80 р.


  • Приготування
    Простіше простого зробити тісто для пирога: розтоплене масло виливаємо у підготовлену борошно, додавши до них молоко, сіль і яйце, перемішуємо все і замішуємо щільним колом. Покривши його харчовою плівкою, ставимо в холод для охолодження.
    В розігрітій сковорідці з олією і обсмажуємо до готовності, нарізані печериці. Додаємо, порізані невеликими кубиками цибулю, варене куряче філе довільно порізані брокколі, обсмажуємо все разом 4 хвилини, трохи підсолюємо.
    Майонез змішуємо з вершками, додаємо тертий сир, дрібно порізаний кріп і все перемішуємо.
    Тонко розкачуємо холодне тісто і переміщаємо в форму, роблячи по краях підняті борту. Начинку розподіляємо ложкою по тесту і покриваємо її заливкою. Готуємо пиріг у духовці, розігрітій не менше ніж на 180 градусів. Через 35 хвилин, можете насолодитися приготовленої смакотою.

    Пиріг з куркою і грибами в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • маргарин – 90 г;

  • газована вода – 2 ст. ложки;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 220 г;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • печериці – 350 г;

  • курячий фарш – 350 г;

  • сіль – за смаком;

  • цибуля – 2 шт.;

  • рослинне масло – 70 р.


  • Для заливки:

  • вершки – 100 мл;

  • сметана – 50 мл;

  • сир – 90 г;

  • яйце – 2 шт.


  • Приготування
    Викладаємо м'який маргарин в борошно і дрібно рубаємо ножем. Вбиваємо сюди яйце, підсолюємо і наливаємо газованої води, тоді тісто буде ще м'якше і рассыпчатей.
    З'єднуємо всі в єдине ціле, таким чином, отримавши тісто, і відправляємо його холод.
    Лоранський пиріг з куркою і грибами

    Тонкими часточками порізані гриби, обсмажуємо на сковороді, налив на неї масла. Потім, готові гриби, додамо дрібно нарізану цибульку і обсмажуємо разом, до його готовності. Також, на окремій сковороді обсмажуємо курячий фарш, після з'єднуємо з грибами, солимо, перемішуємо і даємо охолонути.
    У змащену маргарином, чашу мультиварки розподіляємо тісто, щоб краї його були підняті. Викладаємо готову начинку і заливаємо заливкою з з'єднаних разом: вершків, сметани, яйця і тертого сиру. Виставляємо: режим «Випічка», час – 50 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кіш з куркою і грибами
    Кіш з куркою і грибами
    Якщо у вас є бажання здивувати гостей французької випічкою, а часу і умінь не особливо вистачає, то саме час познайомитися з рецептом чудового
    Пиріг з брокколі
    Пиріг з брокколі
    Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
    Кіш з куркою
    Кіш з куркою
    Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.