Тістечко Шу з кракелюр з заварного тіста - рецепти начинок з різного крему
Тістечко Шу - популярний французький десерт. Це мініатюрний кульку з заварного тіста з кремовою начинкою, який легко зійшов би за профітролі, якщо б не кракелин (він же кракелюр - тонкий пісочний коржик), що надає виробу хрустку скоринку і благородний вигляд, в результаті чого, ласощі очолило список найвидатніших кондитерських виробів.
Заварні тістечка Шу - рецепт, завдяки якому можна зробити відомий десерт. Для цього молоко з водою і маслом доводять до кипіння, з'єднуються з борошном і вимішуються. Потім тісто збивається з яйцями і відсаджують у вигляді кульок.
Тістечко Шу робиться з заварного тіста . В його приготуванні важлива кожна деталь. Так, на етапі з'єднання води з олією, останнє має повністю розчинитися в рідині.
Заварювати тісто потрібно до тих пір, поки маса не буде легко відходити від стінок посуду.
Кожна заготовка покривається кракелюром, а після випікання, начиняється кремом.
<iframe> </iframe>
Начинка для тістечок Шу визначає смак виробу. Тут все залежить від особистих переваг. Багато воліють класичний рецепт і начиняють тістечко заварним кремом Патисьер, а деякі роблять крем зі збитих вершків, урізноманітнивши вершкову масу шоколадом, полуничним пюре або, як в даному рецепті, лимонним курдом і рікотта.
Інгредієнти:
лимон - 2 шт.;
жовтки - 3 шт.;
цукор - 70 г;
вершки - 150 г;
масло - 50 г;
рікотта - 350 г;
ванілін - 10 р.
Приготування
Зніміть з лимона цедру. М'якоть відіжміть.
Проваріть з жовтками, цукром і маслом.
Збийте вершки з ваніліном, а рікотту протріть через сито.
Все з'єднайте.
Господині, що набили руку на профитролях, зможуть приготувати заварне тістечко Шу. В основі і тих і інших ласощів - тісто, заварені на воді, борошна та олії, збите з яйцями і запечене в духовці. Єдине, відмінність Шу - хрустка скоринка кракелин. З цією прикрасою так само не виникне труднощів, оскільки воно являє пісочне тісто .
Інгредієнти:
вода - 200 мл;
борошно - 180 г;
олія - 330 г;
яйце - 4 шт.;
цукор - 100 г;
какао - 20 г;
вершки - 50 г;
сир - 500 г;
шоколад - 100 р.
Приготування
Перед тим, як зробити тістечка Шу, приготуйте тісто на кракелин.
Розітріть какао з 60 г масла, 40 г борошна 60 г цукру.
Розкачайте і заморозьте.
Заваріть тісто з води, 100 г масла і 140 г борошна.
Збийте з яйцями і отсадите у вигляді кульок.
Накрийте гуртками кракелина і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Начиніть тістечко заварне Шу кремом із сиру, 170 г масла, вершків, 40 г цукру і шоколаду.
Екзотичне французьке тістечко Шу, придумане Жаном Ависом, за сотні років придбало тисячі варіацій. При тому, що рецепт заварного тіста залишається незмінним, кондитерам вдається щоразу удосконалити смак, колір і дизайн виробу. Даний рецепт так само має свій шарм - смарагдовий кракелин і крем мокре безе .
Інгредієнти:
масло - 175 г;
борошно - 235 г;
яйце - 5 шт.;
цукор - 195 г;
лимонна кислота - 2 г;
білок - 2 шт.;
вода - 250 мл;
барвник - 2 мл
Приготування
Перетріть 75 р масла з 95 г цукру, 85 г борошна і барвником. Розкачайте і заморозьте.
Заваріть тісто з води, 100 г масла і 150 г борошна.
Додайте яйця і отсадите.
Накрийте кракелином і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Збийте білки з 100 г цукру і лимонкою.
Начиніть тістечко заварне Шу кремом.
Тістечко Шу з кракелюр – французька класика. Кракелюр (кракелин) це масло, розтерте з борошном і цукром, іноді, з харчовим барвником, розкачане тонким шаром між двома пергаментами і заморожене в морозилці. Кракелюр викладається зверху на тістечко. При запіканні він утворює хрустку скоринку, що відрізняє Шу від інших заварних виробів.
Інгредієнти:
молоко - 100 мл;
вода - 100 мл;
вершки - 200 мл;
барвник - 3 г;
яйце - 4 шт.;
масло - 135 г;
борошно - 150 г;
лайм - 1 шт.;
цукор - 50 г;
цукрова пудра - 40 р.
Приготування
Розітріть 45 р масла 50 г борошна, 50 г цукру і барвником.
Розкачайте в пласт і заморозьте.
Збийте вершки, цедру і пудру.
З молока з водою, 90 г масла, 100 г борошна заварити тісто.
Збийте з яйцями і отсадите.
Накрийте гуртками кракелюра.
Випікайте при 170 градусах 20 хвилин.
Начиніть тістечка кремом.
Тістечко Шу - рецепт, який потребує дотримання чітких пропорцій якісних компонентів. Всі ці складові визначені ГОСТом, допомагає при мінімумі зусиль і фінансових витрат, приготувати ідеальне ласощі. У цьому випадку, Шу наповнюють білковим кремом , який відмінно тримає форму і за стандартами вважається найбільш правильним.
Інгредієнти:
борошно - 200 г;
масло - 100 г;
яйце - 300 г;
вода - 180 мл;
цукор - 110 г;
білки - 2 шт.
Приготування
Заваріть тісто з борошна, масла і води.
Додайте яйця.
Випікайте при 180 градусах 25 хвилин.
Начиніть тістечко Шу кремом зі збитих вершків і цукру.
Традиційне приготування тістечка Шу включає заварний крем - жирний, густий і насичений, щоб швидко просочити повітряне тісто і ніжно-солодкий, щоб не перебити його прісний смак. Це класичний крем, який чудово просочує вироби, особливо, якщо дати тістечком настоятися не менше 10 годин.
Інгредієнти :
вода - 200 мл;
борошно - 190 г;
масло - 165 г;
яйце - 4 шт.;
жовтки - 4 шт.;
цукор - 60 г;
молоко - 330 мл.
Приготування
З води, 100 г масла і 140 г борошна заварити тісто.
Збийте з яйцями.
Запікайте при 170 градусах 20 хвилин.
З молока, жовтків, цукру і 50 г борошна зваріть крем.
Додайте 65 г масла і начиніть тістечка.
Тістечко Шу в домашніх умовах - це можливість проявити фантазію і приготувати неповторний і вишуканий десерт. Даний варіант являє пікантне поєднання м'якого, покритого хрусткою скоринкою тіста, з гладким і ніжним заварним кремом з м'якоті гарбуза, що неймовірно оригінально з точки зору смаку, кольору і текстури.
Інгредієнти:
молоко - 200 мл;
гарбуз - 60 г;
яйце - 1 шт.;
крохмаль - 10 г;
цукор - 100 г;
масло - 50 р.
Приготування
Запікайте гарбуз 50 г цукру 20 хвилин.
З молока, 50 г цукру, яйця і крохмалю зваріть крем.
Додайте масло, гарбуз і пюрируйте.
Начиніть тістечка кремом.
Тістечка Шу від Юлії Висоцької представляють ніжне поєднання заварного тіста і легкого сирного крему з присмаком кави і рома. Відомий кулінар завжди віддає перевагу простим, але дуже смачним і поживним десертів, тому готує заварне тісто на молоці, відтіняючи його вершковість хрусткими мигдальними пластівцями.
Інгредієнти :
яйце - 4 шт.;
борошно - 150 г;
масло - 100 г;
мигдальні пластівці - 80 г;
молоко - 120 мл;
вершковий сир - 300 г;
цукрова пудра - 60 г;
ром - 10 мл;
кава еспресо - 20 мл
Приготування
Заваріть тісто з молока, борошна та олії.
Додайте яйця і пластівці.
Випікайте при 170 градусах 25 хвилин.
Збийте вершковий сир з пудрою, еспрессо і ромом і начиніть тістечка.
Як приготувати тістечко Шу?
Заварні тістечка Шу - рецепт, завдяки якому можна зробити відомий десерт. Для цього молоко з водою і маслом доводять до кипіння, з'єднуються з борошном і вимішуються. Потім тісто збивається з яйцями і відсаджують у вигляді кульок.
<iframe> </iframe>
Крем для тістечок Шу
Начинка для тістечок Шу визначає смак виробу. Тут все залежить від особистих переваг. Багато воліють класичний рецепт і начиняють тістечко заварним кремом Патисьер, а деякі роблять крем зі збитих вершків, урізноманітнивши вершкову масу шоколадом, полуничним пюре або, як в даному рецепті, лимонним курдом і рікотта.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко Шу з заварного тіста
Господині, що набили руку на профитролях, зможуть приготувати заварне тістечко Шу. В основі і тих і інших ласощів - тісто, заварені на воді, борошна та олії, збите з яйцями і запечене в духовці. Єдине, відмінність Шу - хрустка скоринка кракелин. З цією прикрасою так само не виникне труднощів, оскільки воно являє пісочне тісто .
Інгредієнти:
Приготування
Французьке тістечко Шу
Екзотичне французьке тістечко Шу, придумане Жаном Ависом, за сотні років придбало тисячі варіацій. При тому, що рецепт заварного тіста залишається незмінним, кондитерам вдається щоразу удосконалити смак, колір і дизайн виробу. Даний рецепт так само має свій шарм - смарагдовий кракелин і крем мокре безе .
Інгредієнти:
Приготування
Тістечка Шу з кракелюр - рецепт
Тістечко Шу з кракелюр – французька класика. Кракелюр (кракелин) це масло, розтерте з борошном і цукром, іноді, з харчовим барвником, розкачане тонким шаром між двома пергаментами і заморожене в морозилці. Кракелюр викладається зверху на тістечко. При запіканні він утворює хрустку скоринку, що відрізняє Шу від інших заварних виробів.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко Шу по ГОСТу
Тістечко Шу - рецепт, який потребує дотримання чітких пропорцій якісних компонентів. Всі ці складові визначені ГОСТом, допомагає при мінімумі зусиль і фінансових витрат, приготувати ідеальне ласощі. У цьому випадку, Шу наповнюють білковим кремом , який відмінно тримає форму і за стандартами вважається найбільш правильним.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечка Шу з заварним кремом
Традиційне приготування тістечка Шу включає заварний крем - жирний, густий і насичений, щоб швидко просочити повітряне тісто і ніжно-солодкий, щоб не перебити його прісний смак. Це класичний крем, який чудово просочує вироби, особливо, якщо дати тістечком настоятися не менше 10 годин.
Інгредієнти :
Приготування
Неймовірні тістечка Шу з гарбузовим заварним кремом
Тістечко Шу в домашніх умовах - це можливість проявити фантазію і приготувати неповторний і вишуканий десерт. Даний варіант являє пікантне поєднання м'якого, покритого хрусткою скоринкою тіста, з гладким і ніжним заварним кремом з м'якоті гарбуза, що неймовірно оригінально з точки зору смаку, кольору і текстури.
Інгредієнти:
Приготування
Тістечко Шу - рецепт від Юлії Висоцької
Тістечка Шу від Юлії Висоцької представляють ніжне поєднання заварного тіста і легкого сирного крему з присмаком кави і рома. Відомий кулінар завжди віддає перевагу простим, але дуже смачним і поживним десертів, тому готує заварне тісто на молоці, відтіняючи його вершковість хрусткими мигдальними пластівцями.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тістечко «Буше» в домашніх умовах за класичним рецептом і за Гостом СРСР
Тістечко «Буша» - неймовірно апетитний французький десерт з бісквіту, прослоенного ніжним кремом. Зверху ласощі поливають глазур'ю або розтопленим
Мусові тістечка з дзеркальною глазур'ю, з фруктовим наповненням і шоколадом
Мусові тістечка – популярний десерт нового покоління, який можна приготувати власноруч, і сповна насолодитися плодами своєї праці з чашкою чаю або за
Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Заварні тістечка з кремом
Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних
Тістечко «Шу»
Східне тістечко «Шу» нагадує звичні для нас еклери, тому тим, хто випробував рецепт знаменитого десерту, запросто вдасться відтворити рецепт «Шу» з