Салат з квасолею і копченою ковбасою
Салат з квасолею і копченою ковбасою – ситна і смачна страва, яке неодмінно сподобається всій чоловічої аудиторії. В ньому ідеально поєднуються інгредієнти, і він виходить одночасно ніжним і пікантним. Таке блюдо можна приготувати на повсякденний вечерю або урізноманітнити їм святковий стіл.
Інгредієнти:
ковбаса (копчена) – 105 г;
помідори стиглі – 120 г;
майонез ;
сир – 85 м;
червона консервована квасоля – 220 г;
часник – 5 р;
зелень – для прикраси;
яйце – 2 шт.
Приготування
Помідори шаткуємо соломкою, а яйця варимо до готовності, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо. Ковбасу рубаємо тонкими смужками. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, висипаємо квасоля і тертий сир. Поливаємо блюдо майонезом, видавлюємо через прес очищений часник і гарненько перемішуємо. Перекладаємо салат з квасолею, ковбасою і свіжими помідорами в красивий салатник і прикрашаємо за бажанням свіжої рубаною зеленню.
Інгредієнти:
ковбаса (копчена) – 305 м;
сир – 155 г;
червона квасоля (консервована) – 205 г;
консервована кукурудза – 205 г;
житні сухарики – 1 упаковка;
огірок маринований – 105 г;
часник – 5 р;
майонез.
Приготування
З кукурудзи і червоної квасолі обережно зливаємо рідину і викладаємо зерна в миску. Огірок і копчену ковбасу рубаємо кубиками і відправляємо туди ж. Додаємо сухарики, видавлюємо через прес часник і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо і при подачі прикрашаємо салат з квасолею, сухариками і ковбасою тертим сиром.
Інгредієнти:
ковбаса – 155 г;
цибулина – 55 г;
яйце – 95 г;
морква – 65 г;
часник – 5 р;
квасоля консервована – 105 г;
масло рослинне – для заправки.
Приготування
Копчену ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулю і моркву очищаємо, шаткуємо на тертці і підрум'янюємо, помішуючи, на олії до м'якості. Яйця відварюємо, звільняємо від шкаралупи і шаткуємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, кидаємо квасоля, видавлюємо через прес часник і поливаємо олією.
Інгредієнти:
ковбаса – 305 м;
морква корейська – 255 г;
мариновані шампіньйони – 205 г;
консервована квасоля – 405 г;
батон – 85 м;
майонез;
олія соняшникова без запаху – 20 мл
Приготування
Батон подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо, помішуючи, на рослинному маслі. Копчену ковбасу нарізаємо соломкою, а мариновані печериці розрізаємо впоперек на 4 частини. Морква по-корейськи подрібнюємо невеликими відрізками. З квасолі зливаємо сік, складаємо всі інгредієнти в миску і поливаємо майонезом.
Салат з червоною квасолею і копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Помідори шаткуємо соломкою, а яйця варимо до готовності, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо. Ковбасу рубаємо тонкими смужками. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, висипаємо квасоля і тертий сир. Поливаємо блюдо майонезом, видавлюємо через прес очищений часник і гарненько перемішуємо. Перекладаємо салат з квасолею, ковбасою і свіжими помідорами в красивий салатник і прикрашаємо за бажанням свіжої рубаною зеленню.
Салат з квасолею, кукурудзою, сухариками і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
З кукурудзи і червоної квасолі обережно зливаємо рідину і викладаємо зерна в миску. Огірок і копчену ковбасу рубаємо кубиками і відправляємо туди ж. Додаємо сухарики, видавлюємо через прес часник і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо і при подачі прикрашаємо салат з квасолею, сухариками і ковбасою тертим сиром.
Салат з консервованої квасолею і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Копчену ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулю і моркву очищаємо, шаткуємо на тертці і підрум'янюємо, помішуючи, на олії до м'якості. Яйця відварюємо, звільняємо від шкаралупи і шаткуємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, кидаємо квасоля, видавлюємо через прес часник і поливаємо олією.
Салат «Обжорка» з квасолею і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Батон подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо, помішуючи, на рослинному маслі. Копчену ковбасу нарізаємо соломкою, а мариновані печериці розрізаємо впоперек на 4 частини. Морква по-корейськи подрібнюємо невеликими відрізками. З квасолі зливаємо сік, складаємо всі інгредієнти в миску і поливаємо майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з корейською морквою і копченою ковбасою
Салат - швидкий і простий спосіб насититися в обід без тяжкості в шлунку. А закуски, які описані далі ще й смачні, яскраві і їх можна включати у
Салат з кириешки і копченою ковбасою
Шалено смачний, апетитний салат можна зробити з непересічних компонентів. Таке частування неодмінно всім сподобається, а його зовнішній вигляд
Салат з сухариками і копченою ковбасою
Перетворити навіть самий незвичайний салат з мізерним складом допоможуть хрусткі грінки і копчена ковбаска. Далі розповімо, як створити таку закуску
Салат з квасолею та ковбасою
Салати - це, без перебільшення, смачне прикраса будь-якого столу. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити на швидку руку смачний салат з квасолею
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з копченою ковбасою
Салат з копченою ковбасою - просте у приготуванні страва, яку можна подати як на сімейну вечерю, так на святкове застілля. Давайте з вами зробимо