Вернуться назад Распечатать

Салат з квасолею і копченою ковбасою

Салат з квасолею і копченою ковбасою
Салат з квасолею і копченою ковбасою – ситна і смачна страва, яке неодмінно сподобається всій чоловічої аудиторії. В ньому ідеально поєднуються інгредієнти, і він виходить одночасно ніжним і пікантним. Таке блюдо можна приготувати на повсякденний вечерю або урізноманітнити їм святковий стіл.

Салат з червоною квасолею і копченою ковбасою


Інгредієнти:

  • ковбаса (копчена) – 105 г;

  • помідори стиглі – 120 г;

  • майонез ;

  • сир – 85 м;

  • червона консервована квасоля – 220 г;

  • часник – 5 р;

  • зелень – для прикраси;

  • яйце – 2 шт.


  • Приготування
    Помідори шаткуємо соломкою, а яйця варимо до готовності, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо. Ковбасу рубаємо тонкими смужками. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, висипаємо квасоля і тертий сир. Поливаємо блюдо майонезом, видавлюємо через прес очищений часник і гарненько перемішуємо. Перекладаємо салат з квасолею, ковбасою і свіжими помідорами в красивий салатник і прикрашаємо за бажанням свіжої рубаною зеленню.

    Салат з квасолею, кукурудзою, сухариками і ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса (копчена) – 305 м;

  • сир – 155 г;

  • червона квасоля (консервована) – 205 г;

  • консервована кукурудза – 205 г;

  • житні сухарики – 1 упаковка;

  • огірок маринований – 105 г;

  • часник – 5 р;

  • майонез.


  • Приготування
    З кукурудзи і червоної квасолі обережно зливаємо рідину і викладаємо зерна в миску. Огірок і копчену ковбасу рубаємо кубиками і відправляємо туди ж. Додаємо сухарики, видавлюємо через прес часник і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо і при подачі прикрашаємо салат з квасолею, сухариками і ковбасою тертим сиром.

    Салат з консервованої квасолею і ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса – 155 г;

  • цибулина – 55 г;

  • яйце – 95 г;

  • морква – 65 г;

  • часник – 5 р;

  • квасоля консервована – 105 г;

  • масло рослинне – для заправки.


  • Приготування
    Копчену ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулю і моркву очищаємо, шаткуємо на тертці і підрум'янюємо, помішуючи, на олії до м'якості. Яйця відварюємо, звільняємо від шкаралупи і шаткуємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, кидаємо квасоля, видавлюємо через прес часник і поливаємо олією.

    Салат «Обжорка» з квасолею і ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса – 305 м;

  • морква корейська – 255 г;
  • Салат з квасолею і копченою ковбасою

  • мариновані шампіньйони – 205 г;

  • консервована квасоля – 405 г;

  • батон – 85 м;

  • майонез;

  • олія соняшникова без запаху – 20 мл


  • Приготування
    Батон подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо, помішуючи, на рослинному маслі. Копчену ковбасу нарізаємо соломкою, а мариновані печериці розрізаємо впоперек на 4 частини. Морква по-корейськи подрібнюємо невеликими відрізками. З квасолі зливаємо сік, складаємо всі інгредієнти в миску і поливаємо майонезом.