Салат з квасолею і копченою ковбасою – ситна і смачна страва, яке неодмінно сподобається всій чоловічої аудиторії. В ньому ідеально поєднуються інгредієнти, і він виходить одночасно ніжним і пікантним. Таке блюдо можна приготувати на повсякденний вечерю або урізноманітнити їм святковий стіл.
Салат з червоною квасолею і копченою ковбасою
Інгредієнти: ковбаса (копчена) – 105 г; помідори стиглі – 120 г; майонез ; сир – 85 м; червона консервована квасоля – 220 г; часник – 5 р; зелень – для прикраси; яйце – 2 шт. Приготування Помідори шаткуємо соломкою, а яйця варимо до готовності, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо. Ковбасу рубаємо тонкими смужками. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, висипаємо квасоля і тертий сир. Поливаємо блюдо майонезом, видавлюємо через прес очищений часник і гарненько перемішуємо. Перекладаємо салат з квасолею, ковбасою і свіжими помідорами в красивий салатник і прикрашаємо за бажанням свіжої рубаною зеленню.
Салат з квасолею, кукурудзою, сухариками і ковбасою
Інгредієнти: ковбаса (копчена) – 305 м; сир – 155 г; червона квасоля (консервована) – 205 г; консервована кукурудза – 205 г; житні сухарики – 1 упаковка; огірок маринований – 105 г; часник – 5 р; майонез. Приготування З кукурудзи і червоної квасолі обережно зливаємо рідину і викладаємо зерна в миску. Огірок і копчену ковбасу рубаємо кубиками і відправляємо туди ж. Додаємо сухарики, видавлюємо через прес часник і заправляємо майонезом. Добре все перемішуємо і при подачі прикрашаємо салат з квасолею, сухариками і ковбасою тертим сиром.
Салат з консервованої квасолею і ковбасою
Інгредієнти: ковбаса – 155 г; цибулина – 55 г; яйце – 95 г; морква – 65 г; часник – 5 р; квасоля консервована – 105 г; масло рослинне – для заправки. Приготування Копчену ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулю і моркву очищаємо, шаткуємо на тертці і підрум'янюємо, помішуючи, на олії до м'якості. Яйця відварюємо, звільняємо від шкаралупи і шаткуємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, кидаємо квасоля, видавлюємо через прес часник і поливаємо олією.
Салат «Обжорка» з квасолею і ковбасою
Інгредієнти: ковбаса – 305 м; морква корейська – 255 г; мариновані шампіньйони – 205 г; консервована квасоля – 405 г; батон – 85 м; майонез; олія соняшникова без запаху – 20 мл Приготування Батон подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо, помішуючи, на рослинному маслі. Копчену ковбасу нарізаємо соломкою, а мариновані печериці розрізаємо впоперек на 4 частини. Морква по-корейськи подрібнюємо невеликими відрізками. З квасолі зливаємо сік, складаємо всі інгредієнти в миску і поливаємо майонезом.