» » Салат з сухариками і копченою ковбасою

Салат з сухариками і копченою ковбасою

Салат з сухариками і копченою ковбасою
Салат – унікальне блюдо. Можна придумувати все нові і нові варіанти, експериментуючи з набором інгредієнтів. Рецепти салату з сухариками і копченою ковбасою дізнаєтеся з цієї статті.

Салат з копченою ковбасою, кукурудзою та сухариками


Інгредієнти:

  • будь-яка ковбаса копчених сортів – 120 г;

  • яйця курячі великі – 3 шт.;

  • готові сухарики пшеничні – 1 пачка;

  • майонез ;

  • невеликий маринований огірок – 1 шт.;

  • консервована кукурудза – 180 р.


  • Приготування
    Огірок і копчену ковбасу шаткуємо соломкою. Варені яйця нарізаємо таким же чином і додаємо до огірка з ковбасою. В цю ж ємність висипаємо кукурудзу, половину сухариків, кладемо майонез і перемішуємо. Другу половину сухариків додаємо вже безпосередньо перед самою подачею.

    Салат з квасолею, сухариками і копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • помідори типу «Сливка» великі – 2 шт.;

  • ковбаса копчена – 190 г;

  • сухарі з пшеничного хліба – 60 г;

  • квасоля консервована – 190 г;

  • салатний майонез.


  • Приготування
    Помідори подрібнюємо кубиками, ковбасу – соломкою. Додаємо всі інші інгредієнти і добре розмішуємо.

    Салат з огірком, копченою ковбасою і сухариками


    Інгредієнти:

  • ковбаса копчена – 150 г;

  • квасоля – 1/2 склянки;

  • пшеничні сухарики, солоні – 100 г;

  • сир – 190 г;

  • огірочки мариновані – 2 шт.;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • перець;

  • сіль;

  • салатний майонез.


  • Приготування
    Квасоля промиваємо і годинки на 3 замочуємо. Потім відварюємо квасолю і зливаємо рідину. Копчену ковбасу, сир, мариновані огірочки шаткуємо соломкою. Яйця чистимо і теж шаткуємо або соломкою або кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, перчимо, підсолюємо, заправляємо майонезом. А вже перед самою подачею додаємо сухарики.

    Салат з копченою ковбасою і сухариками – рецепт


    Інгредієнти:

  • морква – 170 г;

  • копчена ковбаса – 130 г;

  • майонез;

  • сіль, коріандр, чорний мелений перець – по щіпці;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • ковбаса варена - 100 г;

  • горіхи волоські очищені – 100 г;
  • Салат з сухариками і копченою ковбасою

  • скибки білого батона – 2 шт.


  • Приготування
    Моркву чистимо і пропускаємо через тертку. Поміщаємо її в миску, підсолюємо і залишаємо на 5 хвилин. Обидва види ковбаси шаткуємо соломкою. Додаємо до моркви. Приправляємо спеціями і кладемо подрібнений часник, майонез, перемішуємо і на півгодинки прибираємо в холод. Невеликими кубиками ріжемо скибочки батона і підсушуємо їх у духовці або на сухій сковороді. Подрібнюємо горіхи і разом з сухариками перед подачею кладемо в салат.
    Додав: admin | 28-05-2016, 10:43
    Переглядів: 2221