Салат – унікальне блюдо. Можна придумувати все нові і нові варіанти, експериментуючи з набором інгредієнтів. Рецепти салату з сухариками і копченою ковбасою дізнаєтеся з цієї статті.
Салат з копченою ковбасою, кукурудзою та сухариками
Інгредієнти: будь-яка ковбаса копчених сортів – 120 г; яйця курячі великі – 3 шт.; готові сухарики пшеничні – 1 пачка; майонез ; невеликий маринований огірок – 1 шт.; консервована кукурудза – 180 р. Приготування Огірок і копчену ковбасу шаткуємо соломкою. Варені яйця нарізаємо таким же чином і додаємо до огірка з ковбасою. В цю ж ємність висипаємо кукурудзу, половину сухариків, кладемо майонез і перемішуємо. Другу половину сухариків додаємо вже безпосередньо перед самою подачею.
Салат з квасолею, сухариками і копченою ковбасою
Інгредієнти: помідори типу «Сливка» великі – 2 шт.; ковбаса копчена – 190 г; сухарі з пшеничного хліба – 60 г; квасоля консервована – 190 г; салатний майонез. Приготування Помідори подрібнюємо кубиками, ковбасу – соломкою. Додаємо всі інші інгредієнти і добре розмішуємо.
Салат з огірком, копченою ковбасою і сухариками
Інгредієнти: ковбаса копчена – 150 г; квасоля – 1/2 склянки; пшеничні сухарики, солоні – 100 г; сир – 190 г; огірочки мариновані – 2 шт.; курячі яйця – 3 шт.; перець; сіль; салатний майонез. Приготування Квасоля промиваємо і годинки на 3 замочуємо. Потім відварюємо квасолю і зливаємо рідину. Копчену ковбасу, сир, мариновані огірочки шаткуємо соломкою. Яйця чистимо і теж шаткуємо або соломкою або кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, перчимо, підсолюємо, заправляємо майонезом. А вже перед самою подачею додаємо сухарики.
Салат з копченою ковбасою і сухариками – рецепт
Інгредієнти: морква – 170 г; копчена ковбаса – 130 г; майонез; сіль, коріандр, чорний мелений перець – по щіпці; часник – 2-3 зубчики; ковбаса варена - 100 г; горіхи волоські очищені – 100 г; скибки білого батона – 2 шт. Приготування Моркву чистимо і пропускаємо через тертку. Поміщаємо її в миску, підсолюємо і залишаємо на 5 хвилин. Обидва види ковбаси шаткуємо соломкою. Додаємо до моркви. Приправляємо спеціями і кладемо подрібнений часник, майонез, перемішуємо і на півгодинки прибираємо в холод. Невеликими кубиками ріжемо скибочки батона і підсушуємо їх у духовці або на сухій сковороді. Подрібнюємо горіхи і разом з сухариками перед подачею кладемо в салат.