Страви зі свинячого серця

Рецепт свинячого серця на грилі
Інгредієнти:
Приготування
Свиняче серце нарізаємо пластами, при цьому попутно витягуючи вени, плівки та хрящову тканину. М'якоть кладемо в миску і поливаємо оливковою олією і оцтом, слідом додаємо вустерширський соус , сіль, чебрець, орегано і чорний перець. Натираємо шматочки маринадом і залишаємо постояти 30-40 хвилин.
Розігріваємо гриль. Скибочки цибулі і перцю змащуємо залишилися олією і приправляємо сіллю. Закладаємо м'ясо з овочами на решітку і тримаємо, не закриваючи кришкою, 8 хвилин, після чого перевертаємо і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Якщо після закінчення часу серця не дійдуть до бажаного ступеня готовності - потримаєте їх на вогні ще від 2 до 5 хвилин. Перед подачею серце має полежати хвилин 5 щоб зберегти свою соковитість.
Страви зі свинячого серця в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо олію, використовуючи режим "Смаження". Пасеруємо на олії цибулю до прозорості, після чого додаємо до нього натерту моркву і продовжуємо готування до тих пір, поки цибуля не стане золотистим. Нарізане кубиками серце швидко обсмажуємо з овочами так, щоб він лише встиг "схопиться". Слідом кладемо сметану і заливаємо мультистакан води або м'ясного бульйону . Перемикається в режим "Гасіння" і виставляємо час - 2 години.
Наше друге блюдо зі свинячого серця готове, перед подачею посипаємо його подрібненою зеленню.
Страву зі свинячого серця
Інгредієнти:
Приготування
Мова відварюємо, очистити від плівки і нарізаємо соломкою. Серце також відварюємо в підсоленій воді окремо і подрібнюємо аналогічним чином. Мариновані печериці ріжемо пластинками, а курятину розбираємо на волокна. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом. Даємо салату охолоне перед подачею і посипаємо свіжою зеленню.
Свиняче серце з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Серце заливаємо водою і залишаємо вимочуватися на ніч, змінюючи воду на свіжу 2-3 рази. Тепер серце витягаємо і нарізаємо

У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану дрібними кубиками моркву, цибулю-шалот і шинку близько 5 хвилин. Далі кладемо подрібнений часник і томати. Ретельно все перемішуємо, заправляємо спеціями і зменшуємо вогонь.
На іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому шматочки свинячого серця до золотистого кольору. Як тільки серця будуть готові, змішуємо їх з овочами і обсмаженим беконом. Подаємо відразу ж після приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салат з яловичого серця
Яловиче серце - делікатес, який не кожен день з'являється на нашому столі. І вже якщо цей продукт виявився у вас в холодильнику, то приготувати з

Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця

Ліверна ковбаса
Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх

Страви з яловичого серця
Яловиче серце - смачний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних і

Салат «Капрезе»
Салат «Капрезе» По популярності салат «Капрезе» («Insalata Caprese») в Італії, порівнянний з нашим «Олів'є». Цей легкий салатик, якими можна