Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Страви зі свинячого серця

Страви зі свинячого серця

19-03-2015, 09:57
9 302
Страви зі свинячого серця
Якщо раніше вам не доводилося звертати увагу на такий продукт, як свиняче серце, то настав час нових кулінарних експериментів. Завдяки тонким м'язовим волокнам, свиняче серце готується набагато менше яловичого і разом з тим виходить більш ніжним. Спробуйте приготувати цей не примітний продукт, щоб переконається в тому, наскільки сильно багато помиляються на його рахунок.

Рецепт свинячого серця на грилі


Інгредієнти:

  • свиняче серце - 1 шт.;

  • оливкова олія - 4 ст. ложки;

  • червоний винний оцет - 1 ст. ложка;

  • вустерширський соус - 1 ст. ложка;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • сушений орегано, чебрець - 1 ч. ложка;

  • чорний мелений перець - 1 ч. ложка;

  • болгарський перець - 3-4 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.


  • Приготування
    Свиняче серце нарізаємо пластами, при цьому попутно витягуючи вени, плівки та хрящову тканину. М'якоть кладемо в миску і поливаємо оливковою олією і оцтом, слідом додаємо вустерширський соус , сіль, чебрець, орегано і чорний перець. Натираємо шматочки маринадом і залишаємо постояти 30-40 хвилин.
    Розігріваємо гриль. Скибочки цибулі і перцю змащуємо залишилися олією і приправляємо сіллю. Закладаємо м'ясо з овочами на решітку і тримаємо, не закриваючи кришкою, 8 хвилин, після чого перевертаємо і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Якщо після закінчення часу серця не дійдуть до бажаного ступеня готовності - потримаєте їх на вогні ще від 2 до 5 хвилин. Перед подачею серце має полежати хвилин 5 щоб зберегти свою соковитість.

    Страви зі свинячого серця в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свиняче серце - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • сметана - 4-5 ст. ложок;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    У чашу мультиварки розігріваємо олію, використовуючи режим "Смаження". Пасеруємо на олії цибулю до прозорості, після чого додаємо до нього натерту моркву і продовжуємо готування до тих пір, поки цибуля не стане золотистим. Нарізане кубиками серце швидко обсмажуємо з овочами так, щоб він лише встиг "схопиться". Слідом кладемо сметану і заливаємо мультистакан води або м'ясного бульйону . Перемикається в режим "Гасіння" і виставляємо час - 2 години.
    Наше друге блюдо зі свинячого серця готове, перед подачею посипаємо його подрібненою зеленню.

    Страву зі свинячого серця


    Інгредієнти:

  • свинячий язик - 1 шт.;

  • свиняче серце - 1 шт.;

  • мариновані шампіньйони - 280 м;

  • копчена курятина - 150 г;

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    Мова відварюємо, очистити від плівки і нарізаємо соломкою. Серце також відварюємо в підсоленій воді окремо і подрібнюємо аналогічним чином. Мариновані печериці ріжемо пластинками, а курятину розбираємо на волокна. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом. Даємо салату охолоне перед подачею і посипаємо свіжою зеленню.

    Свиняче серце з овочами


    Інгредієнти:

  • свиняче серце - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулю-шалот - 4 шт.;

  • шинка - 100 г;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • томат - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Серце заливаємо водою і залишаємо вимочуватися на ніч, змінюючи воду на свіжу 2-3 рази. Тепер серце витягаємо і нарізаємо
    Страви зі свинячого серця
    кубиками.
    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану дрібними кубиками моркву, цибулю-шалот і шинку близько 5 хвилин. Далі кладемо подрібнений часник і томати. Ретельно все перемішуємо, заправляємо спеціями і зменшуємо вогонь.
    На іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому шматочки свинячого серця до золотистого кольору. Як тільки серця будуть готові, змішуємо їх з овочами і обсмаженим беконом. Подаємо відразу ж після приготування.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат зі свинячим язиком
    Салат зі свинячим язиком
    Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них
    Салат з яловичого серця
    Салат з яловичого серця
    Яловиче серце - делікатес, який не кожен день з'являється на нашому столі. І вже якщо цей продукт виявився у вас в холодильнику, то приготувати з
    Салат зі свинячого серця
    Салат зі свинячого серця
    Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
    Ліверна ковбаса
    Ліверна ковбаса
    Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх
    Страви з яловичого серця
    Страви з яловичого серця
    Яловиче серце - смачний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних і
    Салат «Капрезе»
    Салат «Капрезе»
    Салат «Капрезе» По популярності салат «Капрезе» («Insalata Caprese») в Італії, порівнянний з нашим «Олів'є». Цей легкий салатик, якими можна