Салат зі свинячим язиком
Іноді так хочеться приготувати яку-небудь смачне, корисне і поживне блюдо. Відмінним рішенням може стати салат зі свинячим язиком. Тому давайте розглянемо з вами кілька простих і чудових рецептів цієї закуски.
Цей салат дуже простий у приготуванні, але при цьому вишуканий і незвичний на смак. Його можна робити на великому блюді, а можна розкласти по креманкам.
Інгредієнти:
огірок свіжий - 1 шт.;
мова свинячий відварна - 300 г;
сир плавлений - 50 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
консервовані шампіньйони - 300 г;
зелена цибуля, кріп, петрушка - за смаком;
сметана і гірчиця - для заправки;
сіль і чорний перець - за смаком.
Приготування
Отже, для приготування салату з язика беремо мову і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом двох годин. За 15 хвилин до готовності додаємо цибулю, порізану на 3 частини, лавровий лист, солимо і перчимо за смаком.
Потім акуратно виймаємо зварений язик, остуджуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо соломкою. Подрібнюємо зелень. Консервовані гриби нарізаємо пластинами або кубиками. Свіжий огірок ріжемо соломкою, а плавлений сир тремо на крупній тертці. Всі приготовані інгредієнти перекладаємо в салатник, додаємо сіль і перець. Заправляємо салат сметаною, змішаною з гірчицею, і все ретельно перемішуємо. Салат з язиком і огірком без майонезу готовий.
Відварний язик сам по собі дуже смачний, і часто його подають до столу в якості самостійної закуски. Але таке блюдо можна урізноманітнити, просто додавши туди ще кілька інгредієнтів, і зараз ми з вами це зробимо. Цей салат дуже простий у приготуванні, він виходить ніжним і поживним.
Інгредієнти:
свинячий язик відварний - 100 г;
свіжий огірок - 100 г;
сир твердих сортів - 50 г;
волоський горіх - 50 г;
майонез для заправки;
сіль - за смаком.
Приготування
Мова кладемо в каструлю з водою і відварюємо протягом 2 годин. Потім даємо йому повністю охолонути й нарізаємо соломкою. Огірок миємо, ріжемо смужками, сир натираємо на дрібній тертці, а волоські горіхи подрібнюємо руками. Всі інгредієнти, крім горіхів, кладемо в салатник, солимо і перемішуємо. Заправляємо салат майонезом і зверху посипаємо подрібненими волоськими горіхами. Ще в такий салат можна додати мариновану цибулю, але це вже за бажанням. Смачний і простий салат з свинячого язика готовий!
Салат, приготований за цим рецептом, дуже ситний і оригінальний, так як його склад насичений різними інгредієнтами, які ви можете регулювати на свій смак.
Інгредієнти:
свинячий язик відварний - 200 г;
шинка - 100 г;
огірок свіжий - 3 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
цукор - 1 ч. ложка;
печериці - 300 г;
маринований імбир - 50 г;
винний оцет - 50 мл;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
рослинне масло - для заправки;
листя салату - 100 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і заливаємо на 15 хвилин окропом, додаючи винний оцет і цукор. Поки цибуля маринується, ми ріжемо смужками болгарський перець, огірок і імбир. Відварний язик нарізаємо тонкою соломкою, а шинку - кубиками. Гриби миємо, чистимо, ріжемо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник, солимо, перчимо за смаком і заправляємо рослинною олією. Прибираємо салат в холодильник і даємо йому настоятися і просочитися протягом години. Потім на красиве блюдо викладаємо листя салату, а зверху кладемо гіркою сама страва! Святкове і ситне блюдо готове, можна кликати всіх до столу. Приємного апетиту!
Рецепт салату зі свинячим язиком і огірком
Цей салат дуже простий у приготуванні, але при цьому вишуканий і незвичний на смак. Його можна робити на великому блюді, а можна розкласти по креманкам.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування салату з язика беремо мову і відварюємо в злегка підсоленій воді протягом двох годин. За 15 хвилин до готовності додаємо цибулю, порізану на 3 частини, лавровий лист, солимо і перчимо за смаком.
Потім акуратно виймаємо зварений язик, остуджуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо соломкою. Подрібнюємо зелень. Консервовані гриби нарізаємо пластинами або кубиками. Свіжий огірок ріжемо соломкою, а плавлений сир тремо на крупній тертці. Всі приготовані інгредієнти перекладаємо в салатник, додаємо сіль і перець. Заправляємо салат сметаною, змішаною з гірчицею, і все ретельно перемішуємо. Салат з язиком і огірком без майонезу готовий.
Рецепт простого салату з свинячого язика
Відварний язик сам по собі дуже смачний, і часто його подають до столу в якості самостійної закуски. Але таке блюдо можна урізноманітнити, просто додавши туди ще кілька інгредієнтів, і зараз ми з вами це зробимо. Цей салат дуже простий у приготуванні, він виходить ніжним і поживним.
Інгредієнти:
Приготування
Мова кладемо в каструлю з водою і відварюємо протягом 2 годин. Потім даємо йому повністю охолонути й нарізаємо соломкою. Огірок миємо, ріжемо смужками, сир натираємо на дрібній тертці, а волоські горіхи подрібнюємо руками. Всі інгредієнти, крім горіхів, кладемо в салатник, солимо і перемішуємо. Заправляємо салат майонезом і зверху посипаємо подрібненими волоськими горіхами. Ще в такий салат можна додати мариновану цибулю, але це вже за бажанням. Смачний і простий салат з свинячого язика готовий!
Рецепт салату з свинячого язика і шинки
Салат, приготований за цим рецептом, дуже ситний і оригінальний, так як його склад насичений різними інгредієнтами, які ви можете регулювати на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і заливаємо на 15 хвилин окропом, додаючи винний оцет і цукор. Поки цибуля маринується, ми ріжемо смужками болгарський перець, огірок і імбир. Відварний язик нарізаємо тонкою соломкою, а шинку - кубиками. Гриби миємо, чистимо, ріжемо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі. Всі інгредієнти перекладаємо в салатник, солимо, перчимо за смаком і заправляємо рослинною олією. Прибираємо салат в холодильник і даємо йому настоятися і просочитися протягом години. Потім на красиве блюдо викладаємо листя салату, а зверху кладемо гіркою сама страва! Святкове і ситне блюдо готове, можна кликати всіх до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з язиком і грибами
Яловичий язик при правильному приготуванні перетворюється в ніжні і апетитні шматочки м'яса. І сьогодні ми поговоримо про справжній делікатес: салаті
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат з язиком і шинкою
Салат з язиком і шинкою - дивовижно смачне блюдо, яке неодмінно сподобається всім вашим домочадцям. У цій статті ми зібрали найцікавіші варіанти
Салат з огірком і яйцем
Швидкий і простий у приготуванні салат з огірком і яйцем може стати як стравою святкового формату, так і закускою на кожен день, яку зручно брати з
Салат з моркви і огірка
Салат з огірком і морквою - смачний і простий у приготуванні варіант закуски, який знайде своє місце на святковому, так і повсякденному столі.
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І