Салат з язиком і шинкою
Нижче вас чекають рецепти не тільки неймовірно смачного, але і дуже смачного салату з язиком і шинкою. Чоловікам він, напевно, доведеться за смаку.
Інгредієнти:
копчена ковбаса - 100 г;
шинка - 150 г;
сирокопчена ковбаса - 100 г;
свинячий язик - 150 г;
куряче філе - 100 г;
волоські горіхи - 100 г;
мариновані гриби - 100 р.
Приготування
Відварюємо До готовності мову, куряче філе . Потім всі інгредієнти нарізаємо соломкою, додаємо майонез, сіль, перець за смаком і перемішуємо.
Інгредієнти:
шинка - 350 г;
яловичий язик - 1 шт.;
гриби (печериці) - 350 г;
яйця - 5 шт.;
сир твердий - 300 г;
майонез - 400 мл
Приготування
Спочатку готуємо мова - зачищаємо його ножем обрізаємо жир, якщо є, то і хрящові тканини. Протягом півтора годин варимо його в чистій воді без додавання спецій і солі. А після цього вже кидаємо спеції, лавровий лист і сіль за смаком. Відварюємо до готовності, яку перевіряємо наступним чином - якщо мова готовий, то легко протикається ножем. Поки він ще гарячий, обмиваємо його прохолодною водою, знімаємо шкіру і залишаємо остигати.
Тепер переходимо до інших інгредієнтів: печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії, солимо, перчимо за смаком і відкидаємо на друшляк, щоб стік зайвий жир. Яйця відварюємо круто, білок тремо на крупній тертці, а жовтки залишаємо для прикраси. Шинку і мова нарізаємо соломкою. Твердий сир тремо на тертці. Викладаємо В салатник інгредієнти шарами, кожен змащуючи майонезом: мова, гриби, білки, шинка, сир. Якщо салатник у вас невеликого розміру, то щоб уникнути того, що шари будуть занадто товстими, їх можна повторити двічі. Тепер розтираємо в крихту жовтки і посипаємо ними верх салату.
Інгредієнти:
свинячий язик - 200 г;
печериці - 200 г;
шинка - 200 г;
консервована червона квасоля - 100 г;
твердий сир - 200 г;
солоний огірок - 3 шт.;
яйця - 3 шт.;
майонез - 4-5 ст. ложок;
сіль - за смаком;
листя салату, оливки для прикраси.
Приготування
До готовності окремо відварюємо мову, печериці і яйця. Всі інгредієнти, крім сиру нарізаємо кубиками однакової величини. З'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, сіль за смаком і перемішуємо. Сир тремо на тертці і розплавляємо його в духовці або мікрохвильовій печі. Викладаємо на блюдо кільце для сервірування, викладаємо салат, зверху поливаємо його розплавленим сиром і викладаємо відразу ж квасоля. Перед подачею до столу даємо салату постояти в холодильнику 1-2 години. Потім сервірувальне кільце знімаємо і прикрашаємо салат салатними листям і оливками.
Інгредієнти:
язик відварний - 300 г;
гриби - 200 г;
філе куряче варене - 250 г;
шинка - 300 г;
гірчиця - 25 г;
масло рослинне - 60 мл;
оцет - 25 г;
сіль, перець.
Приготування
Нарізаємо соломкою відварені гриби, мову, куряче філе і шинку. Заправляємо салат олією, змішаним з оцтом і гірчицею. Подаємо до столу салат «Каприз» на листках зеленого салату.
Салат з язиком, шинкою і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо До готовності мову, куряче філе . Потім всі інгредієнти нарізаємо соломкою, додаємо майонез, сіль, перець за смаком і перемішуємо.
Салат з язиком, грибами і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо мова - зачищаємо його ножем обрізаємо жир, якщо є, то і хрящові тканини. Протягом півтора годин варимо його в чистій воді без додавання спецій і солі. А після цього вже кидаємо спеції, лавровий лист і сіль за смаком. Відварюємо до готовності, яку перевіряємо наступним чином - якщо мова готовий, то легко протикається ножем. Поки він ще гарячий, обмиваємо його прохолодною водою, знімаємо шкіру і залишаємо остигати.
Тепер переходимо до інших інгредієнтів: печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії, солимо, перчимо за смаком і відкидаємо на друшляк, щоб стік зайвий жир. Яйця відварюємо круто, білок тремо на крупній тертці, а жовтки залишаємо для прикраси. Шинку і мова нарізаємо соломкою. Твердий сир тремо на тертці. Викладаємо В салатник інгредієнти шарами, кожен змащуючи майонезом: мова, гриби, білки, шинка, сир. Якщо салатник у вас невеликого розміру, то щоб уникнути того, що шари будуть занадто товстими, їх можна повторити двічі. Тепер розтираємо в крихту жовтки і посипаємо ними верх салату.
Як приготувати салат з язиком і шинкою?
Інгредієнти:
Приготування
До готовності окремо відварюємо мову, печериці і яйця. Всі інгредієнти, крім сиру нарізаємо кубиками однакової величини. З'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, сіль за смаком і перемішуємо. Сир тремо на тертці і розплавляємо його в духовці або мікрохвильовій печі. Викладаємо на блюдо кільце для сервірування, викладаємо салат, зверху поливаємо його розплавленим сиром і викладаємо відразу ж квасоля. Перед подачею до столу даємо салату постояти в холодильнику 1-2 години. Потім сервірувальне кільце знімаємо і прикрашаємо салат салатними листям і оливками.
Салат «Каприз» з язиком і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо соломкою відварені гриби, мову, куряче філе і шинку. Заправляємо салат олією, змішаним з оцтом і гірчицею. Подаємо до столу салат «Каприз» на листках зеленого салату.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з язиком і грибами
Яловичий язик при правильному приготуванні перетворюється в ніжні і апетитні шматочки м'яса. І сьогодні ми поговоримо про справжній делікатес: салаті
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І