Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з язиком і грибами

Салат з язиком і грибами

22-03-2015, 20:31
11 037
Салат з язиком і грибами
Яловичий язик, при правильному приготуванні, перетворюється з жорсткого шматка м'яса в ніжні і апетитні шматочки, які потім можна використовувати для приготування закусок і салатів. Як готувати мову, ми вже розбиралися, так що тепер настав чергу розібрати рецепти салатів з грибами на його основі.
Салат з куркою, язиком і грибами
Інгредієнти:

  • відварний язик - 150 г;

  • куряче філе - 100 г;

  • солоні огірки - 1 шт.;

  • печериці - 4-5 шт.;

  • яйця - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • майонез.


  • Приготування
    Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо соломкою. Мова очищаємо і ріжемо аналогічним чином. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Огірки натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо вручну. Гриби ріжемо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. За бажанням, разом з грибами можна спасерувати і кільця цибулі. Всі інгредієнти кладемо в салатник, заправляємо майонезом і перемішуємо. Даємо салату постояти близько години в холодильнику перед подачею.
    Салат з язиком, грибами і огірком
    Інгредієнти:

  • відварний язик - 250 г;

  • мариновані гриби - 120 г;

  • огірок (свіжий) - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Салат готується буквально за 5 хвилин, якщо у вас є відварний язик. Сама мова ріжемо соломкою, аналогічним чином подрібнюємо огірок. Гриби ріжемо кубиками, а яблуко натираємо на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом. Салат можна відразу ж подавати до столу, або ж попередньо охолодити його в холодильнику хвилин 20-30.
    Листковий салат з язиком і грибами
    Інгредієнти:

  • відварний язик - 200 г;

  • печериці - 200 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • яйця - 3 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • майонез;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Печериці нарізаємо пластинами і обсмажуємо разом з тонкими кільцями ріпчастої цибулі на вершковому маслі. Як тільки гриби стануть золотистими, а цибулю м'якими - перекладаємо пасеровку на тарілку і даємо охолонути. Тим часом відварюємо 2 невеликі картоплини і 3 яйця. Подрібнюємо бульби і яйця, нарізавши їх кубиками. Відварний язик нарізаємо соломкою. На тарілку для сервірування починаємо укладати злам салату: картопля, гриби, язик, яйця. Кожен шар змащуємо майонезом. Перед подачею, салат з язиком і смаженими грибами повинен просочитися майонезом хоча б півгодини.
    Салат з язиком і маринованими грибами
    Інгредієнти:

  • відварний язик - 150 г;

  • мариновані опеньки - 100 г;

  • шинка - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • консервована кукурудза - 1/4 банки;

  • зелена цибуля;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Відварний язик, шинку ріжемо соломкою. Опеньки промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Можна сказати, що салат вже готовий, залишається лише помістити підготовлені інгредієнти в салатник і заправити майонезом. Прикрашаємо блюдо зеленою цибулею.
    Цікавий і простий у приготуванні салат припаде до смаку всім як за святковим, так і за буденним столом.
    Салат з язиком і грибами асорті
    Інгредієнти:

  • відварний язик - 200 г;

  • оливкова олія;

  • печериці - 150 г;

  • печериці - 150 г;

  • шиітаке - 100 г;

  • томати - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 30 р;

  • рукола - 50 г;

  • солоний огірок - 1 шт.;

  • майонез;

  • Салат з язиком і грибами

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Почнемо з грибів: шиітаке проварюємо підсоленій воді 2-3 хвилини, після чого крупно нарізаємо разом з вешенками і печерицями. Грибну суміш обсмажуємо на оливковій олії з сіллю і перцем. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Солоний огірок ріжемо кружечками, цибулю - тонкими кільцями, помідори - кубиками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і заправляємо їх майонезом. На сервірувальне блюдо кладемо кулінарне кільце, викладаємо в нього порцію салату, а зверху прикрашаємо гіркою зі свіжої рукколи.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з рисом і яйцем
    Салат з рисом і яйцем
    Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Салат з язиком і шинкою
    Салат з язиком і шинкою
    Салат з язиком і шинкою - дивовижно смачне блюдо, яке неодмінно сподобається всім вашим домочадцям. У цій статті ми зібрали найцікавіші варіанти
    М'ясний салат з грибами
    М'ясний салат з грибами
    Різновидів м'ясних салатів дуже багато. Вони регулярно прикрашають наші повсякденні і святкові столи. І сьогодні ми поговоримо про м'ясні салати із
    Телячий язик - рецепт
    Телячий язик - рецепт
    Такий делікатес як телячий мову ми найчастіше використовуємо як холодну закуску або ж інгредієнт якогось салату. А адже гарячі страви з язика теж
    Тортілья з язиком
    Тортілья з язиком
    Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І