Салат з язиком і грибами
Яловичий язик, при правильному приготуванні, перетворюється з жорсткого шматка м'яса в ніжні і апетитні шматочки, які потім можна використовувати для приготування закусок і салатів. Як готувати мову, ми вже розбиралися, так що тепер настав чергу розібрати рецепти салатів з грибами на його основі.
Салат з куркою, язиком і грибами
Інгредієнти:
відварний язик - 150 г;
куряче філе - 100 г;
солоні огірки - 1 шт.;
печериці - 4-5 шт.;
яйця - 2 шт.;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо соломкою. Мова очищаємо і ріжемо аналогічним чином. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Огірки натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо вручну. Гриби ріжемо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. За бажанням, разом з грибами можна спасерувати і кільця цибулі. Всі інгредієнти кладемо в салатник, заправляємо майонезом і перемішуємо. Даємо салату постояти близько години в холодильнику перед подачею.
Салат з язиком, грибами і огірком
Інгредієнти:
відварний язик - 250 г;
мариновані гриби - 120 г;
огірок (свіжий) - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
майонез для заправки.
Приготування
Салат готується буквально за 5 хвилин, якщо у вас є відварний язик. Сама мова ріжемо соломкою, аналогічним чином подрібнюємо огірок. Гриби ріжемо кубиками, а яблуко натираємо на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом. Салат можна відразу ж подавати до столу, або ж попередньо охолодити його в холодильнику хвилин 20-30.
Листковий салат з язиком і грибами
Інгредієнти:
відварний язик - 200 г;
печериці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
яйця - 3 шт.;
картопля - 2 шт.;
майонез;
сіль, перець.
Приготування
Печериці нарізаємо пластинами і обсмажуємо разом з тонкими кільцями ріпчастої цибулі на вершковому маслі. Як тільки гриби стануть золотистими, а цибулю м'якими - перекладаємо пасеровку на тарілку і даємо охолонути. Тим часом відварюємо 2 невеликі картоплини і 3 яйця. Подрібнюємо бульби і яйця, нарізавши їх кубиками. Відварний язик нарізаємо соломкою. На тарілку для сервірування починаємо укладати злам салату: картопля, гриби, язик, яйця. Кожен шар змащуємо майонезом. Перед подачею, салат з язиком і смаженими грибами повинен просочитися майонезом хоча б півгодини.
Салат з язиком і маринованими грибами
Інгредієнти:
відварний язик - 150 г;
мариновані опеньки - 100 г;
шинка - 100 г;
яйця - 2 шт.;
консервована кукурудза - 1/4 банки;
зелена цибуля;
сіль, перець.
Приготування
Відварний язик, шинку ріжемо соломкою. Опеньки промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Можна сказати, що салат вже готовий, залишається лише помістити підготовлені інгредієнти в салатник і заправити майонезом. Прикрашаємо блюдо зеленою цибулею.
Цікавий і простий у приготуванні салат припаде до смаку всім як за святковим, так і за буденним столом.
Салат з язиком і грибами асорті
Інгредієнти:
відварний язик - 200 г;
оливкова олія;
печериці - 150 г;
печериці - 150 г;
шиітаке - 100 г;
томати - 100 г;
яйця - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 30 р;
рукола - 50 г;
солоний огірок - 1 шт.;
майонез;
сіль, перець.
Приготування
Почнемо з грибів: шиітаке проварюємо підсоленій воді 2-3 хвилини, після чого крупно нарізаємо разом з вешенками і печерицями. Грибну суміш обсмажуємо на оливковій олії з сіллю і перцем. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Солоний огірок ріжемо кружечками, цибулю - тонкими кільцями, помідори - кубиками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і заправляємо їх майонезом. На сервірувальне блюдо кладемо кулінарне кільце, викладаємо в нього порцію салату, а зверху прикрашаємо гіркою зі свіжої рукколи.
Салат з куркою, язиком і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо соломкою. Мова очищаємо і ріжемо аналогічним чином. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Огірки натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо вручну. Гриби ріжемо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. За бажанням, разом з грибами можна спасерувати і кільця цибулі. Всі інгредієнти кладемо в салатник, заправляємо майонезом і перемішуємо. Даємо салату постояти близько години в холодильнику перед подачею.
Салат з язиком, грибами і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Салат готується буквально за 5 хвилин, якщо у вас є відварний язик. Сама мова ріжемо соломкою, аналогічним чином подрібнюємо огірок. Гриби ріжемо кубиками, а яблуко натираємо на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом. Салат можна відразу ж подавати до столу, або ж попередньо охолодити його в холодильнику хвилин 20-30.
Листковий салат з язиком і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці нарізаємо пластинами і обсмажуємо разом з тонкими кільцями ріпчастої цибулі на вершковому маслі. Як тільки гриби стануть золотистими, а цибулю м'якими - перекладаємо пасеровку на тарілку і даємо охолонути. Тим часом відварюємо 2 невеликі картоплини і 3 яйця. Подрібнюємо бульби і яйця, нарізавши їх кубиками. Відварний язик нарізаємо соломкою. На тарілку для сервірування починаємо укладати злам салату: картопля, гриби, язик, яйця. Кожен шар змащуємо майонезом. Перед подачею, салат з язиком і смаженими грибами повинен просочитися майонезом хоча б півгодини.
Салат з язиком і маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварний язик, шинку ріжемо соломкою. Опеньки промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто і подрібнюємо. Можна сказати, що салат вже готовий, залишається лише помістити підготовлені інгредієнти в салатник і заправити майонезом. Прикрашаємо блюдо зеленою цибулею.
Цікавий і простий у приготуванні салат припаде до смаку всім як за святковим, так і за буденним столом.
Салат з язиком і грибами асорті
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо з грибів: шиітаке проварюємо підсоленій воді 2-3 хвилини, після чого крупно нарізаємо разом з вешенками і печерицями. Грибну суміш обсмажуємо на оливковій олії з сіллю і перцем. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Солоний огірок ріжемо кружечками, цибулю - тонкими кільцями, помідори - кубиками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і заправляємо їх майонезом. На сервірувальне блюдо кладемо кулінарне кільце, викладаємо в нього порцію салату, а зверху прикрашаємо гіркою зі свіжої рукколи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з рисом і яйцем
Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат з язиком і шинкою
Салат з язиком і шинкою - дивовижно смачне блюдо, яке неодмінно сподобається всім вашим домочадцям. У цій статті ми зібрали найцікавіші варіанти
М'ясний салат з грибами
Різновидів м'ясних салатів дуже багато. Вони регулярно прикрашають наші повсякденні і святкові столи. І сьогодні ми поговоримо про м'ясні салати із
Телячий язик - рецепт
Такий делікатес як телячий мову ми найчастіше використовуємо як холодну закуску або ж інгредієнт якогось салату. А адже гарячі страви з язика теж
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І