Салат з яловичого серця
Салат з яловичого серця виходить неймовірно ситним і, безумовно, корисним. Він підійде не тільки для повсякденного столу, але і з легкістю прикрасить святкове застілля. Пропонуємо вам кілька цікавих і оригінальних рецептиков.
Інгредієнти:
сир твердий - 140 г;
цибулина - 1 шт.;
яловиче серце - 1 шт.;
зелень свіжа - для прикраси;
майонез для заправки.
Приготування
Як приготувати салат з серця? Отже, м'ясо промиваємо, кладемо в каструльку з водою і відварюємо. Після цього остуджуємо і рубаємо тоненькою соломкою. Подрібнюємо сир на тертці, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім з'єднуємо всі інгредієнти, за бажанням додаємо морква по-корейськи, заправляємо майонезом і прикрашаємо свіжою зеленню і перемішуємо.
Інгредієнти:
яловиче серце - 300 г;
зелений консервований горошок - за смаком;
баклажан - 05 шт.;
цибулина - 1 шт.;
червоне вино - 170 мл;
свіжа зелень;
майонез - за смаком;
олія оливкова - 90 мл
Приготування
Шматочок яловичого серця промиваємо, кладемо в миску і заливаємо вином. Викладаємо майонез, перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися на півдня. Після цього нарізаємо його кубиками. Баклажани обробляємо і шаткуємо кружечками. Цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Потім з'єднуємо всі приготовані інгредієнти, обсмажуємо їх на оливковій олії і викладаємо в салатник. Додаємо за смаком трохи зеленого горошку, заправляємо майонезом і ретельно розмішуємо салат, прикрашаючи його свіжої рубаною петрушкою.
Інгредієнти:
огірок солоний - 2 шт.;
серце яловиче - 350 г;
анчоуси - 60 г;
гірчиця негостра;
майонез;
фіолетова цибулина - 1 шт.;
зелень кропу.
Приготування
Серце варимо в злегка соленій воді до готовності і дрібно шаткуємо соломкою. Чистимо цибулину і разом з солоними огірочками нарізаємо кубиками. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо подрібнених анчоусів, заправляємо за смаком гірчицею, майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат із вареного серця прикрашаємо свіжим кропом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
груші солодкі - 5 шт.;
фенхель - 900 г;
горіхи волоські - 75 г;
салат зелений - за смаком;
серце яловиче - 1 кг.
Для заправки:
олія оливкова - 75 мл;
гірчиця домашня - 1 ст. ложка;
оцет столовий - 55 мл;
спеції.
Приготування
Для початку давайте приготуємо домашню заправку: змішуємо в мисці оливкова олія з яблучним оцтом, кладемо гірчицю і додаємо спеції. Збиваємо суміш віночком до отримання однорідної маси. Груші моєму і розбираємо на тонкі часточки. Яловиче серце відварюємо, остуджуємо і рубаємо соломкою. Фенхель подрібнюємо довільно, а листя зеленого салату рвемо руками. Потім змішуємо всі приготовані інгредієнти в красивій салатниці, поливаємо домашньої заправкою і добре перемішуємо. Прикрашаємо готовий салат, посипавши зверху подрібненими волоськими горішками.
Інгредієнти:
серце яловиче - 1 шт.;
майонез;
консервована біла квасоля - 200 г;
часник - 1 шт.;
свіжа кінза.
Приготування
Щоб приготувати салат з яловичого серця, м'ясо обробляємо на частини і відварюємо. Потім його остуджуємо і подрібнюємо на більш дрібні шматочки. Часник чистимо, пропускаємо через прес, а кінзу або іншу свіжу зелень шаткуємо ножем. Тепер викладаємо всі інгредієнти салату в миску, поливаємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо ложкою.
Рецепт салату з яловичого серця
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат з серця? Отже, м'ясо промиваємо, кладемо в каструльку з водою і відварюємо. Після цього остуджуємо і рубаємо тоненькою соломкою. Подрібнюємо сир на тертці, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім з'єднуємо всі інгредієнти, за бажанням додаємо морква по-корейськи, заправляємо майонезом і прикрашаємо свіжою зеленню і перемішуємо.
Смачний салат з яловичого серця у вині
Інгредієнти:
Приготування
Шматочок яловичого серця промиваємо, кладемо в миску і заливаємо вином. Викладаємо майонез, перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися на півдня. Після цього нарізаємо його кубиками. Баклажани обробляємо і шаткуємо кружечками. Цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Потім з'єднуємо всі приготовані інгредієнти, обсмажуємо їх на оливковій олії і викладаємо в салатник. Додаємо за смаком трохи зеленого горошку, заправляємо майонезом і ретельно розмішуємо салат, прикрашаючи його свіжої рубаною петрушкою.
Салат з серця з огірками
Інгредієнти:
Приготування
Серце варимо в злегка соленій воді до готовності і дрібно шаткуємо соломкою. Чистимо цибулину і разом з солоними огірочками нарізаємо кубиками. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо подрібнених анчоусів, заправляємо за смаком гірчицею, майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат із вареного серця прикрашаємо свіжим кропом і подаємо до столу.
Салат з яловичого серця з грушею
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Для початку давайте приготуємо домашню заправку: змішуємо в мисці оливкова олія з яблучним оцтом, кладемо гірчицю і додаємо спеції. Збиваємо суміш віночком до отримання однорідної маси. Груші моєму і розбираємо на тонкі часточки. Яловиче серце відварюємо, остуджуємо і рубаємо соломкою. Фенхель подрібнюємо довільно, а листя зеленого салату рвемо руками. Потім змішуємо всі приготовані інгредієнти в красивій салатниці, поливаємо домашньої заправкою і добре перемішуємо. Прикрашаємо готовий салат, посипавши зверху подрібненими волоськими горішками.
Салат з вареного яловичого серця з часником
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати салат з яловичого серця, м'ясо обробляємо на частини і відварюємо. Потім його остуджуємо і подрібнюємо на більш дрібні шматочки. Часник чистимо, пропускаємо через прес, а кінзу або іншу свіжу зелень шаткуємо ножем. Тепер викладаємо всі інгредієнти салату в миску, поливаємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з консервованих кальмарів
Салат з консервованих кальмарів - це смачне і пікантне блюдо, яке можна віднести до розряду делікатесних страв. У нашій статті ми розберемося кілька
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
Страви з яловичого серця
Яловиче серце - смачний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних і
Страви зі свинячого серця
Свиняче серце - смачний і корисний субпродукт. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами створенню страв зі свинячого серця. Таку цікаву