» » Салат з яловичого серця

Салат з яловичого серця

Салат з яловичого серця
Салат з яловичого серця виходить неймовірно ситним і, безумовно, корисним. Він підійде не тільки для повсякденного столу, але і з легкістю прикрасить святкове застілля. Пропонуємо вам кілька цікавих і оригінальних рецептиков.

Рецепт салату з яловичого серця


Інгредієнти:

  • сир твердий - 140 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • яловиче серце - 1 шт.;

  • зелень свіжа - для прикраси;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Як приготувати салат з серця? Отже, м'ясо промиваємо, кладемо в каструльку з водою і відварюємо. Після цього остуджуємо і рубаємо тоненькою соломкою. Подрібнюємо сир на тертці, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім з'єднуємо всі інгредієнти, за бажанням додаємо морква по-корейськи, заправляємо майонезом і прикрашаємо свіжою зеленню і перемішуємо.

    Смачний салат з яловичого серця у вині


    Інгредієнти:

  • яловиче серце - 300 г;

  • зелений консервований горошок - за смаком;

  • баклажан - 05 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • червоне вино - 170 мл;

  • свіжа зелень;

  • майонез - за смаком;

  • олія оливкова - 90 мл


  • Приготування
    Шматочок яловичого серця промиваємо, кладемо в миску і заливаємо вином. Викладаємо майонез, перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися на півдня. Після цього нарізаємо його кубиками. Баклажани обробляємо і шаткуємо кружечками. Цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Потім з'єднуємо всі приготовані інгредієнти, обсмажуємо їх на оливковій олії і викладаємо в салатник. Додаємо за смаком трохи зеленого горошку, заправляємо майонезом і ретельно розмішуємо салат, прикрашаючи його свіжої рубаною петрушкою.

    Салат з серця з огірками


    Інгредієнти:

  • огірок солоний - 2 шт.;

  • серце яловиче - 350 г;

  • анчоуси - 60 г;

  • гірчиця негостра;

  • майонез;

  • фіолетова цибулина - 1 шт.;

  • зелень кропу.


  • Приготування
    Серце варимо в злегка соленій воді до готовності і дрібно шаткуємо соломкою. Чистимо цибулину і разом з солоними огірочками нарізаємо кубиками. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо подрібнених анчоусів, заправляємо за смаком гірчицею, майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат із вареного серця прикрашаємо свіжим кропом і подаємо до столу.

    Салат з яловичого серця з грушею


    Інгредієнти:

  • груші солодкі - 5 шт.;

  • фенхель - 900 г;

  • горіхи волоські - 75 г;

  • салат зелений - за смаком;

  • серце яловиче - 1 кг.


  • Для заправки:

  • олія оливкова - 75 мл;

  • гірчиця домашня - 1 ст. ложка;

  • оцет столовий - 55 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Для початку давайте приготуємо домашню заправку: змішуємо в мисці оливкова олія з яблучним оцтом, кладемо гірчицю і додаємо спеції. Збиваємо суміш віночком до отримання однорідної маси. Груші моєму і розбираємо на тонкі часточки. Яловиче серце відварюємо, остуджуємо і рубаємо соломкою. Фенхель подрібнюємо довільно, а листя зеленого салату рвемо руками. Потім змішуємо всі приготовані інгредієнти в красивій салатниці, поливаємо домашньої заправкою і добре перемішуємо. Прикрашаємо готовий салат, посипавши зверху подрібненими волоськими горішками.

    Салат з вареного яловичого серця з часником


    Інгредієнти:

  • серце яловиче - 1 шт.;

  • майонез;
  • Салат з яловичого серця

  • консервована біла квасоля - 200 г;

  • часник - 1 шт.;

  • свіжа кінза.


  • Приготування
    Щоб приготувати салат з яловичого серця, м'ясо обробляємо на частини і відварюємо. Потім його остуджуємо і подрібнюємо на більш дрібні шматочки. Часник чистимо, пропускаємо через прес, а кінзу або іншу свіжу зелень шаткуємо ножем. Тепер викладаємо всі інгредієнти салату в миску, поливаємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо ложкою.
    Додав: admin | 22-03-2015, 13:48
    Переглядів: 3671