Ікра оселедця
А чи знаєте ви, що зі звичайного солоного оселедця можна зробити приголомшливо смачну ікру для бутербродів? Ні! Тоді ми вам зараз все докладно розповімо.
Інгредієнти:
хлібна нарізка - 300 г;
плавлений сирок - 150 г;
філе оселедця - 150 г;
морква - 1 шт.;
масло вершкове - 50 г.
Приготування
Зараз розповімо, як зробити ікру з оселедця. Філе оселедця нарізаємо невеликими кубиками. Якщо ви купили цілу оселедець, то зверніть увагу, що кісточки потрібно вибирати все і дуже ретельно.
Моркву миємо, відварюємо до готовності, чистимо і шаткуємо дрібними шматочками. Плавлений сирок і масло охолоджуємо в морозильній камері, а потім нарізаємо маленькими кубиками. Тепер з'єднуємо в одній посуді оселедець, морква, масло вершкове і плавлений сирок .
Далі беремо блендер, гарненько збиваємо до утворення густої однорідної маси і ставимо в холодильник. Хліб нарізаємо скибочками, обсмажуємо їх в тостері і викладаємо на кожен шматочок невелику кількість червоної ікри з оселедця. Готові бутерброди прикрашаємо за вашим смаком і подаємо на стіл зі свіжими огірочками.
Інгредієнти:
слабосолона оселедець - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рослинна олія - 05 склянки;
томатне пюре - 05 ст.;
манка - 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, для приготування ікри оселедця з манкою, беремо літрову кружку, наливаємо в неї потрібну кількість соняшникового масла і томатного пюре. Потім ставимо посуд на повільний вогонь, рідини не перемішуємо: вони так і залишаються плавати шарами.
Через кілька хвилин, коли суміш почне злегка пузиритися, тонкою цівкою всипаємо манну крупу, постійно помішуючи вміст гуртки, щоб не утворилося грудочок. Прямо на ваших очах манка почне з'єднуватися з томатом, а маслечко так і залишається плавати саме по собі. Рівно через хвилинку знімаємо кухоль з плити і залишаємо суміш остигати.
Цим часом займемося поки рибою: беремо оселедець, обробляємо, обробляємо на філе, видаляємо кістки і разом з очищеним цибулею подрібнюємо блендером. У глибоку ємність перекладаємо рибну масу і манку, зварену в томаті і олії. Перемішуємо всі компоненти ложкою до однорідності. Потім ще раз збиваємо все блендером, щоб маса вийшла повітряної і пишною. Ось і все, домашня ікра оселедця готова. Тепер її можна намазати на хліб або нафарширувати нею млинці.
Рецепт червоної ікри оселедця
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зробити ікру з оселедця. Філе оселедця нарізаємо невеликими кубиками. Якщо ви купили цілу оселедець, то зверніть увагу, що кісточки потрібно вибирати все і дуже ретельно.
Моркву миємо, відварюємо до готовності, чистимо і шаткуємо дрібними шматочками. Плавлений сирок і масло охолоджуємо в морозильній камері, а потім нарізаємо маленькими кубиками. Тепер з'єднуємо в одній посуді оселедець, морква, масло вершкове і плавлений сирок .
Далі беремо блендер, гарненько збиваємо до утворення густої однорідної маси і ставимо в холодильник. Хліб нарізаємо скибочками, обсмажуємо їх в тостері і викладаємо на кожен шматочок невелику кількість червоної ікри з оселедця. Готові бутерброди прикрашаємо за вашим смаком і подаємо на стіл зі свіжими огірочками.
Рецепт ікри оселедця
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування ікри оселедця з манкою, беремо літрову кружку, наливаємо в неї потрібну кількість соняшникового масла і томатного пюре. Потім ставимо посуд на повільний вогонь, рідини не перемішуємо: вони так і залишаються плавати шарами.
Через кілька хвилин, коли суміш почне злегка пузиритися, тонкою цівкою всипаємо манну крупу, постійно помішуючи вміст гуртки, щоб не утворилося грудочок. Прямо на ваших очах манка почне з'єднуватися з томатом, а маслечко так і залишається плавати саме по собі. Рівно через хвилинку знімаємо кухоль з плити і залишаємо суміш остигати.
Цим часом займемося поки рибою: беремо оселедець, обробляємо, обробляємо на філе, видаляємо кістки і разом з очищеним цибулею подрібнюємо блендером. У глибоку ємність перекладаємо рибну масу і манку, зварену в томаті і олії. Перемішуємо всі компоненти ложкою до однорідності. Потім ще раз збиваємо все блендером, щоб маса вийшла повітряної і пишною. Ось і все, домашня ікра оселедця готова. Тепер її можна намазати на хліб або нафарширувати нею млинці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажена оселедець
Смажена оселедець - смачна атлантична рибка, яку обожнюють багато. І щоб урізноманітнити ваш повсякденний раціон ми підібрали кілька оригінальних
Паштет з оселедця
Солона оселедець з цибулею - звичне блюдо на святковому або буденному столі. Але, що якщо урізноманітнити це популярне блюдо, і приготувати паштет з
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Бутерброди з оселедцем
Бутерброди з оселедцем - незвичайне і оригінальне блюдо, але досить простий в приготування. Вона буде чудово виглядати, як на святковому, так і
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної