Бутерброди з оселедцем
Бутерброди з оселедцем - дуже оригінальне, незвичайне, але досить просте в приготуванні блюдо. Ця закуска буде відмінно виглядати на будь-якому фуршеті, святковому застіллі, а також прекрасно різноманітить ваш повсякденний вечерю і викличе безліч позитивних емоцій у гостей. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування бутербродів з оселедцем.
Бутерброди з гірчицею і оселедцем
Інгредієнти:
оселедець слабосолона - 8 шматочків;
хліб чорний - 4 скибочки;
яблуко - 05 шт.;
сметана - 150 мл;
цибулина - 05 шт.;
гірчиця зернова - 1 ч. ложка;
сік лимонний - 2 ст. ложки;
сіль, кріп.
Приготування
Оселедець нарізаємо на шматочки і рибу очищаємо від кісток. Для соусу з'єднуємо сметану, додаємо лимонний сік, подрібнений кріп, зерна гірчиці і перемішуємо. Скибочки чорного хліба розрізаємо на шматочки і на кожен спочатку укладаємо шматочок оселедця, а потім поллємо приготованим соусом. Прикрашаємо бутерброди тонко нашаткованою зеленою цибулею, додаємо скибочки яблук і прикрашаємо свіжою зеленню кропу.
Рецепт бутербродів з оселедцем
Інгредієнти:
філе оселедця - 200 г;
батон;
плавлений сир - 160 г;
зелень.
Приготування
Батон нарізаємо скибочками середньої товщини. Філе оселедця подрібнюємо маленькими шматочками. Плавлений сир шаткуємо кубиками. Зелень петрушки промиваємо холодною водою, обсушуємо і подрібнюємо. Тепер перемішуємо в невеликій мисці підготовлені продукти і намазуємо скибочки батона цією сумішшю. За бажанням можете прикрасити готові бутерброди з оселедцем зеленню петрушки, і подаємо на фуршетний стіл.
Бутерброди з буряком і оселедцем
Інгредієнти:
часник - 2 зубчики;
буряк - 2 шт.;
філе оселедця - 1 шт.;
рослинна олія;
майонез - 2 ст. ложки;
хліб - 6 скибочок;
цибулина - 1 шт.;
спеції, зелень.
Приготування
Буряк відварюємо в підсоленій воді до готовності, очистити від шкірки і подрібнюємо на крупній терочке. Часник чистимо, видавлюємо через прес, додаємо майонез і подрібнену зелень петрушки, гарненько перемішуємо. Тепер беремо філе оселедця і нарізаємо його невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду, наливаємо в неї рослинне масло й обсмажуємо хлібні скибочки хліба, щоб вони придбали підсмажену і хрустку скоринку. Тепер чистимо від луски і ріжемо кільцями ріпчаста цибулька. Як тільки наш хліб подостинет, намазуємо на нього бурякову масу, кладемо рибні шматочки, потім нарізану ріпчасту цибулю і прикрашаємо бутерброди з оселедцем і буряком зеленню петрушки.
Бутерброди з оселедцем і яйцем
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
зелена цибуля;
майонез - за смаком;
філе оселедця;
житній хліб.
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо, чистимо і подрібнюємо разом з зеленою цибулею і змішуємо з майонезом. Отриману масу викладаємо на шматочки житнього хліба, а зверху прикрашаємо шматочками рибного філе.
Бутерброди з оселедцем і ківі
Інгредієнти:
хліб житній - 1 буханець;
ківі - 2 шт.;
солона оселедець - 2 шт.;
масло вершкове.
Приготування
Отже, оселедець обробляємо, очищаємо від шкіри, нутрощів і кісток, а потім нарізаємо її порційними акуратними шматочками. Далі чистимо від шкірки ківі, шаткуємо його невеликими кружечками. Житній хліб нарізаємо довільними шматочками. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо його полежати при кімнатній температурі, щоб воно трохи підтануло і легше размазивалось. Тепер, коли всі необхідні інгредієнти готові, починаємо робити бутерброди. Для цього кожен шматочок хліба змащуємо невеликою шаром вершкового масла, викладаємо зверху шматочок оселедця, а поряд розміщуємо гурток ківі.
Бутерброди з гірчицею і оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець нарізаємо на шматочки і рибу очищаємо від кісток. Для соусу з'єднуємо сметану, додаємо лимонний сік, подрібнений кріп, зерна гірчиці і перемішуємо. Скибочки чорного хліба розрізаємо на шматочки і на кожен спочатку укладаємо шматочок оселедця, а потім поллємо приготованим соусом. Прикрашаємо бутерброди тонко нашаткованою зеленою цибулею, додаємо скибочки яблук і прикрашаємо свіжою зеленню кропу.
Рецепт бутербродів з оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Батон нарізаємо скибочками середньої товщини. Філе оселедця подрібнюємо маленькими шматочками. Плавлений сир шаткуємо кубиками. Зелень петрушки промиваємо холодною водою, обсушуємо і подрібнюємо. Тепер перемішуємо в невеликій мисці підготовлені продукти і намазуємо скибочки батона цією сумішшю. За бажанням можете прикрасити готові бутерброди з оселедцем зеленню петрушки, і подаємо на фуршетний стіл.
Бутерброди з буряком і оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Буряк відварюємо в підсоленій воді до готовності, очистити від шкірки і подрібнюємо на крупній терочке. Часник чистимо, видавлюємо через прес, додаємо майонез і подрібнену зелень петрушки, гарненько перемішуємо. Тепер беремо філе оселедця і нарізаємо його невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду, наливаємо в неї рослинне масло й обсмажуємо хлібні скибочки хліба, щоб вони придбали підсмажену і хрустку скоринку. Тепер чистимо від луски і ріжемо кільцями ріпчаста цибулька. Як тільки наш хліб подостинет, намазуємо на нього бурякову масу, кладемо рибні шматочки, потім нарізану ріпчасту цибулю і прикрашаємо бутерброди з оселедцем і буряком зеленню петрушки.
Бутерброди з оселедцем і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо, чистимо і подрібнюємо разом з зеленою цибулею і змішуємо з майонезом. Отриману масу викладаємо на шматочки житнього хліба, а зверху прикрашаємо шматочками рибного філе.
Бутерброди з оселедцем і ківі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, оселедець обробляємо, очищаємо від шкіри, нутрощів і кісток, а потім нарізаємо її порційними акуратними шматочками. Далі чистимо від шкірки ківі, шаткуємо його невеликими кружечками. Житній хліб нарізаємо довільними шматочками. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо його полежати при кімнатній температурі, щоб воно трохи підтануло і легше размазивалось. Тепер, коли всі необхідні інгредієнти готові, починаємо робити бутерброди. Для цього кожен шматочок хліба змащуємо невеликою шаром вершкового масла, викладаємо зверху шматочок оселедця, а поряд розміщуємо гурток ківі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з оселедцем і грибами
Салат з оселедцем і грибами - чудова закуска для домашнього застілля у колі друзів. Таке просте блюдо добре поєднується з відвареною картоплею і
Бутерброди з помідорами
Бутерброди з помідорами - це досить проста і смачна закуска, яка прикрасить будь-який стіл, як святковий, так і щоденний. Для її створення не
Канапе з оселедцем
Канапе - маленькі бутерброди, які чудово підходять для фуршетного столу або пікніка. І сьогодні мова піде про канапе з оселедцем. У нашій статті ми
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,