Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат хе з м'яса

Салат хе з м'яса

4-01-2015, 21:10
760
Салат хе з м'яса
Салат хе з м'яса - традиційне корейське гостре блюдо. Готується воно досить легко, швидко і ніколи не набридає. Подавати такий салат можна до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти салату хе з м'ясом.

Хе з яловичини по-корейськи


Інгредієнти:

  • яловичина - 500 г;

  • оцтова есенція 70 % - 2 ст. ложки;

  • морква - 3 шт.;

  • сіль - 1 ст. ложка;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло рослинне - 100 г;

  • корейська приправа - 2 ст. ложки.


  • Для приправи:

  • масло рослинне - 1 ст.;

  • часник - 1 головка;

  • суміш мелених перців;

  • паприка - щіпка;

  • коріандр - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, для початку давайте приготуємо приправу. Для цього наливаємо в сковороду стакан рослинного масла, злегка розжарюємо його, пів хвилинки обсмажуємо в ньому товчений часник, додаємо спеції, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь. Отриману приправу обережно переливаємо в суху чисту баночку, закриваємо кришкою і зберігати в холодильнику.
    Далі переходимо до підготовки м'яса. Його необхідно ретельно вибирати, так як воно не буде піддаватися ніякої термічної обробки, а лише замаринується в есенції. Отже, пласт яловичини заморожуємо і від шматка м'яса нарізаємо гострим ножем тонкі скибочки, щоб вийшла строганина. Тепер складаємо її в миску, залишаємо на деякий час розморозитися, після чого додаємо в м'ясо половину порції цукру, вливаємо трохи оцтової есенції і посипаємо сіллю. М'ясо злегка побіліє в оцті, і пустить сік. Залишаємо яловичину маринуватися приблизно на 15 години і перемішуємо її кожні 25-30 хвилин.
    Салат хе з м'яса
    Не втрачаючи часу дарма, займемося поки морквиною. Для цього промиваємо її, очищаємо і натираємо на спеціальній тертці, або шаткуємо тонкою соломкою. Потім у терту моркву, додаємо цукор, що залишився, сіль і оцтову есенцію. Перемішуємо гарненько і залишаємо на деякий час пустити сік.
    Коли пройде приблизно півтора години з моменту маринування м'яса, очищаємо від лушпиння цибулі, подрібнюємо його тонкими півкільцями і пасеруємо на маслечко. М'ясо сильно віджимаємо, прибираючи весь зайвий сік і викладаємо поверх моркви. Заливаємо зверху киплячим олією з цибулею, додаємо готову приправу і ретельно перемішуємо. Ну, ось і все, справжній корейський салат хе з м'яса готовий! Залишилося тільки почекати ще годину, давши страві настоятися при кімнатній температурі і просочитися.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з морквою, капустою і буряком
    Салат з морквою, капустою і буряком
    Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
    Капуста з перцем на зиму
    Капуста з перцем на зиму
    Домашні заготовки на зиму - це відмінне доповнення до меню, коли немає свіжих сезонних овочів. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Хе з м'яса
    Хе з м'яса
    Корейські салати хе готуються на основі курки, риби і м'яса. У цій статті ми навчимося готувати м'ясне хе з свинини і яловичини.
    Мідії по-корейськи
    Мідії по-корейськи
    Мідії по-корейськи - це дивовижний пікантний салат з незвичайним смаком. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних варіантів створення цієї
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Кабачки по-корейськи - рецепти
    Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.