Салат хе з м'яса

Хе з яловичини по-корейськи
Інгредієнти:
Для приправи:
Приготування
Отже, для початку давайте приготуємо приправу. Для цього наливаємо в сковороду стакан рослинного масла, злегка розжарюємо його, пів хвилинки обсмажуємо в ньому товчений часник, додаємо спеції, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь. Отриману приправу обережно переливаємо в суху чисту баночку, закриваємо кришкою і зберігати в холодильнику.
Далі переходимо до підготовки м'яса. Його необхідно ретельно вибирати, так як воно не буде піддаватися ніякої термічної обробки, а лише замаринується в есенції. Отже, пласт яловичини заморожуємо і від шматка м'яса нарізаємо гострим ножем тонкі скибочки, щоб вийшла строганина. Тепер складаємо її в миску, залишаємо на деякий час розморозитися, після чого додаємо в м'ясо половину порції цукру, вливаємо трохи оцтової есенції і посипаємо сіллю. М'ясо злегка побіліє в оцті, і пустить сік. Залишаємо яловичину маринуватися приблизно на 15 години і перемішуємо її кожні 25-30 хвилин.

Коли пройде приблизно півтора години з моменту маринування м'яса, очищаємо від лушпиння цибулі, подрібнюємо його тонкими півкільцями і пасеруємо на маслечко. М'ясо сильно віджимаємо, прибираючи весь зайвий сік і викладаємо поверх моркви. Заливаємо зверху киплячим олією з цибулею, додаємо готову приправу і ретельно перемішуємо. Ну, ось і все, справжній корейський салат хе з м'яса готовий! Залишилося тільки почекати ще годину, давши страві настоятися при кімнатній температурі і просочитися.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.

Капуста з перцем на зиму
Домашні заготовки на зиму - це відмінне доповнення до меню, коли немає свіжих сезонних овочів. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Хе з м'яса
Корейські салати хе готуються на основі курки, риби і м'яса. У цій статті ми навчимося готувати м'ясне хе з свинини і яловичини.

Мідії по-корейськи
Мідії по-корейськи - це дивовижний пікантний салат з незвичайним смаком. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних варіантів створення цієї

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.