Фарш для пельменів
Традиційно, приготування фаршу для пельменів передбачає використання свинини і яловичини. Однак, приготувати фарш для пельменів можна і з інших продуктів: курки, риби і навіть капусти або зелені. Як зробити фарш для пельменів, детально розказано в нашій сьогоднішній добірці.
Фарш для пельменів з свинини і яловичини
Інгредієнти:
яловичина - 200 г;
свинина - 200 г;
яйце куряче - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
часник - 4-5 зубчиків;
сіль, перець чорний мелений за смаком.
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, видаляємо плівки, ще раз промиваємо і ріжемо невеликими шматочками. М'ясо прокручуємо через м'ясорубку з цибулею і часником, перемішуємо фарш, вбиваємо яйце, солимо і перчимо, знову добре перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
м'якоть жирної свинини - 600 г;
цибуля - 1 шт.;
цибуля (перо) - 1 пучок;
часник - 5 зубчиків;
сіль - 1 ст. ложка;
чорний перець мелений, червоний мелений перець і коріандр - по 1 ч. ложці.
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо на м'ясорубці через великими комірками сітку, можна подрібнити м'ясо сокиркою, в цьому випадку фарш буде більш соковитим. Прокручуємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо цибулю, часник і стебла зеленого лука. Фарш солимо й додаємо спеції, далі змішуємо фарш з подрібненою цибулею і часником.
Після цього начинку для пельменів з фаршу потрібно добре вимісити руками протягом 10 хвилин. У цьому рецепті фарш для пельменів в'язкість досягається за рахунок якісного вимішування. Необхідно пам'ятати, що час варіння пельменів з начинкою з однієї свинини трохи менше, ніж з додаванням яловичини.
Фарш для пельменів з яловичини
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 1 кг;
цибуля - 2 шт.;
картопля - 1 шт.;
часник - 3-5 зубчиків;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Яловичину миємо, ріжемо шматочками. Подрібнюємо на м'ясорубці м'ясо, цибулю, часник, картоплю, солимо і перчимо за смаком. Ретельно вимішуємо фарш і можна формувати пельмені.
Фарш для пельменів з курки
Інгредієнти:
куряча грудки - 500 г;
свиняче сало - 150 г;
цибуля - 3 - 4 шт.;
перець чорний горошком, базилік, куркума, сіль - за смаком.
Приготування
Грудку, сало і цибулю подрібнюємо на м'ясорубці. Потім розтираємо в ступці в порошок перець горошком, сіль, базилік і куркуму. Додаємо приправи в фарш, ретельно вимішуємо, даємо трохи постояти перед ліпленням пельменів.
Фарш для пельменів з капустою
Інгредієнти:
свинина - 200 г;
яловичина - 200 г;
часник - 2 зубчики;
цибуля - 1 шт.;
капуста - 200 г;
сіль, перець, цукор - за смаком.
Приготування
Яловичину і свинину разом з цибулею і часником подрібнюємо на м'ясорубці, для соковитості у фарш можна додати трохи води. Капусту дрібно нарізаємо і тушкуємо на повільному вогні, додавши сіль, цукор і перець. Коли капуста готова, трохи охолодити її і змішати з м'ясним фаршем, ще трохи додаємо сіль і добре вимішуємо фарш для пельменів з капустою .
Фарш для пельменів з м'яса і зелені
Інгредієнти:
яловичина 450 г;
баранина - 350 г;
м'ясний бульйон - 05 склянки;
свинина - 20 г;
цибуля - 3 шт.;
зелень петрушки - 100 г;
зелень молодої кропиви - 100 г;
яйце - 1 шт.;
перець чорний мелений, сіль, лавровий лист - за смаком.
Приготування
М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, зелень кропиви і петрушки дрібно рубаємо і змішуємо з фаршем. Потім додаємо яйце, перчимо і солимо, вливаємо м'ясний бульйон і все добре вимішуємо.
Фарш для пельменів з риби
Інгредієнти:
філе щуки - 2 кг;
свиняче сало - 200 г;
цибуля - 4-5 шт.;
сіль, чорний перець мелений - за смаком.
Приготування
Філе, сало, цибулю прокручуємо через м'ясорубку. Фарш солимо і перчимо, добре вимішуємо, поступово додаючи 1 склянку холодної води.
Фарш для пельменів з свинини і яловичини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, видаляємо плівки, ще раз промиваємо і ріжемо невеликими шматочками. М'ясо прокручуємо через м'ясорубку з цибулею і часником, перемішуємо фарш, вбиваємо яйце, солимо і перчимо, знову добре перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо на м'ясорубці через великими комірками сітку, можна подрібнити м'ясо сокиркою, в цьому випадку фарш буде більш соковитим. Прокручуємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо цибулю, часник і стебла зеленого лука. Фарш солимо й додаємо спеції, далі змішуємо фарш з подрібненою цибулею і часником.
Після цього начинку для пельменів з фаршу потрібно добре вимісити руками протягом 10 хвилин. У цьому рецепті фарш для пельменів в'язкість досягається за рахунок якісного вимішування. Необхідно пам'ятати, що час варіння пельменів з начинкою з однієї свинини трохи менше, ніж з додаванням яловичини.
Фарш для пельменів з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину миємо, ріжемо шматочками. Подрібнюємо на м'ясорубці м'ясо, цибулю, часник, картоплю, солимо і перчимо за смаком. Ретельно вимішуємо фарш і можна формувати пельмені.
Фарш для пельменів з курки
Інгредієнти:
Приготування
Грудку, сало і цибулю подрібнюємо на м'ясорубці. Потім розтираємо в ступці в порошок перець горошком, сіль, базилік і куркуму. Додаємо приправи в фарш, ретельно вимішуємо, даємо трохи постояти перед ліпленням пельменів.
Фарш для пельменів з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину і свинину разом з цибулею і часником подрібнюємо на м'ясорубці, для соковитості у фарш можна додати трохи води. Капусту дрібно нарізаємо і тушкуємо на повільному вогні, додавши сіль, цукор і перець. Коли капуста готова, трохи охолодити її і змішати з м'ясним фаршем, ще трохи додаємо сіль і добре вимішуємо фарш для пельменів з капустою .
Фарш для пельменів з м'яса і зелені
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, зелень кропиви і петрушки дрібно рубаємо і змішуємо з фаршем. Потім додаємо яйце, перчимо і солимо, вливаємо м'ясний бульйон і все добре вимішуємо.
Фарш для пельменів з риби
Інгредієнти:
Приготування
Філе, сало, цибулю прокручуємо через м'ясорубку. Фарш солимо і перчимо, добре вимішуємо, поступово додаючи 1 склянку холодної води.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати пельмені?
Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
Вареники з м'ясом
Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
Тушкована свинина з овочами
Тушкована свинина - ситне і смачне блюдо, до того ж не дуже калорійне. А приготувати його досить просто. І зараз ми з вами поділимося простими, але в
Курзе - рецепт
Курзе - дагестанський варіант приготування звичних нам пельменів. Звичайно ж, склад і спосіб ліплення буде незначно відрізнятися від традиційного. Ми
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як