Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарш для пельменів

Фарш для пельменів

19-03-2015, 11:50
1 994
Фарш для пельменів
Традиційно, приготування фаршу для пельменів передбачає використання свинини і яловичини. Однак, приготувати фарш для пельменів можна і з інших продуктів: курки, риби і навіть капусти або зелені. Як зробити фарш для пельменів, детально розказано в нашій сьогоднішній добірці.
Фарш для пельменів з свинини і яловичини
Інгредієнти:

  • яловичина - 200 г;

  • свинина - 200 г;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • часник - 4-5 зубчиків;

  • сіль, перець чорний мелений за смаком.


  • Приготування
    М'ясо миємо, обсушуємо, видаляємо плівки, ще раз промиваємо і ріжемо невеликими шматочками. М'ясо прокручуємо через м'ясорубку з цибулею і часником, перемішуємо фарш, вбиваємо яйце, солимо і перчимо, знову добре перемішуємо й даємо трохи настоятися.
    Фарш для пельменів з свинини
    Інгредієнти:

  • м'якоть жирної свинини - 600 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • цибуля (перо) - 1 пучок;

  • часник - 5 зубчиків;

  • сіль - 1 ст. ложка;

  • чорний перець мелений, червоний мелений перець і коріандр - по 1 ч. ложці.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо на м'ясорубці через великими комірками сітку, можна подрібнити м'ясо сокиркою, в цьому випадку фарш буде більш соковитим. Прокручуємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо цибулю, часник і стебла зеленого лука. Фарш солимо й додаємо спеції, далі змішуємо фарш з подрібненою цибулею і часником.
    Після цього начинку для пельменів з фаршу потрібно добре вимісити руками протягом 10 хвилин. У цьому рецепті фарш для пельменів в'язкість досягається за рахунок якісного вимішування. Необхідно пам'ятати, що час варіння пельменів з начинкою з однієї свинини трохи менше, ніж з додаванням яловичини.
    Фарш для пельменів з яловичини
    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини - 1 кг;

  • цибуля - 2 шт.;

  • картопля - 1 шт.;

  • часник - 3-5 зубчиків;

  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Яловичину миємо, ріжемо шматочками. Подрібнюємо на м'ясорубці м'ясо, цибулю, часник, картоплю, солимо і перчимо за смаком. Ретельно вимішуємо фарш і можна формувати пельмені.
    Фарш для пельменів з курки
    Інгредієнти:

  • куряча грудки - 500 г;

  • свиняче сало - 150 г;

  • цибуля - 3 - 4 шт.;

  • перець чорний горошком, базилік, куркума, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Грудку, сало і цибулю подрібнюємо на м'ясорубці. Потім розтираємо в ступці в порошок перець горошком, сіль, базилік і куркуму. Додаємо приправи в фарш, ретельно вимішуємо, даємо трохи постояти перед ліпленням пельменів.
    Фарш для пельменів з капустою
    Інгредієнти:

  • свинина - 200 г;

  • яловичина - 200 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • цибуля - 1 шт.;

  • капуста - 200 г;

  • сіль, перець, цукор - за смаком.


  • Приготування
    Яловичину і свинину разом з цибулею і часником подрібнюємо на м'ясорубці, для соковитості у фарш можна додати трохи води. Капусту дрібно нарізаємо і тушкуємо на повільному вогні, додавши сіль, цукор і перець. Коли капуста готова, трохи охолодити її і змішати з м'ясним фаршем, ще трохи додаємо сіль і добре вимішуємо фарш для пельменів з капустою .
    Фарш для пельменів з м'яса і зелені
    Інгредієнти:

  • яловичина 450 г;

  • баранина - 350 г;

  • м'ясний бульйон - 05 склянки;

  • свинина - 20 г;

  • цибуля - 3 шт.;

  • зелень петрушки - 100 г;

  • зелень молодої кропиви - 100 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • перець чорний мелений, сіль, лавровий лист - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, зелень кропиви і петрушки дрібно рубаємо і змішуємо з фаршем. Потім додаємо яйце, перчимо і солимо, вливаємо м'ясний бульйон і все добре вимішуємо.
    Фарш для пельменів

    Фарш для пельменів з риби
    Інгредієнти:

  • філе щуки - 2 кг;

  • свиняче сало - 200 г;

  • цибуля - 4-5 шт.;

  • сіль, чорний перець мелений - за смаком.


  • Приготування
    Філе, сало, цибулю прокручуємо через м'ясорубку. Фарш солимо і перчимо, добре вимішуємо, поступово додаючи 1 склянку холодної води.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати пельмені?
    Як приготувати пельмені?
    Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом
    Вареники з м'ясом - це не великі пельмені, як думають багато хто. Це блюдо має зовсім інший смак, оскільки технологія його приготування сильно
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
    Тушкована свинина з овочами
    Тушкована свинина з овочами
    Тушкована свинина - ситне і смачне блюдо, до того ж не дуже калорійне. А приготувати його досить просто. І зараз ми з вами поділимося простими, але в
    Курзе - рецепт
    Курзе - рецепт
    Курзе - дагестанський варіант приготування звичних нам пельменів. Звичайно ж, склад і спосіб ліплення буде незначно відрізнятися від традиційного. Ми
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як