Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пельмені в пароварці

Пельмені в пароварці

19-01-2015, 13:41
1 507
Пельмені в пароварці
Важко навіть уявити собі російську кухню без такого смачного і ситного страви, як пельмені. Їх можна відварити в підсоленій воді, підсмажити на сковороді, приготувати в мікрохвильовій печі, або зварити в пароварці. Давайте розглянемо з вами рецепти того, як зробити пельмені в пароварці.

Як приготувати пельмені в пароварці?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • пшеничне борошно - 600 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • вода - 200 мл


  • Для фаршу:

  • свинина - 15 кг;

  • цибуля ріпчаста - 3 шт.;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування пельменів в пароварці спочатку зробимо начинку. Для цього беремо м'якоть свинини, промиваємо, нарізаємо на шматочки і прибираємо плівку. Очищаємо від лушпиння цибулі, розрізаємо на 4 частини. Всі разом перекручуємо через м'ясорубку, приправляємо сіллю, перцем за смаком і ретельно перемішуємо.
    Можна приготувати тісто для пельменів в хлібопічці , а можна зробити це в ручну: беремо пшеничне борошно просіваємо гіркою, робимо зверху поглиблення і додаємо туди яйце, холодну воду і сіль. Замішуємо однорідне круте тісто, не прилипающее до рук. Потім розрізаємо його на 3 частини і розкачуємо кожну в тонкий пласт. За допомогою чарки або склянки вирізаємо кола, викладаємо на кожен приготовлену начинку, складаємо навпіл, а потім з'єднуємо кінці. Зліплені вареники викладаємо на обробну дошку, присипану борошном. Далі ставимо пароварку на плиту, або включаємо її в мережу, наливають необхідну кількість води, укладаємо в кожне відділення пельмені і варимо приблизно 30 хвилин.
    Готові пельмені подаємо з вершковим маслом, сметаною, кетчупом, часниковим соусом або оцтом - все залежить тільки від вашого смаку. За бажанням посипаємо блюдо дрібно посіченою свіжої зеленню. Також ви можете заморозити пельмені запас і у будь-який момент приготувати їх у пароварці.

    Ліниві пельмені в пароварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 2 шт.;

  • кип'ячена вода - 4 ст. ложки;

  • сіль - щіпка;

  • борошно - 2 ст.


  • Для начинки:

  • курячий фарш - 250 г;

  • вершки 20 % - 50 мл;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Пельмені в пароварці
    Як приготувати пельмені ? Для початку замішуємо тісто: просіваємо борошно, додаємо яйце, вливаємо прохолодну воду і кладемо щіпку солі. Миску з тестом накриваємо зверху вологим рушником і залишаємо в теплому місці приблизно на 40 хвилин.
    Не гаючи часу, займемося приготуванням начинки: курячий фарш змішуємо з вершками, солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо. Розкачуємо необхідну кількість тіста в тонкий пласт, вирізаємо невеликі кружечки, ліпимо пельмені і викладаємо їх на стіл, присипаний борошном. Як варити пельмені в пароварці? Пельмені викладаємо в ємності для варіння і виставляємо таймер на 30 хвилин.
    Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати пельмені?
    Як приготувати пельмені?
    Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
    Пельмені з грибами
    Пельмені з грибами
    Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
    Рецепт тіста для пельменів
    Рецепт тіста для пельменів
    Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
    «Ліниві» пельмені
    «Ліниві» пельмені
    Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
    Котлети в пароварці
    Котлети в пароварці
    Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і