Фунчоза по-корейськи

Рецепт приготування фунчози по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати фунчозу по-корейськи, необхідно підготувати локшину. Вона дуже тонка і крихка. Звичайний спосіб варіння макаронів для неї не підходить. Фунчозу рекомендується спочатку приблизно на 10 хвилин замочити в холодній воді. В цей час закип'ятити воду. І після замочування покласти фунчозу на 2 хвилини в киплячу воду. Необхідно врахувати, що після замочування і варіння фунчоза збільшиться в об'ємі приблизно в 2-3 рази. Після цього фунчозу необхідно промити під холодною водою - щоб вона не злипалися.
Коли локшина готова, її можна залишити в спокої, щоб трохи охолола. Ми готуємо салат, тому і локшина в ньому не повинна бути гарячою. Перець, огірок і моркву натерти на спеціальній тертці або нарізати тоненькими смужками. Порубати часник і зелень. Додати в салат заправку для фунчози по-корейськи. У більшості магазинів можна придбати готову суміш. Ми розрахували кількість інгредієнтів таким чином, щоб для приготування салату потрібна 1 упаковка заправки.
Ретельно перемішавши всі інгредієнти, локшину потрібно поставити в холодильник хвилин на 35-30. Після цього фунчозу по-корейськи можна подавати до столу.
Приготування фунчози по-корейськи за цим рецептом займе не багато сил і часу, допоможе порадувати близьких екзотичною стравою.
Альтернативні варіанти приготування
В залежності від рецепту, як ви робите фунчозу по-корейськи, можна додати в салат, помідор. Видаливши зайву рідину, м'якоть і насіння, його порізати дрібною соломкою, як і інші овочі.
Також фунчоза може бути і другим гарячим блюдом. Вона відмінно поєднується з м'ясом курки і індички, а також зі свининою та яловичиною. Крім згаданого м'яса і овочів, для приготування фунчози можна використовувати: спаржу, зелену стручкову квасоля, цукіні, брокколі, цвітну капусту, паростки пшениці і сою. Соєвий соус відмінно доповнить блюдо і підкреслить його східний колорит. Після того, як локшина звариться, її не потрібно охолоджувати. Замість цього додають її на сковороду з добре обсмаженими шматочками м'яса і розігрівають до готовності. Овочі можуть бути також трохи обсмажені, але допускається і використання свіжих овочів. Огірок і моркву при приготуванні гарячої страви краще не використовувати, але всі інші згадані овочі можна сміливо додавати в блюдо. Такий рецепт, як зробити фунчозу по-корейськи зовсім не складний, а результат перевершить очікування.
Фунчоза цілком задовольняє запити європейців в екзотиці. Крім незвичайного зовнішнього вигляду - прозорі макарони - вона має

Фунчозу роблять з рисового крохмалю. Рис є найбільш простою і розповсюдженою стравою у всій Південно-Східній Азії. Завдяки особливостям місцевого клімату, його високі врожаї, і рис давно зайняв лідируючі позиції на кухні східних народів. Побічним продуктом переробки рису є рисова мука, або рисовий крохмаль. Саме з нього і роблять фунчозу. Тому, як готувати фунчозу по-корейськи, дітей на Сході навчають з раннього віку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячі вуха по-корейськи
Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами.

Кальмари по-корейськи
Тим, хто побоюється страв з кальмарів з-за їх надмірну схожість з виробами з каучуку, радить відкрити для себе іншу сторону страв з цих молюсків.

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його

Як приготувати фунчозу?
Фунчоза - "скляна" китайська локшина. Скляної її називають за прозорість. Зараз дістати фунчозу можна практично в будь-якому супермаркеті. А ось

Фунчоза з куркою
Фунчоза з куркою - під цією назвою ховається не одне блюдо. Так з фунчози і курки можна приготувати приголомшливо смачні салати, як легкі, так і

Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш