М'ясо по-корейськи - рецепт

Мариноване м'ясо по-корейськи – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий стейк нарізаємо максимально тонкими скибочками. Змішуємо цукор, з соєвим соусом, кунжутною олією, мирином, пропущеним через прес часником і невеликою кількістю чилі. Маринуємо шматочки м'яса в отриманій суміші протягом 10-15 хвилин.
У сковороді вок розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому мариновану яловичину протягом 40 секунд. Обсмажене м'ясо змішати з нарізаною зеленою цибулею, насінням кунжуту і відразу ж подаємо до столу.
Якщо ви не вживаєте тваринну їжу, використовуючи за основу цей рецепт можна приготувати соєве м'ясо по-корейськи.
М'ясо по-корейськи з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо цукор з соєвим соусом, гострим перцем, соком лайма і маслом. додаємо в суміш розтертий в пасту часник. В отриманий маринад кладемо яловичий стейк і залишаємо його там на 1 годину, не забувши перевернути на іншу сторону після закінчення половини часу.
Розігріваємо гриль і виймаємо м'ясо з маринаду. Нарізаємо яловичину тонкими скибочками і нанизуємо їх на шампур. Швидко обсмажуємо м'ясо на грилі по 2-3 хвилини з кожного боку.
Гриби нарізаємо і припускаємо на рослинному маслі до повного випаровування вологи. Змішуємо гриби з зеленим цибулею, обсмаженою яловичиною і подаємо до столу з капустою кімчі. При бажанні страву можна обернути коржем і є на манер тако, так вийде навіть ситніше.
Як приготувати м'ясо по-корейськи з овочами?
Можливо, ви навіть не підозрювали, що в корейській кухні, як і в європейській, існують рецепти тушкованого м'яса. Один з таких рецептів – м'ясне рагу по-корейськи – описано далі.
Інгредієнти:
Приготування

М'ясо по-корейськи з морквою слід подавати як звичайне рагу: у глибокій тарілці, посипавши невеликою кількістю зелені. Прекрасним гарніром до цієї страви стане відварений рис. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Заправка для фунчози
З фунчозою готують різні супи, м'ясо і салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Найголовніше в її приготуванні –

Яловичина, смажена на сковороді
Яловиче м'ясо виходить смачнішим після запікання в духовці або гасіння в казані. Але якщо немає часу чекати кілька годин, а хочеться чогось

Гриби по-корейськи
Багато хто з нас пробували моркву, капусту та інші овочі, мариновані на східний манер. А чи знайомі ви з грибами по-корейськи? Ні, тоді давайте

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся