Заправка для фунчози
Фунчоза – це тоненька крохмальна або рисова локшина, яку часто називають ще скляною з-за її характерною прозорості.
З фунчозой готують різні супи, м'ясні страви та салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Але найголовніше в її приготуванні – смачна і ароматна заливка. Її можна купити готову в будь-якому магазині, а можна зробити заправку для фунчозы своїми руками.
Інгредієнти:
натуральне масло кунжутне – 1 ч. ложка;
мелений гострий червоний перець – 1 ч. ложка;
коріандр мелений – 1 ч. ложка;
соєвий натуральний соус – 1 ч. ложка.
Приготування
Як приготувати заправку для фунчозы? Отже, мелений червоний перець змішуємо в мисочці з коріандром до отримання однорідної суміші. Потім вливаємо кунжутне масло і натуральний соєвий соус. Все ретельно перемішуємо, ставимо в холодильник, а потім поливаємо готової заправкою фунчозу.
Інгредієнти:
олія соняшникова без запаху – 550 мл;
столовий оцет – 170 мл;
цукровий пісок – 40 г;
мелений чорний перець – 2 р;
сіль дрібна – 20 г;
лимонна кислота – 2 г;
мелений коріандр – 2 г;
мелений імбир – 2 г;
свіжий перець чилі – 5 г;
свіжий часник – 10 г;
вода фільтрована – 250 мл
Приготування
Воду наливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, розводимо в ній сіль та цукровий пісок. Потім акуратно додаємо рослинне масло, столовий оцет, додаємо спеції і подрібнений часник з перцем чилі . Все перемішуємо, знову доводимо до закипання, накриваємо кришкою і залишаємо остигати. Готову заправку для фунчозы по-корейськи використовують також і для інших салатів азіатської кухні.
Інгредієнти:
фунчоза;
морепродукти;
порошок каррі – 2 ч. ложки;
соєвий соус – 1 ч. ложка;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
кунжутне масло – 2 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
зелень кінзи – 20 р.
Приготування
Фунчозу заливаємо закипілої водою і настоюють 10 хвилин. Потім готову локшину відкидаємо на друшляк, а воду поки не виливаємо! Червоний солодкий перчик і цибулину обробляємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Тепер готуємо маринад: кінзу дрібно рубаємо, а часник чистимо і пропускаємо через прес. Далі змішуємо кілька ложок залишилася водички з кунжутним маслом і соєвим соусом. Кидаємо трохи порошку каррі зелень кінзу, часник і вливаємо лимонний сік. Відправляємо соус на повільний вогонь і проварюємо рівно 2 хвилинки, інтенсивно перемішуючи.
Фунчозу нарізаємо, змішуємо з морепродуктів, перцем, цибулею і заправляємо соусом!
З фунчозой готують різні супи, м'ясні страви та салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Але найголовніше в її приготуванні – смачна і ароматна заливка. Її можна купити готову в будь-якому магазині, а можна зробити заправку для фунчозы своїми руками.
Рецепт заправки для фунчозы
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати заправку для фунчозы? Отже, мелений червоний перець змішуємо в мисочці з коріандром до отримання однорідної суміші. Потім вливаємо кунжутне масло і натуральний соєвий соус. Все ретельно перемішуємо, ставимо в холодильник, а потім поливаємо готової заправкою фунчозу.
Рецепт корейської заправки для фунчозы
Інгредієнти:
Приготування
Воду наливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, розводимо в ній сіль та цукровий пісок. Потім акуратно додаємо рослинне масло, столовий оцет, додаємо спеції і подрібнений часник з перцем чилі . Все перемішуємо, знову доводимо до закипання, накриваємо кришкою і залишаємо остигати. Готову заправку для фунчозы по-корейськи використовують також і для інших салатів азіатської кухні.
Заправка для салату з фунчозы
Інгредієнти:
Приготування
Фунчозу заливаємо закипілої водою і настоюють 10 хвилин. Потім готову локшину відкидаємо на друшляк, а воду поки не виливаємо! Червоний солодкий перчик і цибулину обробляємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Тепер готуємо маринад: кінзу дрібно рубаємо, а часник чистимо і пропускаємо через прес. Далі змішуємо кілька ложок залишилася водички з кунжутним маслом і соєвим соусом. Кидаємо трохи порошку каррі зелень кінзу, часник і вливаємо лимонний сік. Відправляємо соус на повільний вогонь і проварюємо рівно 2 хвилинки, інтенсивно перемішуючи.
Фунчозу нарізаємо, змішуємо з морепродуктів, перцем, цибулею і заправляємо соусом!
Рекомендуємо добрі рецепти
Часникова заправка
Часник - корисний продукт, що володіє унікальними корисними і смаковими властивостями. На його основі роблять різні соуси і заправки для салатів.
Салат з курки з ківі
Деколи в салатах поєднуються, не перший погляд, не поєднувані інгредієнти. І ось про такому незвичайному салатик з курки з ківі ми сьогодні вам і
Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - несмачна тонка рисова локшина, яку часто використовують в приготуванні різних страв корейської, китайської і японської кухні. Давайте
Фунчоза по-корейськи
Фунчоза - прозора локшина, зроблена з рисового крохмалю, - основа багатьох страв азіатської кухні. Її використовують і для приготування перших і
Як приготувати фунчозу?
Фунчоза - "скляна" китайська локшина. Скляної її називають за прозорість. Зараз дістати фунчозу можна практично в будь-якому супермаркеті. А ось
Фунчоза з куркою
Фунчоза з куркою - під цією назвою ховається не одне блюдо. Так з фунчози і курки можна приготувати приголомшливо смачні салати, як легкі, так і