Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - тонка рисова локшина, яка практично зовсім несмачна. Але от якщо його з'єднати з грибами, овочами або м'ясом, вона фантастичним чином перетворюється і дивовижно підкреслює смак всіх складових. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фунчозы з грибами.
Інгредієнти:
фунчоза - 250 г;
порізані консервовані гриби - 200 г;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
соус соєвий - 2 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
свіжа зелень - за бажанням;
спеції.
Приготування
Для приготування салату з фунчозой і грибами спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього очищаємо цибулину, промиваємо її і шаткуємо півкільцями. Моркву чистимо і натираємо на спеціальній тертці. Часник пропускаємо через прес. Потім ставимо на плиту сковороду, наливаємо маслечка і розігріваємо його. Після цього викладаємо цибулю і періодично помішуючи, пасеруємо до прозорості.
Далі додаємо гриби, смажимо 5 хвилин і викладаємо моркву, нарізану соломкою болгарський перець. Тушкуємо овочі протягом 5 хвилин на слабенькому вогні і в самому кінці кидаємо часник, вливаємо соєвий соус , приправляємо спеціями, перемішуємо і знімаємо з вогню. Одночасно з приготуванням овочів відварюємо у великій каструлі фунчозу, поклавши її в киплячу воду на 5 хвилин. Потім відкидаємо локшину на друшляк, промиваємо і перекладаємо в сковорідку з овочами і грибами. Ретельно все перемішуємо, викладаємо фунчозу з грибами в салатник і подаємо страву на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
тонка рисова локшина - 100 г;
королівські шампіньйони - 6 шт;
цибулина - 1 шт.;
куряча грудка - 05 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибуля порей;
пекучий червоний перець - 05 шт.;
помідори черрі - 5 штук;
соус «Якіторі» - 1 пакетик;
часник - 3 зубчики;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
масло кунжутне - 1 ст. ложка;
солодка мелена паприка, кунжут, спеції.
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як приготувати фунчозу з грибами. Отже, болгарський перчик обробляємо, промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо швидко на гарячій сковороді в рослинному маслечко. Потім викладаємо шампіньйони, порізані невеликими пластинами. Далі додаємо до обжарке подрібнені помідори черрі, цибуля порей і болгарський перчик.
Обсмажуємо всі овочі, буквально 2 хвилини, а потім викладаємо курку, нарізану тонкими скибочками, кидаємо дрібно порубаний гострий перчик, кунжут, солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Паралельно з цим, відварюємо в окропі фунчозу, відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою і перекладаємо до овочів. Тепер заправляємо все соусом «Якіторі» і готуємо страву на середньому вогні хвилинки 3 помішуючи. Ось і все, смачна та ситна локшина з овочами і грибами готова!
Інгредієнти:
фунчоза - 300 г;
королівські печериці - 100 г;
креветки - 200 г;
соєвий соус - 3 ст. ложки.
Приготування
Різані королівські печериці обсмажуємо на рослинному масло до золотавого кольору. Креветки очищаємо і додаємо до грибів. Приправляємо всі спеціями, заливаємо водою до середини, вливаємо соєвий соус і тушкуємо хвилин 5. Окремо відварюємо в каструльці тонку фунчозу, заливши її окропом і залишивши на 5-8 хвилин. Потім промиваємо локшину прохолодною водою, розкладаємо по порціях, а зверху кладемо гриби з креветками. Під час їжі поливаємо салат на смак ще соєвим соусом і подаємо страву в гарячому вигляді.
Фунчоза з овочами і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з фунчозой і грибами спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього очищаємо цибулину, промиваємо її і шаткуємо півкільцями. Моркву чистимо і натираємо на спеціальній тертці. Часник пропускаємо через прес. Потім ставимо на плиту сковороду, наливаємо маслечка і розігріваємо його. Після цього викладаємо цибулю і періодично помішуючи, пасеруємо до прозорості.
Далі додаємо гриби, смажимо 5 хвилин і викладаємо моркву, нарізану соломкою болгарський перець. Тушкуємо овочі протягом 5 хвилин на слабенькому вогні і в самому кінці кидаємо часник, вливаємо соєвий соус , приправляємо спеціями, перемішуємо і знімаємо з вогню. Одночасно з приготуванням овочів відварюємо у великій каструлі фунчозу, поклавши її в киплячу воду на 5 хвилин. Потім відкидаємо локшину на друшляк, промиваємо і перекладаємо в сковорідку з овочами і грибами. Ретельно все перемішуємо, викладаємо фунчозу з грибами в салатник і подаємо страву на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Фунчоза з грибами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як приготувати фунчозу з грибами. Отже, болгарський перчик обробляємо, промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо швидко на гарячій сковороді в рослинному маслечко. Потім викладаємо шампіньйони, порізані невеликими пластинами. Далі додаємо до обжарке подрібнені помідори черрі, цибуля порей і болгарський перчик.
Обсмажуємо всі овочі, буквально 2 хвилини, а потім викладаємо курку, нарізану тонкими скибочками, кидаємо дрібно порубаний гострий перчик, кунжут, солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Паралельно з цим, відварюємо в окропі фунчозу, відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою і перекладаємо до овочів. Тепер заправляємо все соусом «Якіторі» і готуємо страву на середньому вогні хвилинки 3 помішуючи. Ось і все, смачна та ситна локшина з овочами і грибами готова!
Фунчоза з креветками та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Різані королівські печериці обсмажуємо на рослинному масло до золотавого кольору. Креветки очищаємо і додаємо до грибів. Приправляємо всі спеціями, заливаємо водою до середини, вливаємо соєвий соус і тушкуємо хвилин 5. Окремо відварюємо в каструльці тонку фунчозу, заливши її окропом і залишивши на 5-8 хвилин. Потім промиваємо локшину прохолодною водою, розкладаємо по порціях, а зверху кладемо гриби з креветками. Під час їжі поливаємо салат на смак ще соєвим соусом і подаємо страву в гарячому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат зі свинини
Салати є неодмінним атрибутом нашого столу. Вони бувають дієтичні, овочеві, солодкі, звичайно ж, м'ясні. Ось про останньому варіанті ми і поговоримо
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Фунчоза по-корейськи
Фунчоза - прозора локшина, зроблена з рисового крохмалю, - основа багатьох страв азіатської кухні. Її використовують і для приготування перших і
Як приготувати фунчозу?
Фунчоза - "скляна" китайська локшина. Скляної її називають за прозорість. Зараз дістати фунчозу можна практично в будь-якому супермаркеті. А ось
Фунчоза з куркою
Фунчоза з куркою - під цією назвою ховається не одне блюдо. Так з фунчози і курки можна приготувати приголомшливо смачні салати, як легкі, так і
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш