Баклажани по-корейськи

Баклажани мариновані по-корейськи - рецепт
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Баклажани чистимо, нарізаємо соломкою, солимо і залишаємо на півгодини. Зайва гіркота зникне з соком, що виділився. Віджимаємо його, а баклажани невеликими порціями, в один шар, злегка обсмажуємо на сковорідці. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву тремо на спеціальній тертці для корейських салатів.
Готуємо розсіл. Кип'ятимо склянку води, додаємо всі складові, тримаємо на повільному вогні пару хвилин і знімаємо з плити. У миску викладаємо шарами: баклажани, цибулю, моркву. Заливаємо зверху розсолом розсолом. Ставимо під гніт в холодильник. Через 3 дні вантаж прибираємо, овочі перемішуємо і подаємо до столу. Такі баклажани по-корейськи можна закочувати в простерилізовані банки і насолоджуватися салатом навіть взимку.
Гострі баклажани по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани нарізаємо брусочками, щедро солимо і залишаємо. Обсмажуємо в казані півкільця цибулі до золотистого кольору. Туди ж відправляємо нарізаний смужками різнокольоровий болгарський перець. Стручки пекучого перцю кидаємо цілком. Через пару хвилин додаємо накрошенние кубиками помідори. Баклажани промиваємо холодною водою і теж відправляємо в казан. Солимо, перчимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на повільному вогні. Додаємо соєвий соус, подрібнену зелень і часник. Витримуємо ще 5 хвилин і знімаємо з плити.
Баклажани фаршировані по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
У баклажан зрізаємо плодоніжки і розрізаємо вздовж навпіл, трохи не доходячи до кінця. Готуємо їх на пару до м'якості. Після поміщаємо під невеликий прес, щоб видалити гіркоту разом з соком. Потрібно стежити, щоб бубочка не втрачали форму.
Для начинки змішуємо дрібно покришену цибулю і часник з сіллю, перцем і соєвим соусом. Фаршируємо баклажани і викладаємо їх у скляний посуд. Даємо постояти так кілька годин, після заливаємо сольовим розчином (1ч. ложка на півлітра води). Залишаємо на ніч. До ранку баклажани фаршировані по-корейськи вже готові. Їх єдиний недолік-швидко прокисають, тому і не варто запасати про запас.
Як приготувати баклажани з м'ясом по-корейськи?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником, видаляємо плівки і нарізаємо дуже тонкими смужками. Моркву тремо на спеціальній тертці для корейських салатів або нарізаємо вручну тонкими довгими брусочками. Баклажани ріжемо соломкою, солимо і залишаємо на півгодини.

Любителі корейських закусок напевно оцінять рецепти спаржі по-корейськи і огірків по-корейськи . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

В'ялені баклажани
В'ялені баклажани - це проста і смачна закуска до горілочки або до гарячої картоплі, яка без сумніву сподобається багатьом. І ми зараз вам розповімо,

Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька

Баклажани з сиром
Баклажани з сиром - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіацій його створення досить багато. Ми зібрали для вас найбільш цікаві рецепти цієї

Заготовки на зиму з баклажанів
Ваш город або дачну ділянку порадував вас хорошим урожаєм баклажанів? Або ж ви далекі від садово-городніх робіт, але при цьому жити не можете без

Баклажани з капустою на зиму
Мариновані баклажани з капустою - це відмінна закуска до столу, або смаженої картопельки. А заготовити їх на зиму зовсім нескладно, і в цьому

Баклажани в томатному соку
Баклажани, мариновані в томатному соку - це найбільш популярний вид консервування цього корисного овоча. І ми приготували 2 найбільш цікавих рецептів