Куксі по корейськи – рецепт

Куксі по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
У сковороду наливаємо пару столових ложок будь-якого рослинного масла й обсмажуємо на ньому свіжі томати з білим цибулею. Додаємо до вмісту сковороди пропущений через прес часник, соус і нашатковану капусту, вливаємо 120 мл води і тушкуємо близько 5 хвилин. Накриваємо сковороду кришкою і знімаємо з вогню.
Яйця збиваємо з пучкою солі, змащуємо млинцеву сковороду маслом і смажимо тонкі яєчні млинці. Готові млинчики звертаємо в рулет і нарізаємо як локшину.
Ріжемо соломкою свіжий огірок, перемішуємо його з листочками петрушки, парою столових ложок соєвого соусу і столовою ложкою олії. Корейці також кладуть трохи насіння кунжуту.
Яловичину ріжемо соломкою і смажимо до готовності. Приправляємо і заливаємо 120 мл води, після чого тушкуємо 10 хвилин.
Відварюємо локшину, розкладаємо її по тарілках і заливаємо холодним бульйоном. Викладаємо тушковану капусту, свіжий огірок і яєчну локшину зверху. На цьому, приготування куксі по-корейськи закінчено. Суп слід подавати з порцією соєвого соусу, який кожен гість за власним смаком може підлити в суп.
Куксі по-корейськи: рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Будь листову капусту з м'якими листочками шаткуємо. Яловичину ріжемо соломкою і швидко обсмажуємо на розпеченому маслі. Додаємо до м'яса капусту, приправляємо, зменшуємо вогонь і чекаємо ще 8 хвилин.
Збиваємо яйця з пучкою солі і окремо смажимо тонкі яєчні млинці, які після необхідно буде згорнути в рулет і нарізати локшиною.
Змішуємо часник з кінзою, додаємо в суміш оцту з соєвим соусом до смаку. Тонкою соломкою ріжемо свіжий огірок і редис.
Відварюємо локшину і розкладаємо по тарілках. Заливаємо локшину холодним яловичим бульйоном. Звичайно, можна зробити і гарячий куксі по-корейськи, але він буде мати мало чого спільного з оригінальним рецептом. Поверх локшини розкладаємо овочі, зелень, м'ясо з капустою і яєчні млинці. Кожен гість зможе самостійно доповнити свою страву оцтом або соєвим соусом до смаку.
Як приготувати куксі по-корейськи?
Якщо два попередніх рецепта були схожих між собою, то цей стоїть окремо, оскільки готується на густому, холодцеподобном бульйоні.
Інгредієнти:

Приготування
Заливаємо білу частину зеленої цибулі, часникові зубчики і кружечки імбиру бульйоном і ставимо на вогонь на 20 хвилин. Замочуємо желатин слідуючи вказівкам на упаковці. У киплячий бульйон кладемо нарізаною соломкою м'ясо на хвилину. Знімаємо бульйон з вогню, розчиняємо желатин і повністю охолоджуємо бульйон в холодильнику. Знімаємо жир з поверхні і перемішуємо. Подаємо з відвареною локшиною, нарізаними свіжими овочами і вареними яйцями, полив краплею рисового оцту зверху.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пянсе в пароварці
Пянсе - поширене корейське блюдо, дріжджові пиріжки, приготовані на пару. Начинка в пянсе зазвичай готується з фаршу, капусти, цибулі та спецій. Вам

Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно

Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його

Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся